Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Ja też już pospalam
ale w moim przypadku to normalne w końcu wczoraj miałam pewnie z pół dnia i całą noc;) Dzisiaj na szczęście czuję się dobrze, żadnycczh dolegliwości nie mam. Młody lekko podkopuje w brzuchu. Powiem Wam, ze trochę się zestresowalam wczoraj tym moim samopoczuciem.
Miłego dnia życzę! -
Hej Wam,
Ja na szczęście problemów ze snem nie mam na razie. Był czas, że nie mogłam spać już od 6 od momentu aż mąż wstawał. A teraz zawsze się budzę m wychodzi ok. 7 i ja dalej spać do mniej więcej 9.30
No dzisiaj do 8.30 bo m w domu
Nawet wcześniej wstawałam po 2 razy siku, a teraz 1 raz, no czasem 2 ale rzadko ciekawe jak długo to się utrzyma
No fakt po wstaniu wszystko mnie boli, nogi, biodra, kość łonowa, brzuch, plecy dopiero jak chwilkę pion przyjmę i pochodzę to przestaje.
Oj ale nie narzekam bo chcę tak jeszcze cały miesiącGosiak lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Witam się w moim ulubionym dniu tygodnia;) dzis zaczynam 33 tc, matko kochana:)!
Dziś ciężki dzień, trochę stresujący, bo nasi rodzice jeszcze się nie znają
Ale przyjezdza moj wozek! I ubranka, jupi!
Jeszcze chwilkę się pokiszę w łóżku i wstaję, żeby posprzątać łazienkę
Generalnie dom wypucowany, łazienkę zostawiłam na koniec, żeby było na świeżo:)
Miłego dnia Dziewczyny!!
Ps Lara, aż muszę sprawdzić jaką my mamy pralkęGosiak, Lara 82, Aagnieszkaa, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
witam
my po sniadanku i moze chociaz wyjde po jakis chlebek
czuje sie jak stara baba normalnie, jak chodze to musze powoli i co chwile w domu musze odpoczac
ale mysle ze po luteinie i wiekszej ilosci magnezu jest lepiej, chociaz czuje jeszcze brzuszek
jutro jeszcze mam gosci -urodziny meza, to srednio wypoczne
Bietka tez imprezujecie z mezem w ur?dobrze ze ci juz lepiej
Angelcia a ty jak sie dzis czujesz?
Gosiak bole glowy minely?
Asia1201 tez mam taki fotelik w tym kolorze:)
ash u mnie młody tez ulozenie posladkowe, i mam tez cc wiec w zasadzie nie ma to znaczenia ale mysle ze moze przez to mi tak ciazy brzuch w tej jego pozycji. ja mam z om termin 25.02 a cc mi zrobia miedzy 10-15 luty
Sue ale chudzinka z ciebie, slicznie.
Lara ja mam samsunga, ale rodzice maja LG i jest ok
czekam na te kupony allegro i dupa, moze 22.12 beda, tak obstawiam, ale to prezenty i tak nie dojda. kupie na miejscu.
wezme sie wkoncu dzis z ata moja choinke bo nie mailam wczoraj sil, a taka pusta stoi u mnie juz 2 dzien, jak skoncze pokaze potem fotke:)
milego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 09:55
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Laro kupiliśmy Boscha dokładnie model- WAE2039JPL
Ma programy dziecięce. Nawet jest na niej namalowany miś
Poza tym taką funkcje jak EcoPerfect- mniejsze zużycie energii, i drugi fajny program Time Perfect- jeśli zależy nam na czasie. Jest jeszcze takie coś jak program przeciw zagnieceniom ubrań. Szybkie pranie też jest (15 min.) Jestem póki co bardzo zadowolona.
a czy ma mozliwosc ustawienia prania da wybrana godzine?
my tez rozgladamy sie za pralka -
Właśnie znalazłam na jednym z forum, aktualny artykuł. Przerażające.
DLA PAŃ CHCĄCYCH RODZIĆ NA GDAŃSKIEJ ZASPIE.
http://www.radiogdansk.pl/index.php/wydarzenia/item/19535-zle-warunki-na-porodowce-szpitala-na-zaspie-przezylam-koszmar-totalne-upokorzenie.html -
Kasha wrote:Właśnie znalazłam na jednym z forum, aktualny artykuł. Przerażające.
DLA PAŃ CHCĄCYCH RODZIĆ NA GDAŃSKIEJ ZASPIE.
http://www.radiogdansk.pl/index.php/wydarzenia/item/19535-zle-warunki-na-porodowce-szpitala-na-zaspie-przezylam-koszmar-totalne-upokorzenie.html -
Ja tez się z Wami witam. I dziś też jest moj ulubiony dzień tygodnia - 34 tydzień zaczęty. Do porodu 49 dni.
Wczoraj wróciłam wreszcie do swojego łóżeczka w wawie. Ale nie pomogło mi to zasnąć. Niespokojne nogi nie dawały mi spokoju. Wstawalam, rozciagalam, masowalam, aż w końcu ze zmęczenia padlam.
W lodówce pusto, totalnie nic nie mam do jedzenia. A tak mi się nie chce iść do sklepu. Dobrze że konieć z tymi moimi podróżami, mogę zacząć wic gniazdko i odpoczywać!!
Sue - niech wizytacja będzie miła i szybka, bez żadnego dotykania po brzuszku
No dobra, wstaje...Gosiak, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Hej
My dzisiaj z J. od rana ogarniamy (ja dom, on piwnice i na zewnątrz), później jedziemy na większe zakupy spożywcze.
Na obiad zrobię ziemniaki w piekarniku z kiełbaską i cebulą. Dzisiaj skromnie, ale będą święta to nadrobimy
Miłego dnia
Fedra lubi tę wiadomość
-
A ja się zastanawiam nad topami do karmienia, bo po domu coś takiego chyba bardziej się nawet sprawdzi niż koszulka i stanik do karmienia, bo koszulkę jednak trzeba będzie zdjąć... jak myślicie?
Pewnie gorzej z wkładkami laktacyjnymi w takich topach... nie znam się kompletnie, takie wkładki trzeba używać przez cały okres karmienia czy mleko tak leci tylko na początku?
Patrzę na coś takiego: http://pieknamama.pl/koszulka-mama-bella.html i http://pieknamama.pl/top-simple-iii.html -
A my kupilismy wozek;)
Jedo memo fyn kolor 356;) byl od reki, zlozymy w swieta;)
A fotelik kupilismy recaro w koncu;)
A chcialam tez cybex lub maxi cosi to pan mowil ze Maxi cosi jest slabszy od cybexa i tak naprawde ma 3 gwazdki w testach, mowie O cabriofixie
Zrobie fote w swieta. Recaro ma 5 punktowy pas. Mam nadzieje ze dobrze zrobilam;)Sue, Gosiak, Lara 82, megg, MistrzyniWKochamCieMisiu, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość