Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justta, ja myślę, że mamy tyle tych laktatorów na rynku teraz, że ile gustów tyle opinii i tak naprawdę ciężko powiedzieć, że ten najlepszy, a ten nie. Dlatego nie tylko Ty jesteś skołowana. Po prostu na coś się trzeba zdecydować, posłuchać trochę opinii sprawdzić finanse bo to też ma znaczenie i wybrać. A i tak jest zawsze ryzyko, że akurat w nasz gust nie trafi
tak jak z wszystkimi sprzętami
justta lubi tę wiadomość
-
Słoneczna spokojne mozesz zrobic sobie czyszczenie. W ciazy z zabiegow nie mozesz robic kwasow i kawitacji a reszte smialo. Ja jakos za 2 tyg chce sie umowic na pedixa, oczyszczanie z mikrodermabrazją i jakas maske gleboko nawilzajaca.
Justta trzymam kciuki zeby kruszynka klopsikiem juz byłasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Trwala rzes? Nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest;)
to takie podkrecanie rzęs i sie trzyma okolo 1mc-1,5
wtedy masz ladnie zakrecone jak przy tuszu + mozesz uzywac tusz
mialm zle doswiadczenia z przedluzaniem rzes dostalam alergii na klej i teraz robie juz tylko trwała
na brwiach mam makijaż permanentny, narazie sie trzyma bo az strch isc poprawiac za jakis czas bo boliiiiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:27
słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
To moze byc dobre;) taka trwala;) ja mam ciemne brwi i rzesy wiec nie robie henny. Ja po porodzie juz zapowiedzialam mezowi. Jak troche brzuch mi dojdzie do siebie to ide na zakupy i do fryzjera na balejaz;) a on zostaje z syniem;) a on sie zgadza:) zeby do. Wielkanocy sie ogarnac;)
Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Gosiak i AsiaSzw jak będziecie kupować te bawełniane staniki do karmienia to jaki rozmiar? Może to głupie pytanie ale nasze biusty chyba wykraczają poza ich rozmiarówkę i ja do tej pory się nad nimi nie zastanawiałam. Teraz może jednak kupię, tylko jak przez neta to muszę wiedzieć jaki, żeby nie okazał się za mały...
JA hennę brwi robię sobie w domujuż doszłam do wprawy, ale na początku czasami wyglądałam jak monstrum
Z tymi laktatorami ja też mam mętlik, bo bardzo dużo znajomych z którymi rozmawiałam nie miało laktatorów i mówiły, ze nawet nie potrzebowały... Jak kupię to ręczny bo mimo wszystko chcę karmić piersią a tylko w wyjątkowych sytuacjach ściągać pokarm.
Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś też tak ma. Chodzi mi o ból nóg w nocy, a dokładnie o to, że jak śpię na konkretnym boku np lewym to po pewnym czasie budzi mnie ból lewej nogi na tyle nieznośny, że muszę się obrócić na prawy bok. Po czym ból lewej nogi mija ale po kilku godzinach czuję ból prawej... Dziwne to jest strasznie i nie wiem czy normalne
JA dzisiaj miałam pojechać na jakieś małe zakupki, chciałam m.in kupić kilka rzeczy dla młodego w rossmannie i sobie ładną koszulę do karmienia. Niestety leń i pogoda mi nie pozwoliłyJak zobaczyłam - 11 na termometrze to stwierdziłam, ze to nie jest dobry dzień na takie wypady tym bardziej, że nie ma słoneczka, które by mnie grzało
Postanowiłam, ze odwiedzę koleżankę, chociaż tyle ;p -
Januszkowa z tym imbirem sie zgodze, jak drapie gardlo to tez robie sobie, kroje kawalek imbiru na paseczki zalewam wrzatkiem i czekam az pusci soki, nieraz za duzo dam ale to tylko zdrowiej
mozna dodac soku z malon lub gdy juz ostygnie miodu
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Trwała rzęs brzmi ciekawie. Tylko ja mam strasznie krótkie rzęsy.
Paznokcie w ciąży maluję ale rzadko. W obecnej chwili jakość moich paznokci jest tragiczna, niby szybko rosną, ale się rozdwajają strasznie, łamią, są jakby gumoweDziś zobaczę co mi poradzi kosmetyczka.
megg lubi tę wiadomość
-
Bietka wrote:
Gosiak i AsiaSzw jak będziecie kupować te bawełniane staniki do karmienia to jaki rozmiar? Może to głupie pytanie ale nasze biusty chyba wykraczają poza ich rozmiarówkę i ja do tej pory się nad nimi nie zastanawiałam. Teraz może jednak kupię, tylko jak przez neta to muszę wiedzieć jaki, żeby nie okazał się za mały...
Ja z zakupem droższych staniczków czekam jeszcze, pewnie po porodzie zakupię.