Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wymiotowałam ani razu więc nie chudnę, apetyt też mam normalny bo mdłości również nie miałam
krótko przed zajsciem w ciaze utylam troszke i mi ciezko okreslic jak to ze mna jest, generalnie wage mam raczej ta sama, a brzuch zawsze mam wydety jak sie najem albo napije nawet niewiele to mi sie robi ciazowy brzuch cale zycie wiec ciezko takie cos na ten moment powiedziec ale watpie żeby coś urosło od takiego maleństwa 4cm, trzeba poczekać jeszcze ze 2 miesiace -
Katiś Ty jesteś mega szczuplutka to wszystko widać na Twoim brzuchu jak ja waże 53kg to mi masa osob mówi że wygladam już jak chora i za chudo nie wyobazam sobie 48kg a Ty jestes jeszcze wyższa
ja przy wzrosnie 163 waze 57 teraz a biust mam mały wiec to idzie wszystko w boczki i ciezko taki maly brzuszek u mnie wypatrzyc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:52
-
Ja póki co utrzymuje wage, chociaż mam wrazenie, ze spodnie robia sie ciasniejsze
Ale to raczej przez brak ruchu, dzis musze iść na spacer, zeby odgonic te mdlosci, moze przejdzie:(
Mam ochotę na smażony ryż z krewetkami i pierogi z kapusta i barszcz czerwony:) i to zjem
Dzis!
-
Sue- owocow morza nie mozna w ciazy:)
ja schudlam- no ale wiadomo, kto by nie schudl? JAKIEs 4 KG JUZ.
dzis kupilam soczek jablkowy- mysle wypije, chce mi sie
no i po wypiciu minelo moze 3-4 min i poszlo.
teraz testuje wafle ryzowe- moze beda dobre na przekaski miedzy wymiotami.
-
słoneczna 85 wrote:https://bellybestfriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pytania-ogolne-ciaza/czego-nie-jesc-w-ciazy,14.html
-
Sue wrote:Ja zrozumiałam to tak, ze nie mozna jesc surowych ryb i owoców morza:) dla pewnosci dopytam lekarza. Byłoby szkoda, bo bardzo lubie:(