Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
my już jesteśmy po wizycie
na wstępie lekarka powiedziała,że jesteśmy już w poważnej ciążyszyjka nadal 2,5 cm., przepływy, łożysko, serduszko wszystko dobrze
malutka cudowna, coś miętosiła i wystawiła nam języczek
co najlepsze- ma już włoski!
brzuszek okrąglutki, rośnie idealnie- mamy negocjować by przystopowała,bo mamie będzie ciężko urodzić
i waży 2024!
słodzinka nasza
następna wizyta już 21.01 będę miała GBS . W tym samym dniu jadę do poradni anestezjologicznej załatwić papiery co do zzo, by w razie czego nie robić tego w trakcie porodu
a jutro rano mamy sesję brzuszkowąPenelope, Bietka, justta, słoneczna 85, megg, AsiaSzw, Katiś, Patrycja20, Januszkowa, Lara 82, Fedra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Hej!!!
Jestem, moja malutka sie obrocila!!!!Jak sie ciesze!!!! Lezy glowka w dól. Wazy 2,5 kg;)
justta, słoneczna 85, megg, AsiaSzw, Gosiak, angelcia, przedszkolanka:), Patrycja20, Asiaa1201, Penelope, Januszkowa, Lara 82, Bietka, Sue, Fedra, dorocia2324, Angélique89, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaraz się biorę za nadrabianie forum, ale najpierw chciałam Wam napisać, że u mnie po wizycie wszystko ok
Natalka nadal jest Natalką. Ma się dobrze. Waży 2560g. Trzy tygodnie temu ważyła 1845g więc ładnie rośnie. Serduszko dobrze bije, przepływy ok, płucka rozwinięte. Wizyta za 3 tyg. jeśli nie urodzę, ale raczej nic na to nie wskazuje.
Patrycja20, ash, słoneczna 85, Lara 82, megg, Bietka, Fedra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
No dobrze dziewczynki. Ja ide spac. Bol mnie wykancza.
Poprosze o kciuki za moja wizyte jutro o 8. Obawiam sie ze bedzie tylko usg poniewaz nie sadze abym dala rade wejsc na fotel a potem zejsc. Masakra. Chyba ze doktor pozwoli aby moj M byl ze mna od poczatku. Boje sie ze wysle mnie do szpitala z tymi plecamitam i tak nic nie zrobia a lezec tez moge w domu
Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Na facebookowej grupie mamusie na luty 2015 dziewczyny się rozkrecaja, jedna urodziła dziś w 33 tc, druga właśnie zaczyna rodzić w 37 tc z terminem na 3 lutego, odszedł czop i skurcze ma
Rozkrecamy sięsłoneczna 85, Fedra, justta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i zdrowych, dorodnych bobasów!
O, a ja właśnie nie mam dostępu do tej FB grupy. Byłam tam, ale w pewnym momencie przestałam mieć dostęp i nawet nie pokazuje mi się w wyszukiwarce.. Jeśli mnie usunięto, to dziwne, bo nic nie pisałam kontrowersyjnego i nie dostałam żadnego upomnienia.
Asia, była jakaś akcja usuwania członków grupy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:40