Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cath wrote:Bietka widze ze masz ten sam tydzien
jutro 37 skończony a 38 sie rozpoczyna
Ja nie jestem jakos mega napalona aby wyszla szybciej mija kluskaale fajnie by bylo bo to wiadomo zawsze mniejsza kulka do urodzenia
Cath ja mam tak samo, nie mam ciśnienia n wcześniejszy poródTo masze maleństwa zadecydują kiedy chcą pojawić się na świecie
-
Bietka wrote:Cath ja mam tak samo, nie mam ciśnienia n wcześniejszy poród
To masze maleństwa zadecydują kiedy chcą pojawić się na świecie
z jedej strony chciałabym już ale z drugiej niech siedzi jak jej dobrze w brzusiu :*
-
Wróciliśmy, jeszcze Was ne doczytałam, zrobię to później.
No z naszym okruszkiem wszystko OKI, zwinięty w kuleczkę, w buzi miał stopkęnadal główkowo. Waży 2500gr, także jest wszystko w normie, przyrasta po 200 gr na tydzień, choć mnie się wydaje taki malutki.
Ten tydzień mam jeszcze poleżakować, a już od 36 powolutku się rozkręcać. No, a szyjka dalej skrócona ma całe 18mm, ale nadal zamknięta i twarda.
Ale po rozmowie z moją gin jakoś się uspokoiłam. Powiedziała, że jak już skończymy ten 36 tydzień, to naprawdę nie ma się czego bać, wiadomo, że lepiej najlepiej ten 38 tydz. No i tak mi wróży, że tak jeszcze z 3 tygodnie
A no i wody płodowe w normie, nawet całkiem nieźle.
No i pobrała mi wymaz na GBSa, a mąż rano zawiezie.
No to tyle, taka jakaś spokojniejsza jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:39
AsiaSzw, Bietka, dorocia2324, Gosiak, Katiś, słoneczna 85, justta, Penelope, Patrycja20, angelcia, Pia Gizela, lula88, megg, Januszkowa, Sue, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Dzis ledwo weszlam na fotel! Az smiac mi sie chcialo, taka jestem jakas niezdarna;)
Ash jak wchodzil o 18 to wychodzila z gabinetu taka wyzsza dziewczyna, blond/rudawe wlosy. To ona wchodzila po Tobie czy to Ty? Teraz mam wizyte 27
Kupilas zupki?
Lara super wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:50
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Reportaż super, jestem ciekawa jak my zareagujemy na widok naszych pociech, jak myślicie? Ja się pewnie popłaczę jak bóbr i nikt nie będzie w stanie mnie uspokoić.
moj maz obowiazkowo ma zapakowany aparat do torby ale wiadomo nie bedzie tych zdjec z zaskoczenia
angelcia lubi tę wiadomość
-
ash wrote:Sloneczna, ja wyszłam z gabinetu o 17.15 bo byłam wczesniej.
Włosy mam jasny blond do ramion, no może ciut dłuższe;)
Kupiłam w swojej biedronce zupke z soczewicy
a to czyli nie Ty wyszlas o 18, myslalam ze moze Ty bo przede mna byly 2 panie wiec wyliczylam ze mozesz to BYc TY:) i jak zwykle poslizg.
-
angelcia wrote:Reportaż super, jestem ciekawa jak my zareagujemy na widok naszych pociech, jak myślicie? Ja się pewnie popłaczę jak bóbr i nikt nie będzie w stanie mnie uspokoić.
ja sie rozplacze na bank!
ja jak ogladam porody na ipli to placze!!!
a sobie nieraz wyobrazam jak mi klada dzidziusia juz to tez placze;))angelcia, Asiaa1201, Sue lubią tę wiadomość