Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Gosiak.....ja i moi rodzice mamy kołdry i poduszki z tego
plus gdzies rożek pod głowe...kupilismy to kilka lat temu za gigantyczną super..ale nie powiem, super sie w tym spi....warte bylo swojej ceny
A potem będzie dla Stasia
-
Agaa 28/ash
dzwonilam do ALabu i PAni mowila ze mozna dostarczyc wymazowke pobrana od ginekologa.
punkt pobran jest do 15 ale mowi ze mozna przechowac w lodowce i oddac rano lub zawiezc od razu na Stepinska.
koszt to 45zl
jesli nie mamy wymazowki od gina to moze pobrac polozna- tylko trzeba sie umowic i tez wtedy 45 zl.
ash lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ja mam jedeynki bialych pampersow ta mala pacze ( 33 szt tam sa chyba) i chyba juz jedynek nie kupuje tylko 2 - bo ktos mowil ze sa od 3 kg.
wiec 2 mam zamiar kupic w rossmanie w czwartek.
w ogole ile schodzi piluszek dziennie tak mniej wiecej??
-
Co do pampersow to do szpitala mam spakowana mała paczkę 1, w domu 3/4 dużej paczki 1 (dostałam od znajomej) i jedna duża paczkę 2. Ja wychodzę z zalozenia, że po 1 nie wiadomo czy Pola nie będzie uczulona, a po 2 myślę że po porodzie będąc cały czas w domu wśród kupek i rzygow to z miłą chęcią wyjdę do sklepu po paczkę pampersow jak braknie
słoneczna 85, przedszkolanka:), Sue, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny a czy wszystkie macie powtarzac badanie na HIV?
nic mi jeszcze gin nie mowil. ciekawe.
bo jak wsyztsko bede musiala powtarzac to niezly koszt bedzie.. tak sobie mysle.
Tak, ja już dostałam do powtórzenia morfologię z I trymestru. Kurcze, Słoneczna, nie chcę Cię w błąd wprowadzać, ale te badania dla kobiet w ciąży są chyba bezpłatne - popytaj może w przychodni?
Dzień dobry tak w ogóle
P. jeździ z samochodem, okazało się, że zepsuła się nienaprawialna część i musimy chyba zmieniać cały bak! Masakra... to się nazywa złośliwość rzeczy martwych.
Mnie dziś trochę słabo, duszno. Dzieć coraz bardziej uciska na przeponę, żeby wziąć pełny oddech muszę otworzyć okno albo ziewnąć. Masakra.
Wczoraj wariował do 4!! Tak jak wczoraj rozsadzała mnie energia, tak dziś jest trochę gorzej.
Plan na dziś:
Umówić się do fryzjera i kosmetyczki
Poodkurzać i umyć podłogi
Poprasować Tomkowe ubranka
Nie udusić się!
-
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny a czy wszystkie macie powtarzac badanie na HIV?
nic mi jeszcze gin nie mowil. ciekawe.
bo jak wsyztsko bede musiala powtarzac to niezly koszt bedzie.. tak sobie mysle.
-
Katiś wrote:Co do pampersow to do szpitala mam spakowana mała paczkę 1, w domu 3/4 dużej paczki 1 (dostałam od znajomej) i jedna duża paczkę 2. Ja wychodzę z zalozenia, że po 1 nie wiadomo czy Pola nie będzie uczulona, a po 2 myślę że po porodzie będąc cały czas w domu wśród kupek i rzygow to z miłą chęcią wyjdę do sklepu po paczkę pampersow jak braknie
ale myślę, że te 210 sztuk mi starczy na chwilę
-
słoneczna 85 wrote:jeszcze zanim doniose to zapytam o przechowanie bo mi sie wydaje ze w temp pokojowej wymaz sie trzyma ale moge sie mylic.