X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się z farbą na głowie.
    Trochę odpoczęłam, nawet udało się przysnąć ;)

Pia Gizela, derii84, justta, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje ;)
    wszystkiego co najlepsze w 2015 roku!!
    dla nas wszystkich to wspaniały rok, bo na świat przychodzą nasze skarby! Także lekkich porodów! I zdrowych bejbusiow ;***

My dziś u rodziców sylwester z polsatem! Tak mnie boli gardło, ze już wytrzymać Noe mogę :(
    a wczoraj tak mi się kręciło w głowie ze szol!

megg, Pia Gizela, derii84, Penelope, słoneczna 85, Januszkowa, Lara 82, asia888, Fedra lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybkie pytanie do tych co robily krowki.
    To ma byc konsystencja budyniu czy jeszcze gestsza?

atdcqtkf2affvuei.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia boskie zyczenia. Juz zgapilam.

Nie mam nastroju wiec kochane zycze Wam spokojnej ostatniej prostej. Aby rozwiazanie nastapilo w odpowiednim momencie i aby nasze dziecaiczki wszystkie byly zdrowe. Abyscie mialy wsparcie w mezach / narzeczonych / konkubentach :-) Zdrowia i spelnienia marzeń.

Gosiak, megg, derii84, Sue, Penelope, słoneczna 85, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mąż mnie zaskoczył i o 13 był w domu :D Jak dobrze, że miałam naszykowane ciasto na racuszki! Wiec jesteśmy po obiedzie. Idę suszyć włosy i jedziemy na zakupy, bo w lodówce i szafkach kuchennych mamy raczej pustki :D

Fedra lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja teraz rozmyślam nad jednym. Urodzimy, będziemy w szpitalu z Maleństwem... i co zrobimy wtedy, gdy zachce się nam iść do toalety? Odprowadzimy Malca do pielęgniarek, zostawimy z kolezanką na sali...?

Ah, ja jeszcze życzę, aby Wasze szkraby były super dojarkowymi ssakami! :) Bo w sumie o to u wielu z Nas będzie na początku walka.

Fedra lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjelam mase taka koloru toffi i gestsza niz budyn. Zobaczymy.
    Dlugo stalam nad garnkiem zanim zrobila sie ciemniejsza... Az sie spocilam nad tymi krowkami;) z lyzki smakuje jak werters original:)

Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Dziewczyny, a ja teraz rozmyślam nad jednym. Urodzimy, będziemy w szpitalu z Maleństwem... i co zrobimy wtedy, gdy zachce się nam iść do toalety? Odprowadzimy Malca do pielęgniarek, zostawimy z kolezanką na sali...?
    No, ponoć koleżanka z sali może popilnować, gorzej jak masz jedynkę ;) To wtedy chyba pielęgniarki/położne pomogą...

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna na pewno będa dobre, szkoda tylko, ze trzeba troche poczekac, az zastygną.

Gosiak no właśnie :) tylko jak po porodzie za przeproszeniem bedzie chciało mi się LAĆ tak jak przed to te pielęgniarki przy mnie wykitują. I odnoszę wrażenie, że nie będą zbyt zadowolone, że będe je tak "prosić"... Ale jak ja to mówię: ZA DARMO TAM NIE SIEDZĄ!

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dostalam paczuszkę od firmy hipp a w niej słoiczek mlode ziemniaczki z marchewka, łyżeczkę i mnóstwo kuponów rabatowych na wszystkie produkty hipp w Rossmannie. I w Rossmannie czeka na mnie kolejna od nich paczka z soczkiem jablkowym i jakimś sloiczkiem z dynia :)

justta, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wrocilam ze szpitala maluch dalej malo wazy za tydzien mam skan na sprawdzenie wagi za dwa tyg duzy skan i wtedy zdecyduja co dalej .Dzis sie zastanawiali czy mnie nie zostawic na dobe zeby dac sterydy

relge6yd0kju1g7d.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane w ostatnim dniu Starego Roku ;-)

My już po zakupach teraz siedzę z kawką i jedzonkiem, też bym sobie zjadła takie krówki robione, pyszka

My również Sylwestra spędzamy z Polsatem ;-) a raczej z jakimś filmem dobrym, tylko muszę jeszcze poszukać ;-)

Wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku 2015 to będzie nasz rok ;-)

słoneczna 85, megg, Januszkowa, Pia Gizela, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska trzymam kciuki za maluszka, mój też do wielkoludów nie należy, w 33tc5dn ważył aż 1800g, zobaczymy jak będzie na wizycie za tydzień, mam 8

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:06

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Sue Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pozdrawiam Was z trasy;) jesteśmy już w drodze do Warszawy. Maluch mnie kopie po pęcherzu, jest super :D
    W ogole P gra sylwestra dla aktorów z klanu, Hahaha! Moze napijemy się z dr Lubiczem:D

Gosiak, angelcia, słoneczna 85, megg, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Pia Gizela, derii84, Fedra lubią tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu wasze takie maleństwa a moja! :( prawie 3 kg :(

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska, trzymam kciuki za maluszka!! Niech rośnie dzidzia w siłę! Jak ma 1500 to moze jeszcze z kg przybierze:)

Ciekawe jak tam Lara, czy wyszła już czy sylwestra spędza w szpitalu.

juska19 lubi tę wiadomość

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój w 32 tc ważył 1739g także Juska19 nie jest tak źle z waga Twojego Adasia ;)

juska19 lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath tez to dostalam, nawet juz w polowie listopada! Ale dałam chrzesnicy, a niech sie dziołszka naje :D

• laureczka25 Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kojarzycie na której stronie był przepis na krówki bo nie mogę go odkopać a sloneczna narobila mi ochoty :D

słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość

Laureczka25
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!

Ja Wam zycze czego tylko pragniecie, ale glownie zdrowia, szczescia i spokoju w tym nowym roku! No i oczywiscie lekkiego porodu ;)

Do wszystkich dziewczyn, ktore wybieraja sie na zakupy - UWAZAJCIE! Ja dzisiaj bylam na zakupach spozywczych. Ludzi mnostwo i jakies babsko lazlo z wozkiem i sie nagle zatrzymala bo z kolezanka musiala pogadac i ja zeby nie wpasc na nia z impetem zahamowalam i sie uderzylam raczka od swojego wozka w brzuch. Az syknelam z bolu, a ta pi*da sie tylko spojrzala i z obrazona mina, jakbym jej cos zrobila usunela sie z przejscia. W domu sie az W. mojemu poplakalam, ze nikt na mnie nie uwaza, ludzie sie pchaja na leb na szyje, nie patrza ze ja z brzuchem i w ogole. Od dzis juz do sklepu nie wychodze sama.
    Tak sie balam, ze cos sie moglo jej stac, ale na szczescie uderzylam sie w ta strone brzucha, gdzie malej nie ma. Teraz sie rusza, ale jak mi noga przejedzie w miejscu uderzenia to boli ;/

Cath, moja corka tez duza jak i Twoja... Ja to sie az wczoraj lekko podlamalam tym ze bede miala ciezki porod. I tez mi napiera na krocze, glowe ma tu gdzie kosc lonowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:20

megg, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
‹‹ 1623 1624 1625 1626 1627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ