Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:A mnie znów zaczęły lędźwie boleć i dół brzucha. Dziś też odczułam parę skurczów. Ciekawe, bo jedna dziewczyna miała takie bóle i skurcze już 3 tygodnie przed porodem. Może i u mnie coś zaczyna się poooooooowoooooooli rozkręcać? Ciekawa jestem czy ta moja szyjka dalej się skraca czy stanęła w miejscu
a wizyta dopiero za 11 dni ehhhh
do ginka idę 13.01 i powiedzial do mnie ze moze się zobaczymy jak nie urodzę
-
Laurka wrote:A czy fakt, ze ja do tej pory niczego na podobienstwo skurczu, zadnego Braxtona ani zadnego Hicksa nie poczulam moze znaczyc, ze przenosze to moje dziecie poza termin??? Zaczelo mnie to zastanawiac jak tu sie marcowka/kwietniowka zapytala o skurcze. :0
moze miałaś te skurcze ale nie czułaś i moze byc tak ze wtedy poród dla ciebie bedzie lekki
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Hohohohoh
a to mi dzis sie wyświetliło na Belly wraz z rozpoczętym tygodniem
"Od tego momentu dziecko może przyjść na świat w każdym momencie. W tym tygodniu Twoje dziecko osiągnęło już status “donoszonego”. Dziecko wygląda już zupełnie jak noworodek! Mimo to w dalszym ciągu rozwija się jego ciało i mózg. Cały czas również przybiera na masie, nawet do około 28 gramów dziennie!"angelcia, AsiaSzw, Laurka, słoneczna 85, Gosiak, Aagnieszkaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:To tego mozna nie poczuc??? :] Zjadlam lunch i mi sie dziecko na wszystkie strony wierci! Normalnie wszedzie je czuje hyhyhy.
sa kobiety ktore nie czuja
moja kolezanka mowila ze nic nie czuła cala ciążę i nawet nie wie co to twardnienie brzucha i co to są te skurcze BH gdy ja jej powiedzialam ze ja to mam
no i kek poród trwał caly 4 godziny tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 19:28
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Masakra, poskładaliśmy wszystko - nie stoi wszystko tak jak chciałam... Kuźwa miałam obliczone wszystko tak +/- że zostanie mi 3cm luzu.. I co? Wymiary łóżeczka były podane wewnętrzne!Czyli doszło 6cm, a zabrakło mi ok 3-4
...
Jak leżałam w szpitalu tez powiedzieli mi, żebym uważała na wszystko co cenne, bo kradną i szpital nie bierze za to odpowiedzialności.
Wgl dzwoniła do mnie dzisiaj Położna pytała jak się czuję i w ogóle. Mówiła, że 14stego bedzie spotkanie w szpitalu i zwiedzanie porodówki - no szkoda tylko, że ja rodzę w mieście obok.. Także dziekuję.
Bietka ja mam 10 podkładów i 10 par majtek jednorazowych.
Adowe salony z których nie jestem pod żadnym względem zadolowona, ale cóz...
http://www.iv.pl/images/14009305572904993251.jpg
http://www.iv.pl/images/29717820902462704615.jpg
http://www.iv.pl/images/05927026123931172026.jpg
Boże mam 7 paczek pampersów i jedne małe, 14 paczek chusteczek nawilżonych :o No masakra, na chwilę jestem ogarnięta w tych sprawach higienicznych mam nadzieję.Patrycja20, AsiaSzw, Lara 82, justta, cath, derii84, Laurka, Katiś, PatrycjaP, Francuska25, Sue, kafabi, Bietka, Gosiak, maja35, megg, asia888, Januszkowa, Penelope, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Laurka zazdroszczę Ci, że nic nie czujesz, nawet nie wiesz jak bardzo.
Choć mnie już absolutnie nic nie przeszkadza, tak bardzo chcę aby młody w brzuszku posiedział jeszcze w styczniu
No skurczy zadnych nie czuje, tylko tak jak pisalam wyzej nie moge spac ani oddychac. A co ciekawe od jakiegos tygodnia prawa pachwina juz mi nie dokucza wcale przy chodzeniu, tylko wlasnie dopiero jak sie poloze!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Algelcia super pokoik:)
I sie ciesz ze juz gotowy. Ja dopiero za około tydzien bede mogła zaczynać robić pokoik
Powiedzcie mi dziewczyny baldachimów nie dajecie na łóżeczko ? już to jest nie modne chyba co? -
Angelcia, piękny pokoik, Tobie to ciężko dogodzić
Ja nawet takiego nie mam, mam malutki kącik w sypialni i niestety nie możemy sobie pozwolić na taką świetną szafę
Opowiadaj jak z mężem:))
Ja nie zrobiłam dziś nic! I wcale nie jest mi źle z tego powoduGosiak, derii84, Fedra lubią tę wiadomość