Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
ja nawet nocke przespalam
ale mykam na badania zaraz...posikam sie zaraz, musze troche potrzymac:P
ja tez sie gole na czuja..kompletnie ni nie widac... ale fretka jest cala, nie okaleczylam jej
ja kurcze sapie przy zejsciu z lozka
co ta ciaza z czlowiekiem robi? taki czlowiek niezgrabny
-
Dzien dobry
Ja juz tez przebudzona:) juz sie ekscytuje bo o 24-1 wreszcie po 8 tygodniach rozlaki wraca moj maz!!
Specjalnie dluzszy kontrakt by byc na porodzie i pojupi
nareszcie minelo
Gosiak, AsiaSzw, Lara 82, Bietka, Asiaa1201, Januszkowa, megg, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam i ja.
u nas na szczescie noc bez niespodzianek. Wstawalam raz siusiu.
Moje chlopaki juz sie odmeldowali wiec ja zawitalam w lozku aby troszke poleniuchowac jeszcze
Plan na dzis :
- odpoczac
- ogarnac kuchnie
- odpoczac
- posiedziec z kolezanka
- wstawic pranie
Mikego dniaGosiak, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja chyba tez sie zdecyduje na medelę mini electric - a to po przeczytaniu, żeby nie używać tych szpitalnych. Generalnie butelką nie chcę karmić, potrzeby mi będzie do Ew. Rozkręcenia laktacji no i do ściągnięcia jak będę miała nawał. Różnica miedzy aventem ręcznym a medela elektryczna jest jakieś 130zl... A wszyscy tak zachwalają medelę. Sama już nie wiem.... Moze dzisiaj zrobię ostatnie zamowienie na Allegro - laktator, koszule i jakieś ze dwa staniki na początek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 07:36
-
AsiaSzw wrote:Ja sie zastanawiam nad tymi stanikami. Czy tez nie szarpnac jakiegos jednego zwykkego taniego na sam szpital. Hmm jak myslisz Gosia?
-
Mnie zaciekawił szczerze mówiąc w Medeli ten ich opatentowany smoczek do butelki. Co prawda też na początku mam zamiar karmić tylko piersią, ale po pół roku myślę żeby rozpocząc kolejne studia. Wtedy chciałabym nadal karmić piersią kiedy tylko się da, a jak będę na uczelni to mąż lub mama będą karmić moim mlekiem z butelki. Ten ich smoczek wymaga od dziecka dużo więcej wysiłku, żeby poleciało mleczko, tak jak przy piersi, dzięki czemu 1.dziecko nie odzwyczaja się od ssania piersi tak łatwo i nie "rozleniwia się", 2.kiedy chce zrobić krótką przerwę na oddech, mleko nie leci czyli dziecko nie łyka powietrza i minimalizuje to również kolki. Mam w domu tez butelkę Avent i porównywałam, tzn próbowałam ssać sama, i jest zdecydowana różnica.
No może to wszystko pic na wodę i tak i przereklamowane, ale muszę się przyznać bez bicia że ten chwyt marketingowy na mnie zadziałałGosiak, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane sprawdzam co słychać, noc średnio przespana, ból bioder mnie męczy, ale dałam radę
Katiś gratki skończonego tygodniatak jak u mnie
Też się zastanawiam nad laktatorem i nie wiem który wybrać, ale chyba ten medeli mini electric będzie najlepszyGosiak, Katiś, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak, ja kupilam avent natural reczny w HubiWorld.
Gdzies na tych wyprawkach bylo napisane, ze najlepiej reczny bo lepiej pobudza laktacje i jest dyskretniejszy.
Ja nie bede ukrywac ze pewnie sporadycznie uzyje wiec roznica 200-300 zl to dla mnie tez argument;)
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
No Gosiak rosna rosna
nie ma co sie ludzic ze takie zostana.
Ja dokladnie tak zrobie ja piszesz. Kupie jeden taki zwykly bawelniany na poczatek do szpitala a potem podjade gdzies nabyc porzadny.
Ja mam laktator Avent. Reczny aby nie przeplacac. Jak bedzie wyzsza koniecznosc to wtedy kupie elektryczny. Ale chce karmic tylko piersia wiec laktator potrzebuje tylko na awaryjne sytuacje. Rozkrecenie i nawaly. Jestem pewna ze da rade.Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ile wasze maluchy wazyly w 33t4d? Mam wizyte w piatek i jestem mega ciekawa ile Ignaś wazy
Gosia skoro nastawiasz sie na KP to po co ci elektryczny. Mysle ze naprawde zbedny wydatekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 08:25
Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość