Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak kolezanka urodzila w lipcu i nadal uzywa wlladki. Para na dzien.
U nas polozna mowila zeby kupic stanik na stabilnych ramiaczkach i z ta klapka z przodu. Mowila ze dobre sa Alis.
A wkladki polecala te aventa do prania. Tam sa 3 pary i worek do prania. Narazie wykorzystam jednorazowe a potem jak urodze to zamowie te wielorazowe. Bo one chyba ponad 20 zl kosztuja wiec ekonomicznie;) nie ma co;) -
Lara, sprawdzilam -pralkę mam Aristona:) masakra, 6 lat piorę i nie pamiętałam jaką pralkę mam:)
Zabieram się za robienie farszu, ogarniam chatę i jazda!
Jeszcze musze cos zrobic z serwetkami, masakra, po co mi to było?
Gosiak, mnie wczoraj tez głowa bolała! Myslalam, że mi odpadnie! Ewidentnie wczoraj był dzien z dupy!
Dobrze, że dziś lepiej:)
Moj wozek do mnie jedzie!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Sue o ktorej wizytacja?;p
Co w koncu przygotowalas?
O 15:) P sie uparł, ze zrobi zupe rybna, wiec niech robi:P
Ja zrobiłam faszerowane cukinie- mięsem mielonym a drugie z farszem warzywnym:)
Bardzo bąkopędne jedzenie:) dla rozluźnienia atmosfery:)
Trzymajcie kciuki!słoneczna 85, Gosiak, Lara 82, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my. Ja mialam dzis 2 przerwy w nocy ale na szczescie krotkie potem spalismy do 9 jak nigdy.
Pogoda paskudna wieje pada i zimno.
Odebralismy wozek i fotelikjest super. Wozka nawet nie skladalismy bo zapakowany super w kartonie wiec wrzucilismy w tym stanie do garazu. Fotelik jest boski
zaraz wrzuce fotke. U nas sniadanie w Macu bylo bo od rana fachowcy w kuchni szlifuja wiec w tym syfie to nie ma nawet jak zjesc. Zastanawiam sie nad obiadem
gdzie go zjesc ??
Artykulu na szczescie nie moge odpalic ale wszystko zalezy od punktu widzenia i siedzenia wiec nawet nie chce sie denerwowac.
Mnie niestaty dzis tez troche glowa jeszcze bolimegg, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Wam!
Megg dziekuje, dzis juz lepiej. Mimo wszystko ja już jestem przyzwyczajona do tych twardnień.
Sloneczna moja chrzesnica ma ten kolor jedoMasz wyściółkę białą czy tą fioletową? Wózek jest super, dobrze wybralas
AsiaSzw super ten fotelik, podoba mi sie ta budkataka "skorupka" z niego.
W ogole bylam dzis zaszczepić mojego Milusińskiego i się najadłam strachubiedny nagle osłabnął i położył się na ulicy, nie wiedziałam, że po mieście da się tak szybko jeździć jak wracałam do lecznicy!!!!
Dostał zastrzyk antywstrząsowy i póki co jest ok.
megg lubi tę wiadomość
-
Co do laktacji to moja koleżanka mówiła, że jej mleko wręcz tryskało i wkładki wymieniała co chwilę, więc to jest różnie.
Gosiak ja do tej pory nie myślałam i bluzkach do karmienia. Własnie sobie uświadomiłam, że nic takiego nie mam... trzeba będzie się zaopatrzyć, bo jak nakarmię młodego w normalnej bluzce -
my juz dzis odpoczywamy
maz przyjedzie to mnie udusi ze cos robilam ale nie moge tak lezec caly czas
Z Frankiem dzis zrobilismy:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 13:30
Gosiak, Pia Gizela, MistrzyniWKochamCieMisiu, Bietka, słoneczna 85, Lara 82, angelcia, Januszkowa, Asiaa1201, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bietka wrote:Gosiak ja do tej pory nie myślałam i bluzkach do karmienia. Własnie sobie uświadomiłam, że nic takiego nie mam... trzeba będzie się zaopatrzyć, bo jak nakarmię młodego w normalnej bluzce
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Megg ale macie piękną choinkę! I pierniczki. My przed chwilą skończyliśmy dekorować te, których wczoraj nie zrobiliśmy. Nawet udało mi się wstawić drugie pranie, i zakupy też zaliczyliśmy
Teraz szykuję obiad.
A to dowód na pierniczkową robotę
Wczorajsze:
http://www.iv.pl/images/17193623955690276844_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/53735756779779002101_thumb.jpg
megg, Lara 82, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzisiejesze:
http://www.iv.pl/images/05938435973429189312_thumb.jpg
Jak dobrze, że Poślubiny część zjadł
Ciekawe te topy, pytanie właśnie co z wkładkami. Ja na początek wstrzymam się. Najpierw kupię jakieś 2 tanie staniki, potem będę myśleć co dalej. Chcę karmić piersią, ale jak to będzie, kto to wie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 14:16
AsiaSzw, megg, Lara 82, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość