Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, podczytuje Was po nocach gdy nie mogę spać...strasznie mnie bOli głowa..słychać jak pada deszcz..przygnębiająca pogoda
nie mogę doczekać się wiosny i słoneczka
czekam na ten poród jak na zbawienie i rozmyslam po nocach co musze zrobić gdy urodze..chyba mam zbyt dużo wolnego czasu
Laureczka25 -
A i jeszcze jedno też miewacie takie napady gorąca..u mnie to jakaś masakra w nocy wstaje wietrze, rozbieram się
.później przykrywam..jak tak wygląda menopauza to tragedia..
Pewnie to wina hormonów..dziś zrobilam mężowi awanture ze przez cały dzień nie zadzwonił do mnie ani razu...co ta Ciąża robi z kobietaLaureczka25 -
U mnie tak jest w sypialni, skręcam kaloryfery, bo mi gorąco wciąż, a P. Marudzi, ze zimno i mam zimne ramiona:)
Ja też nie mogę spać. Małego czuje mega nisko, na wysokości kości łonowej
Jak byk urodzę w terminie, jestem tego prawie pewna:) nie wiem dlaczego, ale tak mam
-
bella84 wrote:Hm a tzn ze mamy lutowe z belly udzielaja sie bardziej na forum fb niz tu? Ja sie tam jeszcze nie logowalam.. Ba nawet umknelo mi ze taka grupe mamy jednak:p a podacie namiar jak sie tam zalogowac/znalezc grupe?
Wpisz na Facebooku - mamusie na luty 2015
-
laureczka25 wrote:Mój mąż ma mnie ewidentnie dość. Przed chwila krzyczał żebym zamknęła balkon i odłożyła telefon a nie siedzę po nocach :p Tylko on chyba nie wie co to bezsennosc..
A i jeszcze dodał kiedy Ty w końcu urodziszbiedny
U mnie to samo jest...
"zamiast spać to ty z telefonem w ręku"
no i co ja mam zrobić jak nie mogę usnąć??!
I jego teksty do brzucha: Jasiek pakuj plecak, zbieraj kredki i wychodz jużhehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 03:09
laureczka25 lubi tę wiadomość
-
Kurcze zasnęłam chyba przed 2 i od 4 już nie śpię
Masakra jakaś. Mam wory pod oczami
A w dodatku ostatnio napadła mnie jakaś faza lęku, czy z moim Kubusiem na pewno jest wszystko w porządku. Jestem jakaś strasznie niespokojna. Jeszcze w moczu pojawiło mi się jakieś białko i ketony. Chyba oszaleję -
Aj juz wstalam
jak codziennie do 9 spalam tak dzis 5 i oczy jak 5 złoty.
Boli mnie brzusio okresowo i chyba przez to juz nie zasne !
Dzis mam ciążę donoszonąjak miło to zobaczyć. Juz mogę sie rozpakowywać. Haha
Co do grupy na fb ja tam bardzo rzadko sie udzielam ale od czasu do czasu cos skomentuje jak wiem cos na jakiś tematale szału nie ma
Lara 82, megg, Pia Gizela, Penelope, Gosiak, Bietka, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja też od 5 nie spię....masakra.Męczy mnie katar, krople którze moge uzywać g**** dają.....ehh.Śniły mi sie jeszcze jakieś koszmary, że dziecko jest przepotężne. Wizytemam za 3 tygodnie i poważnie rozważam poród za jakies 2 (jakby to ode mnie zależało
)
-
Hej. Kupon z allegro masakra totalna
ale się wysilili
ja też nie śpię. Zauważyłam ze często budzi mnie w nocy ból okresowo ledzwiowy.
Catherine gratuluję. Ja świętuje za 4 dni. Cudnie będzie zobaczyć to serduszko na zielonym polu
Trzymam kciuki za wizytujace. Idę pic kawę i looknac na m jak miloscWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 07:02
Pola
Hania -
Ja wczoraj i dzisiaj nawet spalam; uff....
W nocy obudzil mnie bol jakby odginajacej sie kosci krzyzowej i wydawalo mi sie ze Maly sie wstawia.. Bo gdzies gmeral mi nisko glowa- bolalo
Pod wzgledem progu bolowego to nie wiem jak to bedziekiepsko widze te narodziny:-/ ehh..
Bardzo " cienki Bolek" ze mnie..
Ale hojnosc na tym allegro, niech mnie cos :p
dzieki za wczorajsze kciuki, kciukam za dzisiejsze wizytki
maz mi zrobil grysik na sniadanie, az lyzka stajematkoooo!
aaa... Jutro mam ciaze donoszona