Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, na szczęście nie było potrzeby. Młody dostał drożdżówkę i sie zaczal ruszac.
Miał chyba gorszy dzien, podobnie jak ja - głowa mnie cały dzien boli, czuje sie jak z krzyża zdjęta!! Jeszcze łamią mi sie paznokcie jak zapałki i jutro ide 3 raz poprawiać manicure... Chyba moj organizm jest wyjątkowo osłabiony:/
A nie pisałam wcześniej, bo spalam, strasznie słabo mi było, mroczki przed oczami, w głowie mi sie kręciło:/
Zjadłam zupe, poszliśmy na spacer i życie wróciło:) i juz jest lepiej, dziekuje:)
Mam wrazenie, ze inaczej czuje małego, tak jakby nóżki miał na dole, bo dosc dotkliwie odczuwa to moj pecherz i ogólnie podbrzusze.
Dziekuje za troskę :*
Gosiak, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue, no to dobrze!
Chyba jakaś zmiana pogody, ciśnienia, bo ja od wczoraj miałam taki silny ból głowy, że prosiłam mojego M. żeby mnie dobiłI nawet Apap mi nie pomagał.
Na szczęście już jest ok, ale odpuściłam sobie dzisiaj wyjście z przyjaciółmi, zalegnę sobie z książką i serialem. -
Sue ja czuję się cały czas jak Ty wcześniej. Co prawda głowa trochę mniej boli i nic już nie kuje.
Nie mówiłam wcześniej, ale moja gin powiedziała, że mam rozwarcie na jeden palec, na szczęście pessar ją trzyma odpowiednio.
Gosiak jak tylko lepiej się poczuję, to też zrobię takie kanapki, aż ślinka mi cieknie na samą myślna razie u mnie na tapecie kajzerki i kisiel.
Ja na święta robię jakieś 2 ciacha a resztę to będę pomagać teściowej, chyba, że mi zabroni -
Angelcia, Gosiak, aleście mi smaka narobiły na kanapki z pastą jajeczną i na kanapki z białym serem ze śmietanką i ogórkiem! No nic odpocznę sobie i jakieś kanapki zrobię sobie
70% pierników polukrowana, reszta musi poczekać na jutro
Spać mi się w sumie chce.Gosiak, ash lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy na usg 4d. Tymek w 30tc2d wazy 1610g
Ułożony posladkowo nadal.
Wszystko jest dobrze, młody kopie codziennie jak szalony!
Pierniczki upieczone, ale lukrowaniem zajmę sie jutro bo padam na twarz.AsiaSzw, Pia Gizela, angelcia, Sue, megg, Januszkowa, justta, Fedra lubią tę wiadomość