Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku, wróciłam z targu. Niby tylko w mięsnym byłam i w warzywniaku i w jednym odzieżowym. A zmęczona jestem na maksa!
Za to kupiłam kuraka i szponder na rosół! I włoszczyznę. Będę gotowaćJupi!!!
Sobie kupiłam jeszcze jedną koszulę, ale na prosto rozpinaną. W sumie mam 3, myślę, że syknie, jak coś mąż albo mama mi dokupią
Mamie kupiłam bluzkę na krótki rękaw i babci bluzkę na długi rękaw (to będę miała na dzień babci dla niej).
I odebrałam z poczty ręczniki jednorazowe i pieluszki flanelowe i te polecane przegródki na rajstopy, wzięłam jedne dla siebie, jedno dla Brzuszkowego
W ten sposób jestem spakowana do szpitala na wszelki wypadek! Nie sądziłam, że mi się udaMam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam.
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Słoneczna ja też czekam na kupony. Ale się nie doczekałam i zrobiłam zamówienia, bo doszłam do wniosku, że jest coraz ciężej i nie warta gra świeczki, ale jak w końcu będą, to na pewno wykorzystam jeszcze
Angelcia, chipsy i colę jadam i piję rzadko, w ciąży jeszcze rzadziej. Ale dziś sobie nie odmówię. Ciasta i słodycze się nam przez święta przejadły. Może tylko dziś upiekę sernik, jak Poślubiony wyrazi chęćsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam ze sklepu,slubny denerwowal mnie strasznie,bo on jest skąpy,urok pana z ekonomicznym wykształceniem. Dobija mnie to,tym bardziej,ze mamy wspólne konto
po Nowym Roku to zmienię
No ale fajerwerki kupione,zakupy zrobione i teraz relaksu,bo zupka postawiona
Korzystając z okazji chcę Wam życzyć wspaniałego roku 2015,spokojnych i lekkich porodów,oczywiście w terminacha przede wszystkim zdrowia dla dzieciaków,naszych rodzin i wytrwałości w ciężkich chwilach
Gosiak, Pia Gizela, Bietka, megg, Patrycja20, kasia_1988, Penelope, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzis miałam głupie sny. Byłam juz na porodowce, juz mieli ktg podpisać ale zrobiłam aferę bo nie było mojego doktorka
My dzis romantycznie we dwoje w domku. A właściwie we troje.
Kolacje zrobię, jakieś przekąski postawie i juz. Poczekamy do północy i pójdziemy spać.
Życzę Wam lekkich i miłych porodów, zdrowych, ślicznych i grzecznych dzieciaczków i dużo wsparcia najbliższych.
Najlepszego na Nowy 2015 rok!Pia Gizela, derii84, megg, Patrycja20, kasia_1988, Penelope, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySloneczna mam sprawdzony przepis, ale robiłam z gotowca... Ogólnie masa budyniowa to cięzki kawałek orzecha do zgryzienia, zawsze coś... Najwazniejsze to miec wszystkie skladniki w jednej temperaturze.
Pia ja też piję i jem to sporadycznie, bo później czuję się niezbyt rewelacyjnie - odbija mi się, taki nieprzyjemny posmak w ustach i w ogóle, fe
Gosiak chciałam dodac ten obrazek, ale mnie uprzedziłaś! Kwintesencja
Dziewczyny a ja Wam życzę, aby wszystkie problemy i smutki odeszły w niepamięć wraz z tym rokiem. Dużo wiary w Mężów/Partnerów i najbliższych i spokoju w parze ze zrozumieniem. Pociechy z Maleństw, radości z każdego dnia, uśmiechu, a nawet kupy (tak, tak teraz to może być obrzydliwe, ale nawet to nas będzie cieszyć). Niech wszystko układa się po Waszej myśliUwielbiam Was wszystkie bez wyjątku, o!
http://www.iv.pl/images/32793801192366705617.jpgGosiak, Pia Gizela, Sue, Bietka, megg, Patrycja20, MistrzyniWKochamCieMisiu, LadyDi, kasia_1988, Penelope, Januszkowa, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wczoraj po południu mylam włosy a dziś wydają mi się juz tłuste..zawsze miałam długie i gęste włosy i nigdy nie mylam ich codziennie a teraz to chyba przez hormony tak mi się przetluszczaja
Ja też Wam życzę Szczęśliwego Nowego RokuBędzie zupełnie inny niż wszystkie lata do tej pory bo z nowymi czlonkami w naszych rodzinach
Patrycja20, Penelope, Januszkowa, Lara 82, nadia606, Fedra lubią tę wiadomość
Laureczka25 -
nick nieaktualnylaureczka25 wrote:Wczoraj po południu mylam włosy a dziś wydają mi się juz tłuste..zawsze miałam długie i gęste włosy i nigdy nie mylam ich codziennie a teraz to chyba przez hormony tak mi się przetluszczaja
)
Powiem Ci, że ja przed ciązą myłam włosy co drugi dzień, a teraz mogę nawet tydzień nie myć i są takie jak po umyciu. Normalnie cud, ale pewnie jak hormony zejdą na swoją normalną stopę to będę miała olej na głowie..cath, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Powiem Ci, że ja przed ciązą myłam włosy co drugi dzień, a teraz mogę nawet tydzień nie myć i są takie jak po umyciu. Normalnie cud, ale pewnie jak hormony zejdą na swoją normalną stopę to będę miała olej na głowie..
przed ciaza codziennie badz co drugi dzien musialam bo tragedia. Teraz raz w tygodniu
i wyglądają bardzo dobrze
oleju nie ma
angelcia, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
w pepco sa obnizki niektorych dzieciecych ciuszkow
ja tez czekam na te kupony, ale jak poczatkiem roku ich nie bedzie to strace nadzieje i cierpliwosc
dzis robie krowki
i oczywiscie zycze Wam dziewczyny
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU KTORY BEDZIE DLA NAS SZCZEGOLNY, SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN I DUUUUUUZO MILOSCIWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:38
Patrycja20, kasia_1988, słoneczna 85, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Pia Gizela, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
kochane lutoweczki rowniez zycze Wam lekkich porodow i zdrowych bobaskow,aby ten nowy 2015 byl dla nas jeszcze lepszy :*:*:*:*
megg, Gosiak, MistrzyniWKochamCieMisiu, kasia_1988, Penelope, słoneczna 85, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Co do włosów, to wcześniej myłam codziennie jak wy. Teraz myję co drygi, ale dużej to nie chcą mi wytrzymać
Trochę się boję co będzie po ciąży, bo tak z pół roku przed ciążą mi się strasznie ich kondycja popsuła, teraz szału nie ma, ale jest lepiej
Pofarbowałam się, teraz nałożyłam maseczkę na włosy i na buźkę. Więc jakieś postępy poczyniamGosiak, Sue, derii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki!!
Z okazji nadchodzącego roku życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń!
Miniony rok był dla nas wspaniały, nadchodzący będzie jeszcze lepszy!!
Życzę Wam miłości i szczęścia!
Żeby wszystkie problemy zniknęły!
No i życzę nam wszystkim lekkich porodów, zdrowych dzieci!!
Uwielbiam Was wszystkie bez wyjątku!! :*Gosiak, megg, Patrycja20, MistrzyniWKochamCieMisiu, Bietka, Pia Gizela, derii84, justta, kasia_1988, Penelope, juska19, słoneczna 85, Januszkowa, Lara 82, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja wam zycze wszystkiego co tylko zapragniecie w tym 2015 roku
No i łatwego, bezbolesnego i krótkiego wyplucia szkrabów :*
I dużo szczęścia, miłości i oczywiście zdrówka
Ten 2015 rok bedzie dla nas przełomowyGosiak, megg, MistrzyniWKochamCieMisiu, Bietka, Pia Gizela, derii84, LadyDi, kasia_1988, Penelope, juska19, słoneczna 85, Lara 82, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
I jeszcze mam problem w sylwestra..wczoraj wieczorem moczylam nogi w gorącej wodzie bo mam katar i corka oczywiście też chciała i nasze zabawy tak się skonczyly ze wylalysmy wodę na dywan(z bardzo grubym włosem) trochę go podsuszylam suszarka a dziś patrze a noga od stołu popękala, pewnie naciągnela z dywanu i się zrobiła brzydka (stolik ma parę miesięcy i kupilismy go w agata meble za 500zl) niby niedrogo ale mąż będzie zły..myślicie że uznają reklamacje bo czytam na forach ze ciężko jest w tej firmie cokolwiek wyegzekwowac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:16
Laureczka25