Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja to jestem osioł
wpadłam rano z pytaniem i go nie zadałam
Chciałam poznać wasze opinie o znieczuleniu zzo, bo mieliśmy wizytę położnej i dużo mitów obalała i w sumie z mężem się poważnie zastanawiamy, jakie wasze zdania są?
jejuu...jak się Was tak czyta to zaraz będą u nas dzieci, to nas będą obserwować jak idzie postęp porodów
a ja spokojnie dzisiaj dopiero 3 pralki zrobiłam, wieczorem poprasuję a pakowanie, wózek i fotelik po 15 tym -
nick nieaktualnyNie wiem co się podziało z tym moim Pięknym, ale póki co "mój" kąt ogarnął
Dość tak wygląda, myślałam, że będzie ciaśniej i w ogóle. A Ada tak dokazuje, że hoho! Chyba chce podyrygować całym zamieszaniem
Teraz zjemy obiad i skręcimy komodę, łóżeczko i szafę - tego najbardziej się nie mogę doczekać, bo mój pokój mi wisi
Cath ja tez jestem uczulona na penicylineJak u Ciebie objawiało się uczulenie na to? Zawsze miałaś? Bo mi wyszło może tak w okolicach 18r.ż
o mało co a dostałabym wstrząsu anafilaktycznego tak ze 2-3 razy
boję się teraz lekarstw jak ognia.
Sylwia u mnie właśnie Ada ma taką wzmożoną aktywność! Niekiedy to nawet nie mam jak siedzieć, bo mi nogi wpycha do gardła normalnie -
przedszkolanka:) wrote:dziewczyny ja to jestem osioł
wpadłam rano z pytaniem i go nie zadałam
Chciałam poznać wasze opinie o znieczuleniu zzo, bo mieliśmy wizytę położnej i dużo mitów obalała i w sumie z mężem się poważnie zastanawiamy, jakie wasze zdania są?przedszkolanka:), Lara 82 lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Cath ja tez jestem uczulona na penicyline
Jak u Ciebie objawiało się uczulenie na to? Zawsze miałaś? Bo mi wyszło może tak w okolicach 18r.ż
o mało co a dostałabym wstrząsu anafilaktycznego tak ze 2-3 razy
boję się teraz lekarstw jak ognia.
Ja mam wpisane uczulenie na antybiotyki:
Ampicyline i Gentamycyne.
Ostatnio miałam wrażliwość robiona w 16 r.z. Wiec teraz powtórzę. A przy GBS podaje sie penicyline wiec musze uważać -
AsiaSzw wrote:Ja juz po zakupach. Na szczescie. Nie nadaje sie juz do tego chyba. Jestem wykonczona. Wazne ze kupilam te podklady, olej kokosowy i higieniczne do szpitala. I padam. Zjem platki i na wyro...
Fajnie, że załatwiłaś wszystko!AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Właśnie dziewczyny a kupiłyście już rękawiczki czapkę i szalik na spacery? bo ja jeszcze nie mam i się zastanawiam czy kupić taki komplecik czy na razie wystarczy czapeczka bo przecież kombinezony chyba maja rękawiczki
taki mój mały dylemat ;p
Gosiak ja kupiłam na allegro 2 prześcieradła frotte na przewijak, ale na nie będę kładła tetrę
Haha mi pewnie też by ta herbatka posmakowała, bo ja lupie takie smaki, które kojarzą się z trawa i sianem
Ja miałam kupić ostatnie rzeczy w ziko aptece stacjonarnej, ale chyba sobie odpuszczę i zamówię na allegronie chce mi się łazić
Ja też już jestem na szczęście w domukupiłam 2 koszule do karmienia, obie po 15 zł te najzwyklejsze, które wy też macie. Chciałam kupić tez jedną ładniejszą, ale to stoisko było zamknięte, więc już chyba sobie odpuszczę, w szpitalu nie muszę wyglądać jak na pokazie mody ;p dwie wystarczą
Kupiłam też jedną koszulkę z guzikami na biuście, będę miała do karmienia
megg lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:O jaaa, totalnie nie przyszłoby mi do głowy, ze trzeba być czujnym w szpitalu: http://kryminalne.trojmiasto.pl/Zatrzymano-dwie-szpitalne-zlodziejki-n86496.html
Ponoć Zaspa...
A my prądu nie mamy! Pizga jak na uralu i wyłączają nam prad w taka pogodę! -
cath wrote:Gosiak w Lęborku nawet mówią ze kradną w szpitalu a szczególnie przed okresami świątecznymi. W każdym szpitalu sie to zdarza niestety! Ja wszystko oddalam rodzicom jak mnie wieźli! Obrączkę nawet buty Emu bo chyba bardziej za nimi bym płakała niż za bizuteria!
-
Gosiak boskie ubranko misiowe i ten otulaczek
Ja mam zamiar brać sprzęt co by być w kontakcie ze światem mam nadzieję że złodziejskiej szajki nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:59
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Ale u nas zdarzalo sie ze nawet polozne cos zwedzily z tego co slyszalam !
masakra. Ja telefon mialam pod poduszka i to tak głęboko ze w czasie snu na pewno bym poczuła!
Wlasnie ogarniam leki, uczulenia i to na co choruje na kartce aby miec przy porodzie bo wiadomo mozna o czymś zapomnieć! A tak będę miala kartkę na której bedzie wszystko. O arytmii Konstancji tez napisałam tak na wrazie co.