WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia niebawem my tak pocwiczymy z maluchami :)

a z kim zostawisz dziecko jak wrocisz do pracy? nie chcesz zostac rok w domku?

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co wy robicie u kosmetyczki? Ja chcialam czyszczenie ale to chyba niezbyt wskazane w ciazy;)
    Henny nigdy nie mialam, ani na brwi ani na rzesy i nie zrobie;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta, ja myślę, że mamy tyle tych laktatorów na rynku teraz, że ile gustów tyle opinii i tak naprawdę ciężko powiedzieć, że ten najlepszy, a ten nie. Dlatego nie tylko Ty jesteś skołowana. Po prostu na coś się trzeba zdecydować, posłuchać trochę opinii sprawdzić finanse bo to też ma znaczenie i wybrać. A i tak jest zawsze ryzyko, że akurat w nasz gust nie trafi :-) tak jak z wszystkimi sprzętami :-)

justta lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna spokojne mozesz zrobic sobie czyszczenie. W ciazy z zabiegow nie mozesz robic kwasow i kawitacji a reszte smialo. Ja jakos za 2 tyg chce sie umowic na pedixa, oczyszczanie z mikrodermabrazją i jakas maske gleboko nawilzajaca.

Justta trzymam kciuki zeby kruszynka klopsikiem juz była :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę na pedicure, manicure, malowanie pazurków plus oczyszczanie twarzy z maseczką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:16

słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jutro wizyta. Szybko zlecialo! Juz miesiac od szpitala;) jeszcze miesiac i pewnie bedzie synio;) a pokoj niegotowy;) czekam na Zus...
    Cath a Ty dostalas juz kase? O i jak Bond i Puma?;)

megg lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która pisała kiedyś o stronce internetowej z ciuszkami dla dzieci z Tesco? Bo nie umiem tego znaleźć

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na trwałą rzęs i maseczke :)

słoneczna 85, Lara 82 lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciazy nie malowalam paznokci;)

Gosiak lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trwala rzes? Nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest;)

megg lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba F&F online. Nie wiem

atdcqtkf2affvuei.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    To chyba henna :) Ja robię co 2 tyg, ale brwi :)

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:

to takie podkrecanie rzęs i sie trzyma okolo 1mc-1,5
    wtedy masz ladnie zakrecone jak przy tuszu + mozesz uzywac tusz

mialm zle doswiadczenia z przedluzaniem rzes dostalam alergii na klej i teraz robie juz tylko trwała

na brwiach mam makijaż permanentny, narazie sie trzyma bo az strch isc poprawiac za jakis czas bo boliiii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:27

słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze byc dobre;) taka trwala;) ja mam ciemne brwi i rzesy wiec nie robie henny. Ja po porodzie juz zapowiedzialam mezowi. Jak troche brzuch mi dojdzie do siebie to ide na zakupy i do fryzjera na balejaz;) a on zostaje z syniem;) a on sie zgadza:) zeby do. Wielkanocy sie ogarnac;)

Lara 82, megg lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Gosiak i AsiaSzw jak będziecie kupować te bawełniane staniki do karmienia to jaki rozmiar? Może to głupie pytanie ale nasze biusty chyba wykraczają poza ich rozmiarówkę i ja do tej pory się nad nimi nie zastanawiałam. Teraz może jednak kupię, tylko jak przez neta to muszę wiedzieć jaki, żeby nie okazał się za mały...

JA hennę brwi robię sobie w domu :) już doszłam do wprawy, ale na początku czasami wyglądałam jak monstrum ;)

Z tymi laktatorami ja też mam mętlik, bo bardzo dużo znajomych z którymi rozmawiałam nie miało laktatorów i mówiły, ze nawet nie potrzebowały... Jak kupię to ręczny bo mimo wszystko chcę karmić piersią a tylko w wyjątkowych sytuacjach ściągać pokarm.

Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś też tak ma. Chodzi mi o ból nóg w nocy, a dokładnie o to, że jak śpię na konkretnym boku np lewym to po pewnym czasie budzi mnie ból lewej nogi na tyle nieznośny, że muszę się obrócić na prawy bok. Po czym ból lewej nogi mija ale po kilku godzinach czuję ból prawej... Dziwne to jest strasznie i nie wiem czy normalne ;)

JA dzisiaj miałam pojechać na jakieś małe zakupki, chciałam m.in kupić kilka rzeczy dla młodego w rossmannie i sobie ładną koszulę do karmienia. Niestety leń i pogoda mi nie pozwoliły ;) Jak zobaczyłam - 11 na termometrze to stwierdziłam, ze to nie jest dobry dzień na takie wypady tym bardziej, że nie ma słoneczka, które by mnie grzało :)
    Postanowiłam, ze odwiedzę koleżankę, chociaż tyle ;p

c7hyim7.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa z tym imbirem sie zgodze, jak drapie gardlo to tez robie sobie, kroje kawalek imbiru na paseczki zalewam wrzatkiem i czekam az pusci soki, nieraz za duzo dam ale to tylko zdrowiej :) mozna dodac soku z malon lub gdy juz ostygnie miodu :)

Januszkowa lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka ja tak nie mam z nogami. Tylko bok boli i musze sie przekrecac.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trwała rzęs brzmi ciekawie. Tylko ja mam strasznie krótkie rzęsy.

Paznokcie w ciąży maluję ale rzadko. W obecnej chwili jakość moich paznokci jest tragiczna, niby szybko rosną, ale się rozdwajają strasznie, łamią, są jakby gumowe :/ Dziś zobaczę co mi poradzi kosmetyczka.

megg lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka wrote:

Gosiak i AsiaSzw jak będziecie kupować te bawełniane staniki do karmienia to jaki rozmiar? Może to głupie pytanie ale nasze biusty chyba wykraczają poza ich rozmiarówkę i ja do tej pory się nad nimi nie zastanawiałam. Teraz może jednak kupię, tylko jak przez neta to muszę wiedzieć jaki, żeby nie okazał się za mały...
    Rozmiar mojej miseczki przed ciążą to B, nadal używam tych biustonoszy, nie wszystkich, ale części, zamówiłam te do karmienia w rozm. C i są małe. Moja siostra ma biust na prawde maleńki, wręcz A, do karmienia miała D.
    Ja z zakupem droższych staniczków czekam jeszcze, pewnie po porodzie zakupię.

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka, ja na bawełniane się nie nastawiam, bo nie ma rozmiarów takich :( kupię ze 2 allesy - teraz mam 80g, to wezmę 80h albo co tam po h jeszcze jest :P

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
‹‹ 1687 1688 1689 1690 1691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ