Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje
wszystkiego co najlepsze w 2015 roku!!
dla nas wszystkich to wspaniały rok, bo na świat przychodzą nasze skarby! Także lekkich porodów! I zdrowych bejbusiow ;***
My dziś u rodziców sylwester z polsatem! Tak mnie boli gardło, ze już wytrzymać Noe mogę
a wczoraj tak mi się kręciło w głowie ze szol!megg, Pia Gizela, derii84, Penelope, słoneczna 85, Januszkowa, Lara 82, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosia boskie zyczenia. Juz zgapilam.
Nie mam nastroju wiec kochane zycze Wam spokojnej ostatniej prostej. Aby rozwiazanie nastapilo w odpowiednim momencie i aby nasze dziecaiczki wszystkie byly zdrowe. Abyscie mialy wsparcie w mezach / narzeczonych / konkubentachZdrowia i spelnienia marzeń.
Gosiak, megg, derii84, Sue, Penelope, słoneczna 85, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja teraz rozmyślam nad jednym. Urodzimy, będziemy w szpitalu z Maleństwem... i co zrobimy wtedy, gdy zachce się nam iść do toalety? Odprowadzimy Malca do pielęgniarek, zostawimy z kolezanką na sali...?
Ah, ja jeszcze życzę, aby Wasze szkraby były super dojarkowymi ssakami!Bo w sumie o to u wielu z Nas będzie na początku walka.
Fedra lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Dziewczyny, a ja teraz rozmyślam nad jednym. Urodzimy, będziemy w szpitalu z Maleństwem... i co zrobimy wtedy, gdy zachce się nam iść do toalety? Odprowadzimy Malca do pielęgniarek, zostawimy z kolezanką na sali...?
To wtedy chyba pielęgniarki/położne pomogą...
-
nick nieaktualnySłoneczna na pewno będa dobre, szkoda tylko, ze trzeba troche poczekac, az zastygną.
Gosiak no właśnietylko jak po porodzie za przeproszeniem bedzie chciało mi się LAĆ tak jak przed to te pielęgniarki przy mnie wykitują. I odnoszę wrażenie, że nie będą zbyt zadowolone, że będe je tak "prosić"... Ale jak ja to mówię: ZA DARMO TAM NIE SIEDZĄ!
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie dostalam paczuszkę od firmy hipp a w niej słoiczek mlode ziemniaczki z marchewka, łyżeczkę i mnóstwo kuponów rabatowych na wszystkie produkty hipp w Rossmannie. I w Rossmannie czeka na mnie kolejna od nich paczka z soczkiem jablkowym i jakimś sloiczkiem z dynia
justta, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane w ostatnim dniu Starego Roku
My już po zakupach teraz siedzę z kawką i jedzonkiem, też bym sobie zjadła takie krówki robione, pyszka
My również Sylwestra spędzamy z Polsatema raczej z jakimś filmem dobrym, tylko muszę jeszcze poszukać
Wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku 2015 to będzie nasz roksłoneczna 85, megg, Januszkowa, Pia Gizela, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja pozdrawiam Was z trasy;) jesteśmy już w drodze do Warszawy. Maluch mnie kopie po pęcherzu, jest super
W ogole P gra sylwestra dla aktorów z klanu, Hahaha! Moze napijemy się z dr Lubiczem:DGosiak, angelcia, słoneczna 85, megg, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Pia Gizela, derii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!
Ja Wam zycze czego tylko pragniecie, ale glownie zdrowia, szczescia i spokoju w tym nowym roku! No i oczywiscie lekkiego porodu
Do wszystkich dziewczyn, ktore wybieraja sie na zakupy - UWAZAJCIE! Ja dzisiaj bylam na zakupach spozywczych. Ludzi mnostwo i jakies babsko lazlo z wozkiem i sie nagle zatrzymala bo z kolezanka musiala pogadac i ja zeby nie wpasc na nia z impetem zahamowalam i sie uderzylam raczka od swojego wozka w brzuch. Az syknelam z bolu, a ta pi*da sie tylko spojrzala i z obrazona mina, jakbym jej cos zrobila usunela sie z przejscia. W domu sie az W. mojemu poplakalam, ze nikt na mnie nie uwaza, ludzie sie pchaja na leb na szyje, nie patrza ze ja z brzuchem i w ogole. Od dzis juz do sklepu nie wychodze sama.
Tak sie balam, ze cos sie moglo jej stac, ale na szczescie uderzylam sie w ta strone brzucha, gdzie malej nie ma. Teraz sie rusza, ale jak mi noga przejedzie w miejscu uderzenia to boli ;/
Cath, moja corka tez duza jak i Twoja... Ja to sie az wczoraj lekko podlamalam tym ze bede miala ciezki porod. I tez mi napiera na krocze, glowe ma tu gdzie kosc lonowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:20
megg, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość