Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
muszę nadrobić Was troszkę bo naprodukowalyscie stron trochę
Dziś kurier przyniósł paczkę z fotelikiem dla naszego księciaMaxi Cosi Citi Sps
kolor Bjorn
cudownyyyy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/977908fd79a3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea324f7deff9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/559a896c28ca.jpgPatrycja20, Lara 82, megg, Sue, angelcia, MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, ash, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja mam pralke elektrolux jak i inne sprzety i wszystko narazie dziala:)
Termometr msm microlife nc 150
Bylam na sr, bylo tez o kom macierzystych i juz sama nie wiem, mowila ze bledna jest opinia ze dziecko wtedy mniej dostaje-bo tak naprawde przestaje dostawac w momencue podania okstytocyny,
Wiem ze pobrac mozna od 2 do 9 kaset kom wiec to starcza na czlowieka 70-120 kg a kilkukrotne podanie u dziecu. Mozna tez leczyc autyzm i np cukrzyce insulinozalezna.
Co myslicie?
Pobranie ok 2,5 tys a przechowanie? Jesli na wylacznosc dla nas to jaki koszt mniej wiecej? Ktoras miala tu pobierac -
Hej dawno się nie odzywałam ale czytam Was codziennie
ja dziś poprasowałam resztę rzeczy dla synka i zajęło mi to ponad 3 godziny..teraz padam..imienia dla maluszka wciąż nie mamy za to kupiliśmy fotelik ten który większość polecala tzn cybex aton. Pozostało dokupić walizkę bo nasza stara jest w opłakanym stanie. Ma może któraś z witchen bądź puccini? Ostatnio były wyprzedaże ale czytałam ze są kiepskie i mam dylemat.
Laureczka25 -
słoneczna 85 wrote:Ja mam pralke elektrolux jak i inne sprzety i wszystko narazie dziala:)
Termometr msm microlife nc 150
Bylam na sr, bylo tez o kom macierzystych i juz sama nie wiem, mowila ze bledna jest opinia ze dziecko wtedy mniej dostaje-bo tak naprawde przestaje dostawac w momencue podania okstytocyny,
Wiem ze pobrac mozna od 2 do 9 kaset kom wiec to starcza na czlowieka 70-120 kg a kilkukrotne podanie u dziecu. Mozna tez leczyc autyzm i np cukrzyce insulinozalezna.
Co myslicie?
Pobranie ok 2,5 tys a przechowanie? Jesli na wylacznosc dla nas to jaki koszt mniej wiecej? Ktoras miala tu pobierac
My zdecydowaliśmy się na bank komórek macierzystych w diagnostyce . Umowę podpisujemy w poniedziałek i jest teraz promocna świateczna...
Przesyłam gdyby któraś chciała skorzytać... moim zdaniem warto. My wybraliśmy pełny pakiet.
http://www.bank.diag.pl/index.php?id=14
słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLara 82 wrote:Januszkowa jaką pralkę w końcu wybraliście? my też będziemy musieli kupić tak zdecydowaliśmy.
W ogóle dziewczyny jakie macie i jakie polecacie? doradźcie ?
Jedyna moja fanaberia ma być ładowana z przodu.
Ale nie wiem jaka firma, żeby chociaż z 5 lat wytrzymała.Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Laro kupiliśmy Boscha dokładnie model- WAE2039JPL
Ma programy dziecięce. Nawet jest na niej namalowany miś
Poza tym taką funkcje jak EcoPerfect- mniejsze zużycie energii, i drugi fajny program Time Perfect- jeśli zależy nam na czasie. Jest jeszcze takie coś jak program przeciw zagnieceniom ubrań. Szybkie pranie też jest (15 min.) Jestem póki co bardzo zadowolona.Gosiak, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczorkiem i ja
Co do termometru mam podobnie jak Sloneczna microlife 150, mierzy temperature czlowieka ale tez otoczenia i wody
A pralke tez ostatnio zakupilismy- wybralismy aeg l89495fljestem poki co zadowolona, chociaz u nas firma byla chyba wyborem z przyzwyczajenia bo wszystkie sprzety w domu mamy aeg i jestem meeeega zadowolona z nich
Co do krwi pepowinowej koszt przechowywania to 400 zl za kazdy rok, + koszt pobrania oczywiscie 2k...
Pamietajmy o tym ze szkoly rodzenia rowniez namawiaja na pobieranie z uwagi na marketing i nie mamy pewnosci co do korzyscy jakie z tego maja...
AsiaSzw to witam w klubie bo ja tez jutro wozek odbierami chyba wanienke kupie jutro jeszze, nie wiem tylko czy ze stojakiem brac czy bez? Bo jakos wypbralam sobie ze w wannie bede kapac, w sensie wanienka do wanny
ale moze to niewygodne jest?
No i takim sposobem juz bede miala wszystkozostaja pierdoly typu karuzela do lozeczka czy miekkie przewijak na komode z przewijakiem :p
AsiaSzw, Gosiak lubią tę wiadomość
-
A ja wyprasowalam goooooorę ciuchów, zrobiłam farsz do cukini jeden, drugi, warzywny zrobię jutro, żeby był świeży.
Bolały mnie plecy, ale porozciągałam się na piłce i jest lepiej:).
Jutro od rana mam zaplanowany dzień, muszę rano ogarnąć wszystko, bo na 11 idę poprawiać te paznokcie nieszczęsne
A to my wczoraj po ćwiczeniach:
MistrzyniWKochamCieMisiu, Gosiak, Asiaa1201, AsiaSzw, Patrycja20, Penelope, przedszkolanka:), Aagnieszkaa, Bietka, Lara 82, megg, asia888, Januszkowa, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nie no .. Wyobraźcie sobie że dorwala mnie BEZSENNOŚĆ.. Krece się z boku na bok i nic... A ten mój mały rozkrecil impreze w brzuchu aż czkawki dostał i już z 10 minut trwa! Dobrze że to jeszcze trochę, bliżej jak dalej, bo normalnie niewiem..! Spaaaaać chcę!!! Aaaaaaaa!!