Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry,
Mój M. też się boi co to będzie - jak się pojawiła paka z Gemini, to stwierdził: ojej, ile rzeczy, chyba faktycznie niedługo pojawi się tu jakieś dziecko
I też chce mieć spakowaną jak najszybciej torbę.
Ja się trochę nie dziwię, dla mnie to jest chwilami totalna abstrakcja a co dopiero dla niego...
Miłego dnia Wam życzę!cath, AsiaSzw, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w 37 tygodniu
Jezu za tydzień ciaza donoszona!! W sumie ja czekałam tylko na styczeń
teraz juz mogę rodzic
wczoraj z mężem pobaraszkowaliśmy pierwszy raz od dwóch miesięcy!! Ale szybko mu to poszło
hahah się smialam ze taki spragniony
Co do zusu to tez wiem ze za zwolnienie wypłacają. J podlegam pod Gdańsk. Tak mi na przelewie pisze. A nie jestem zarejestrowana na tej stronie zus bo nie wiem jak jestem noga w tych sprawach! :* No i kurcze denerwuje mnie to ze są to male kwoty polowa wyplatykij wie o co chodzi z tym zusem
poplace rachunki i juz tej polowy nie ma!
Gosiak, słoneczna 85, asia888, megg, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Katiś, ja też nastawiam się na taki krótki poród jak Twoja kuzynka
Ha! Trzeba sobie wizualizować i się nastawić - to większa szansa, że taki będzie
zawsze tak mialam ze mowilam co bedzie to bedzie
kazda to przeszla wiec ja tez dam rade!
Gosiak, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Wczoraj jak wróciliśmy od rodziców coś się porobiło z moim humorem i wszystko mnie denerwowało, nawet smog za oknem i lód na chodniku. Aż się sama nie poznawałam!
Mój mąż też jest lekko przerażony, oczywiście stara się o tym nie mówić, ale ja go za dobrze znamSam z siebie zamówił sobie nawet kilka książek dla ojców i pochwalił się dopiero jak przyszły i nie powiem, czyta jak ma wolne popołudniami/wieczorami i potem mi relacje zdaje
A ostatnio powiedział, że skoro patologia jakoś sobie radzi, to z nami chyba najgorzej nie będzie
Piękne macie te zdjęcia brzuszkowe! Trochę wam zazdroszczęJa nie mam żadnego, bo się grubo czuję i nie mogę w sumie na siebie patrzeć
Z drugiej strony zastanawiam się nad profesjonalną sesją brzuszkową.
Wieczorem już w łóżku mieliśmy rozmowę nt. imienia Zostały 3 typy: Krzysztof, Jerzy i Paweł. To już sukces
Fedra lubi tę wiadomość
-
Mój nawet ostatnio mnie zapytał czy ja się naprawdę nic nie boję. Powiedziałam mu, że nie, bo to przyjdzie instynktownie i że tyle ludzi sobie radzi, to my też sobie poradzimy. Najwięcej mu daje słuchanie doświadczonych ojców, na Sylwestra chyba ze 2h rozmawiał z kolegą, który ma córkę
Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam.
O jaaa porod expres raz poprosze to nie chce cesarki
Angelciu, bardzo prosze tylko badz dla niego mila i potraktuj to troche jak randkenie pozwol aby cokolwiek mialo zepsuc wam humor. Postaraj sie dzis. Wiem ze nie wszystko od Ciebie zalezy, ale Ty mozesz byc zawsze madrzejsza i nie dac sie sprowokowac. Trzymam kciuki kochana za was. SZUKAJ KSIAZKI!!!!
Gosia no mojmnie wczoraj zaskoczyl ta torba. Mam dzis musowe zakupykochana czy moglabys mi jeszcze raz napisac gdzie we wrzeszczu ten olej kupie.
Cath my tez ostatnio sie bawilismy po dlugiej przerwieale fajnie bylo. Tak mi tego brakuje, ale on sie tak boi ze szok. Musialo go mocno pocisnac hehehe
Pia co ty mowisz , dawaj fote brzusiaa co do imion to wszystkie cudowne, a Paweł najpiekniejsze
pamietam jak dla mojego pierworodnego wybieralam
ilosc zdrobnien ktora wykorzystuje do dzis jest obłędna
Cath wejdz na str www.puezus.pl i tam sie zarejestruj. Jak to zrobisz to musisz podjechac do oddzialu zus obojetnie jakiego i pani ci to konto zpersonalizuje. I gotowe. Bardzo fajna sprawa. Czysto i przejzyscie ( jak na zus )asia888 lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Gosia no mojmnie wczoraj zaskoczyl ta torba. Mam dzis musowe zakupy
kochana czy moglabys mi jeszcze raz napisac gdzie we wrzeszczu ten olej kupie.
-
AsiaSzw wrote:No wlasnie tak myslalam ze to tam. Ja mam skleroze megaaa
DZIEKUJE ZA INFO. To dzis moj punkt 1 na liscie, kolejny to apteka bo zapomnialam duzych podkladow na wyro. Mowicie ze te seni beda okej?
A mi się skasował koszyk na allegro, szlag by to trafił, muszę od nowa wszystko pododawać... bo właśnie dziś miałam zamawiać.
-
Ja po staniki wybiorę się do brafiterki we Wrzeszczu w połowie miesiąca. Na początku ciąży umiała mi dobrać staniki tak, że rosły ze mną przez całą ciążę, więc i teraz mi na bank dobierze dobrze rozmiar. Potem nie będę miała na to czasu. A jak będę miała jeden super z dobranym rozmiarem, to jeszcze kilka zamówię na allegro z Alles Mama.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Helo
widze ze nie tylko ja nie spie
Pia mi sie imie krzys podobadla chlopca krzys i kubus to moi faworyci :p
A ja zauwazylam u siebie tez te twardnienia brzucha... Ale w ciagu dnia tak w zasadzie ich nie mam, choc zdarzyl sie dzien ze mialam nawet kilka tyle ze byl to baaardzo intensywny dzien i moze przesadzilam... A tak to jest ok, sa bezbolesne, ale np w nocy sie zazwyczaj budze i wtedy czuje ze mam twardy brUszek tyle ze puszcza szybkojuz w poniedzialek mam wizyte u mojego gina wiec zobacze co i jak
juz tylko 3 tygodnie i ciaza donoszona
Jetem strasznie ciekawa ktora z nas sie pierwsza rozpakujepewnie Mistrzyni tylko ktora bedzie po Niej :p
derii84, Pia Gizela, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiu ja mam taki przewijak ze przescieradelka sie nie naklada tylko wrzucasz caly do pralki. Ale pewnie jakies podklady bede uzywac przy zmianie pie
luszki zasranej po pachy
Ja mam taki http://koszedospania.pl/przewijak-miekki-wiszace-serduszka-paski-marchewkowe.htmlGosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Bella właśnie też Krzyś to główny faworyt i Jerzy to faworyci, co się od dawna przewijają. I ładnie pasują do nazwiska
Podoba mi się jeszcze Jakub i Paweł i Mikołaj bardzo! Ale Kuba to brat męża, a Paweł i Mikołaj nie bardzo grają z nazwiskiem. Mikołaj to wręcz komicznie, a mi się strasznie podoba!
O 11 odwiedza mnie przyjaciółka z Niemiec. Chyba muszę zacząć ogarniać chałupkę, a tu kot domaga się ciągłych pieszczot!