X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się z farbą na głowie.
    Trochę odpoczęłam, nawet udało się przysnąć ;)

Pia Gizela, derii84, justta, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje ;)
    wszystkiego co najlepsze w 2015 roku!!
    dla nas wszystkich to wspaniały rok, bo na świat przychodzą nasze skarby! Także lekkich porodów! I zdrowych bejbusiow ;***

My dziś u rodziców sylwester z polsatem! Tak mnie boli gardło, ze już wytrzymać Noe mogę :(
    a wczoraj tak mi się kręciło w głowie ze szol!

megg, Pia Gizela, derii84, Penelope, słoneczna 85, Januszkowa, Lara 82, asia888, Fedra lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybkie pytanie do tych co robily krowki.
    To ma byc konsystencja budyniu czy jeszcze gestsza?

atdcqtkf2affvuei.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia boskie zyczenia. Juz zgapilam.

Nie mam nastroju wiec kochane zycze Wam spokojnej ostatniej prostej. Aby rozwiazanie nastapilo w odpowiednim momencie i aby nasze dziecaiczki wszystkie byly zdrowe. Abyscie mialy wsparcie w mezach / narzeczonych / konkubentach :-) Zdrowia i spelnienia marzeń.

Gosiak, megg, derii84, Sue, Penelope, słoneczna 85, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mąż mnie zaskoczył i o 13 był w domu :D Jak dobrze, że miałam naszykowane ciasto na racuszki! Wiec jesteśmy po obiedzie. Idę suszyć włosy i jedziemy na zakupy, bo w lodówce i szafkach kuchennych mamy raczej pustki :D

Fedra lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja teraz rozmyślam nad jednym. Urodzimy, będziemy w szpitalu z Maleństwem... i co zrobimy wtedy, gdy zachce się nam iść do toalety? Odprowadzimy Malca do pielęgniarek, zostawimy z kolezanką na sali...?

Ah, ja jeszcze życzę, aby Wasze szkraby były super dojarkowymi ssakami! :) Bo w sumie o to u wielu z Nas będzie na początku walka.

Fedra lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjelam mase taka koloru toffi i gestsza niz budyn. Zobaczymy.
    Dlugo stalam nad garnkiem zanim zrobila sie ciemniejsza... Az sie spocilam nad tymi krowkami;) z lyzki smakuje jak werters original:)

Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Dziewczyny, a ja teraz rozmyślam nad jednym. Urodzimy, będziemy w szpitalu z Maleństwem... i co zrobimy wtedy, gdy zachce się nam iść do toalety? Odprowadzimy Malca do pielęgniarek, zostawimy z kolezanką na sali...?
    No, ponoć koleżanka z sali może popilnować, gorzej jak masz jedynkę ;) To wtedy chyba pielęgniarki/położne pomogą...

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna na pewno będa dobre, szkoda tylko, ze trzeba troche poczekac, az zastygną.

Gosiak no właśnie :) tylko jak po porodzie za przeproszeniem bedzie chciało mi się LAĆ tak jak przed to te pielęgniarki przy mnie wykitują. I odnoszę wrażenie, że nie będą zbyt zadowolone, że będe je tak "prosić"... Ale jak ja to mówię: ZA DARMO TAM NIE SIEDZĄ!

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dostalam paczuszkę od firmy hipp a w niej słoiczek mlode ziemniaczki z marchewka, łyżeczkę i mnóstwo kuponów rabatowych na wszystkie produkty hipp w Rossmannie. I w Rossmannie czeka na mnie kolejna od nich paczka z soczkiem jablkowym i jakimś sloiczkiem z dynia :)

justta, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wrocilam ze szpitala maluch dalej malo wazy za tydzien mam skan na sprawdzenie wagi za dwa tyg duzy skan i wtedy zdecyduja co dalej .Dzis sie zastanawiali czy mnie nie zostawic na dobe zeby dac sterydy

relge6yd0kju1g7d.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane w ostatnim dniu Starego Roku ;-)

My już po zakupach teraz siedzę z kawką i jedzonkiem, też bym sobie zjadła takie krówki robione, pyszka

My również Sylwestra spędzamy z Polsatem ;-) a raczej z jakimś filmem dobrym, tylko muszę jeszcze poszukać ;-)

Wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku 2015 to będzie nasz rok ;-)

słoneczna 85, megg, Januszkowa, Pia Gizela, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska trzymam kciuki za maluszka, mój też do wielkoludów nie należy, w 33tc5dn ważył aż 1800g, zobaczymy jak będzie na wizycie za tydzień, mam 8

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:06

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Sue Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pozdrawiam Was z trasy;) jesteśmy już w drodze do Warszawy. Maluch mnie kopie po pęcherzu, jest super :D
    W ogole P gra sylwestra dla aktorów z klanu, Hahaha! Moze napijemy się z dr Lubiczem:D

Gosiak, angelcia, słoneczna 85, megg, Januszkowa, Bietka, Lara 82, Pia Gizela, derii84, Fedra lubią tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu wasze takie maleństwa a moja! :( prawie 3 kg :(

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska, trzymam kciuki za maluszka!! Niech rośnie dzidzia w siłę! Jak ma 1500 to moze jeszcze z kg przybierze:)

Ciekawe jak tam Lara, czy wyszła już czy sylwestra spędza w szpitalu.

juska19 lubi tę wiadomość

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój w 32 tc ważył 1739g także Juska19 nie jest tak źle z waga Twojego Adasia ;)

juska19 lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath tez to dostalam, nawet juz w polowie listopada! Ale dałam chrzesnicy, a niech sie dziołszka naje :D

• laureczka25 Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kojarzycie na której stronie był przepis na krówki bo nie mogę go odkopać a sloneczna narobila mi ochoty :D

słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość

Laureczka25
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!

Ja Wam zycze czego tylko pragniecie, ale glownie zdrowia, szczescia i spokoju w tym nowym roku! No i oczywiscie lekkiego porodu ;)

Do wszystkich dziewczyn, ktore wybieraja sie na zakupy - UWAZAJCIE! Ja dzisiaj bylam na zakupach spozywczych. Ludzi mnostwo i jakies babsko lazlo z wozkiem i sie nagle zatrzymala bo z kolezanka musiala pogadac i ja zeby nie wpasc na nia z impetem zahamowalam i sie uderzylam raczka od swojego wozka w brzuch. Az syknelam z bolu, a ta pi*da sie tylko spojrzala i z obrazona mina, jakbym jej cos zrobila usunela sie z przejscia. W domu sie az W. mojemu poplakalam, ze nikt na mnie nie uwaza, ludzie sie pchaja na leb na szyje, nie patrza ze ja z brzuchem i w ogole. Od dzis juz do sklepu nie wychodze sama.
    Tak sie balam, ze cos sie moglo jej stac, ale na szczescie uderzylam sie w ta strone brzucha, gdzie malej nie ma. Teraz sie rusza, ale jak mi noga przejedzie w miejscu uderzenia to boli ;/

Cath, moja corka tez duza jak i Twoja... Ja to sie az wczoraj lekko podlamalam tym ze bede miala ciezki porod. I tez mi napiera na krocze, glowe ma tu gdzie kosc lonowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:20

megg, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
‹‹ 1623 1624 1625 1626 1627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ