Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue, niezła kolekcja.
Ja też już mogę pochwalić się wózkiem. Jednak go rozpakowalismy, złożyliśmy, i znaleźliśmy dla niego idealne miejsce w domu. Więc już zostaje ze mna do końcajupppiii! Cieszę sie jak głupia!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d10eee75156.jpgGosiak, angelcia, Patrycja20, Bietka, megg, Sue, Januszkowa, Lara 82, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Ojej...wkleilo się jakoś bokiem
Jak widzicie nie mogłam się powstrzymać i zamontowalam parasolke, która pewnie użyję koło kwietnia-mają pierwszy raz. Ale to wszystko tak cieszy, że nie sposób się powstrzymać.
Do wózka wpakowalam misia....zwariowalam?!Gosiak lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Piekne macie rzeczy dziewczyny. Wozki piekne!!!
My dzis kupilismy stolik do pokoju a jutro jeszcze pojade do ikea po krzesla i zaslony bo promocja jest do 24 grudnia wiec co zrobic musze sie jutro jakos ogarnac.
Gosia te filmiki wymiataja. Moj Szymon z otwartymi ustami sluchal. Mysle ze nie zaryzykuje stwierdzenia ze nie szczepienie jest nieodpowiedzialne tak jak moja szwgierka ktora szczepi swoja mala na wszystko. GrrrGosiak lubi tę wiadomość
-
Hej;)
Ja wlasnie skonczylam pakowanie preznetow dla synusia;) Musialam dobrze je schowac bo skubany wszedzie zaglada.
A wiec bylam na wizycie u poloznej. Mała nadal sie nie obrocila ;( Dostałam skierowanie na kolejne USG 8 stycznia. Szyjka dluga, zamknieta, serduszko pracuje bardzo dobrze;)
Mam spotkanie z anestezjologiem 2 stycznia w sprawie ZZO.
Na plusie 10kg. Nie jest zle!Sue, Aagnieszkaa, Penelope, Fedra, sebza, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam problem z netem to nie doczytał Was, ale tylko napiszę co u mnie... Dziś moje córy bardzo mnie wystraszyly. Od 16 do 18 ktg i skurcze co 10 minut, dostałam kroplowke z nospy i glukozy I nospe w tabl też. badanie nic groźnego nie wykazalo. Do 20 skurcze nadal co 10 min, później co 15. Na szczęście teraz trochę się rozeszlo po kościach i są już nieregularne co pół godz. Ale nadal mam być na czczo (w razie cesarski), od 16 już nawet łyka wody nie mogę wziąć, co najmniej do rana, do obchodu ... A tu jest tak gorąco, nie wiem jak wytrzymam bez picia.
Dziewczyny trzymajcie za nas mocno kciuki, żeby skurcze przeszły i żeby dziewczynki zostały w brzuchu jeszcze te 2 tygodnie!!Asiaa1201, Angélique89 lubią tę wiadomość