Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatalnie sie dzis czuje!
Cieżko mi sie oddycha, nie mam na nic siły. Cały dzień przelezalam na kanapie w piżamie.
Młody chyba zmienił położenie bo zupełnie inaczej go czuje, słabiej.
Zestresowalam sie przez chwile, ale jak go rozruszalam to zaczął dawać znac o sobie.
Angelcia piękny pokoik!!!!! -
Ja mam 2 paczki jedynek pampersow i jedna paczke dwojek dla meza na wzor zeby wiedzial jakie kupic hhahaha
Wiecej nie kupuje , dopiero jak przyjdzie czas. A z jednej firmy bym nie kupila bo nie wiadomo czy dzieciaczek nie bedzie uczulony.Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Udanego weekendu mamuski. Lece do domu i z utesknieniem wyczekuje jutrzejszej dostawy kanapy oraz naszego kota. Maz mi wczoraj wieczorem powiedzial, ze miala byc dla mnie niespodzianka i tesc mial nam kota przywiezc (ktory na czas naszej przeprowadzki i reorganizacji z nim zostal), ale nie przywiozl! Bo nasz Tucker jest tak kochany, ze kazdy by go chcial zatrzymac dla siebie i ciezko mu sie z nim rozstac widocznie. A ja tez juz tesknie strasznie, wiec mam nadzieje, ze moze nawet zastane go jak zajade do domu :] Trzymajcie sie cieplo!
Lara 82, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Bietka wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy kupujecie majtki jedno czy wielorazowe? bo ja nie mam pojęcia. A i ile tych podkładów 60x90 bierzecie?
Ja wezmę paczkę 5 sztuk, a najwyżej mi mój M. dowiezie następnego dnia jak będzie taka potrzeba.
Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:A jakie pampersy kupujecie? Wszystkie kupujecie pampersy czy moze jakies inne firmy? Bo ja myślę nad babydream z rossmanna. U nas położna polecała Daddy, mózg się kręci od tych wszystkich firm
http://www.krainapieluszek.pl/ekologiczne-pieluszki-jednorazowe?product_id=1148 2 paczki i potem już dwójki. -
nick nieaktualnyDziekuje Wam, jestescie kochane.
W sumie to wiem, że wydziwiam, ale ja lubie jak finał jest taki jak sobie zaplanowałam... Ale tym razem nici. Miałam pokój wielkości 20m2. Podzieliłam go na dwie - jedną moją, drugą Ady. Moja ma aż 6m2, a Ady 14m2. Jakoś to będzie, ja mam gdzie spać i oglądać tv, a Ada będzie miała gdzie się bawić - najważniejsze.
No co do pampersów to poszalałam. 1 opakowanie jedynek z Pampersa, 2 opak dwójek z Pampka i 2 z Dady, 2 opak 3 z dady. Mam nadzieje, ze Ada je przyjmie z honoremTak samo chusteczki, mam chyba 4-6opak z pampersa, a reszta babydream.
Co do Męża.. no co przyszedł ok 9/10. Pojechał do Bricomana kupić potrzebne pierdółki i robił. Mnie tylko zawołał jak ustawiał, albo sam czegoś nie ogarniał. Jedno zdążyło drugie wkurzyć, ale to już taki standard między nami - temperamenty jak u Cath. Żadnej konkretnej rozmowy, ani nic związanego bezpośrednio z nami. Jedynie zapytał czy Młoda ma już wszystko i że weźmie wolne jak się bedzie miała urodzić - już nie chciałam mu mówić, że może to niebawem nastąpić, bo on w głowe ma wrytą tylko jedną datę - 10.02. A no i powiedział, że rachunki zapłaci. Ogólnie to tak - poskładał, w miarę po sobie posprzątał i poszedł - ja sobie układałam i robiłam takie kosmetyczne pierdółki, nie było źle.megg, PatrycjaP, Sue, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny