Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja płytę indukcyjna myje poprostu gabeczka z plynem do naczyń
najlepsze co może być. Wyprobowalam juz wszystko!!! Potem ścieram to ręcznikiem papierowym i jeszcze raz powtarzam bo zauwazylam ze po pierwszym razie schodzą te brudy a jak za drugim razem to ona się tak pięknie błyszczy
plyn do mycia okien polecam za to na meble.
ja kupowałam zawsze pronto albo inne ustrojstwa teraz tylko plyn do szyb i super jest
-
słoneczna 85 wrote:tak i to nawet sredni wzrost na dwa plusy
czytalam ze duzo osob ma.
Średni wzrost czyli dużo? Kurde mac! No ręce mi opadają! -
słoneczna 85 wrote:nie no duzo nie - bo by byl liczny wzrost. na 4 plusy np.
spokojnie - wlasnie czytam ze 10-30% ma.
a kiedy masz wizyte? moze Ci kaze zrobic wrazliwosc na antybiotyki bo to i tak chyba w trakcie porodu podaja,prawda>? -
sloneczna ja kupilam tego rogala na allegro chyba za 25 zl
bylam na dluzszym spacerze bo juz w domu wytrzymac nie moge, ale zasapalam sie jak nie wiem... juz nie moge sie doczekac zeby zaczac cwiczyc, ciekawe ile trzeba odczekac po cc, wiecie moze?
a to my dzis:
smiac mi sie chce jak patrze na inne zdjecia jakw ypychalam brzuch do zdjec ze niby juz widac i duzy...a teraz hehe
dzis jade na kolejna sesyjke, juz nie moge doczekac sie efektu, ale finisz bedzie juz z Frankiem
Patrycja20, Bietka, juska19, angelcia, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu, Lara 82, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć wszystkim!
Cath - teraz tego się nie leczy. Przy porodzie dostaniesz antybiotyk - tylko musisz od razu mówic że masz GBS nawet jeżeli w drugim badaniu wyjdzie że nie masz.
Dziewczyny jak czujecie ruchy dziecka. Ja od jakis 2 dni czuję wzmożone ruchy tzn mniej jest momentów spokoju. Nie sa to bolesne ruchy - troche niewygodnie mi, czasami jak zaczyna mocno kopać to czasami boli. Ale troche się martwię czy nie za dużo tych ruchów?? Napisałam do gina ale jeszcze nie dopisał. Nie wiem czy jechac z tym na ip???cath lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:cześć wszystkim!
Cath - teraz tego się nie leczy. Przy porodzie dostaniesz antybiotyk - tylko musisz od razu mówic że masz GBS nawet jeżeli w drugim badaniu wyjdzie że nie masz.
Dziewczyny jak czujecie ruchy dziecka. Ja od jakis 2 dni czuję wzmożone ruchy tzn mniej jest momentów spokoju. Nie sa to bolesne ruchy - troche niewygodnie mi, czasami jak zaczyna mocno kopać to czasami boli. Ale troche się martwię czy nie za dużo tych ruchów?? Napisałam do gina ale jeszcze nie dopisał. Nie wiem czy jechac z tym na ip???
Co do ruchów to w sumie nie wiem. Bo moje juz od paru dobrych tygodni tylko sie wypycha. Czasem i zaboli ale nie ma tak ze caly czas :* jak cie to niepokoi lepiej jechac ip -
*Sylwia wrote:cześć wszystkim!
Dziewczyny jak czujecie ruchy dziecka. Ja od jakis 2 dni czuję wzmożone ruchy tzn mniej jest momentów spokoju. Nie sa to bolesne ruchy - troche niewygodnie mi, czasami jak zaczyna mocno kopać to czasami boli. Ale troche się martwię czy nie za dużo tych ruchów?? Napisałam do gina ale jeszcze nie dopisał. Nie wiem czy jechac z tym na ip???
Sylwia u mnie tez wzmożone ruchy, wypychanie, przepychanie, czasem kopanka:) w nocy strasznie grasuje, nie spie prawie w ogóle...mnie też to juz sprawia dyskomfort, boki mam tak od srodka obite ze gdyby to bylo na skórze to byłyby sińce na 100%....śmieje sie ze nasz ma ADHD jak nic, jak bedzie taki po porodzie to Go nie ogarne:) hehehhe -
nick nieaktualnyja sama nie wiem co robić. Jak siedzę spokojnie to czuję co jakis czas delikatne ruchy - generalnie cały czas cos czuję. Po jedzeniu lub np jak słucham muzyki to ruchów jest więcej i wyraźniejsze - wypychania, przewracanie sie. Generalnie nie wiem czy wcześniej bylam tak zajeta i jak chodziłam to tego nie zauważyłam... ale wydaje mi sie, że jak leżałam w szpitalu przed świetami to tych ruchów było jakby mniej....ehhh tak źle i tak niedobrze.
Martwie sie jeszcze jedna rzeczą. Przedwczoraj jak kupowałam mielone mięso w sklepie to sie troche nim pobrudziłam i jak przyszłam do domu to zapomniałam umyć ręce. Od razu sie czymś zajęłam. A potem jadłam pomarańcze. Nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo zarażenia sie toksoplazmozą? Troche sie martwię. Taka głupota!! Za jkaieś 2 tygodnie zrobię badania ale cały czas sie denerwuję...... -
nick nieaktualny
-
cath wrote:Dziewczyny myślicie ze mogę sobie posłodzić ta herbate z liści malin?
jest tak obrzydliwa ze mi bez cukru przez gardlo nie przechodzi!
-
cath wrote:Dla mnie ona jest obrzydliwa! Pachnie jak jakies chwasty! Fuj.