Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:ja cala noc wstawalam, potem jakies glupie sny .....
denerwowalam sie w nocy ze urodze jeszcze w starym roku.
aby ten dzien jakos szybciej minal.
Trzymam kciuki!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Dobrze mi się spało, jakbym nie była w ciąży!! Brzuch jakby mniejszy, powoli zaczynam strawiać święta
Recepta na taką noc -przed snem
Powiem Wam, że nię mogę się doczekać dnia, w którym noe będę miała brzucha i będę się mogła normalnie do P przytulić. Brakuje mi tego, bo teraz przytulanie wyglada groteskowo - P się śmieje, że jestem wypukła
Powiem Wam, że pierwszy raz od dawna na rozpoczęcie roku oczekuję z ekscytacją
Tyle się zmieni! Będę żoną i matką - o matko!!
Póki co, pakuję szpilki i o 11:30 ruszamy
Gratuluje nowych tygodni i miesięcyu mnie 9 miesiąc za 2 tygodnie.
Ale 9 jest chyba najcięższy.
Wczoraj zmierzylam obwód brzucha - mam 93cm, ciekawe ile rano jest:)Gosiak, Pia Gizela, Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Witam sie i ja.
Ale jakos bez nastroju. Wczoraj dopiero ok 2 poszlam spac. Pierwszy raz sie poklucilismy z moim kochanym. I to przez jego jebnieta matke. Wiec dolaczam do tych ktore nie beda utrzymywac kontaktu z tesciowymi. Zjezyl mnie babsztyl wczoraj. -
Wiecie co wczoraj troszke sie wystraszylam wagą mojej dziołchy! Wiem ze jest granica błędu aż 500g moze byc ale jakos tak to juz prawie 3 kg. A co to bedzie za miesiąc jak mam termin? Jak ja ją wypluje? Masakra! Dziecko moje przestan przybierać 400g na dwa tygodnie proszę!!
Gosiak, Fedra, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
A wg dzis mam równiusieńko 30 dni do terminu!!
Poród dla mnie dalej nie jest stresujący tylko ta waga hahahahno ale najwazniejsze aby dziołcha byla zdrowa
Wg wczoraj spotkałam z mama jej koleżankę z mężem i ona nie wiedziala ze jestem w ciąży i spojrzała sie na mój brzuch i mówi
"O nie! Jestes w ciąży! A ja zostane babcia jak bede miala 70 lat" ( ona ma syna w wieku 27 lat który dziewczyny nie ma)
Ona mówi do mnie chłopiec czy dziewczynka
Ja mowie dziewczynka
A ona "O nie!"
Nastepne pytanie a jakie imię
Mowie "Konstancja Łucja"
A ona znów "o nie!"
Jak ktos nas z boku tak sluchal to sobie musial nieźle pomyśleć jak baba krzyczy na caly sklep w kolko O nie!megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
witam sie
my w sylwka siedzimy z mezem w domku, tylko na chwile wyskoczymy do znajomych na imprezke ale nie mam ochoty tam dlugo siedziec
wczoraj mnie strasznie wkurzyla znajoma z pracy. dziewczyna ani raz nie zadzownila jak sie czuje co u mnie, a ciagle wydzawania o jakies pytania w zwiakzu z praca, majac w d.. ze jetsem na L4 jakby nie mogla kogos innego zapytac. wczoraj przesla sama siebie dzwonila do mnie o 22 z zapytaniem o program w pracy... ja nie wiem gdzie ludzie maja glowe...
a dzis na obiad leczo
chociaz mam mega ochote na pizzeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:32
-
słoneczna 85 wrote:No to tak ksiazkowo ale jak bedzie 2 wiecej to tez jest super!
Kurcze ja to sie zastanawiam jak z ta druga ciaza przy takim maluszku by bylo.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCath mi tez sie snilo, ze rodzilam! Urodzilam w 30 min. Ada miala czarne włosy
AsiaSzw teściowa to nie rodzina, spokojnie
Pia właśnie, chipsy.. Kupię sobie chipsy, albo nie... chrupki kukurydziane, bo po tym cholerstwie łeb mnie boli...
Spróbowałam ciasta - dobre wyszłoMogę ruszyć na podbój sklepów i wyhaczyć DOBRE KABANOSY... Kupiłam wczoraj i były gorsze niż niejedna tania kiełbasa, a zapłaciłam 45zł/kg
Chamstwo po prostu...
-
Dzień dobry
Noc beznadziejna,pewnie jak u większości z was,więc co tam,narzekać nie będę
Mistrzyni,ale masz fajnie,6 dni,nawet 5 i już będzie po wszystkim
Cath Ty szczypiorze!!!!
Sloneczna,to ja niestety na dzień dzisiejszy mam zdrowy przyrost wagi(14+)a jeszcze najgorsze tycie przede mną
Hymmmm,mi niestety nie bardzo te karmienie piersią pomogło z wagi zleciec,karmilam s za chwilę szlam jeść,ciągle byłam glodnamegg lubi tę wiadomość
-
Na grudniowkach 31 oczekujących- chociaż myślę że mniej, po prostu nie dały znać. A na styczniowkach 10 rozpakowanych. Mamuśki lutowe nadchodzi powoli nasz czas
jaram się normalnie
Gosiak, słoneczna 85, przedszkolanka:), derii84, MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, AsiaSzw, Fedra, Sue, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Pola
Hania