Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez niewyspana. Chyba już długo nie będę
Ide po buleczki
zamówiłam uspokajacz to kupon choć na wysylke starczy
A taki wyczekany. ..
Trzymam kciuki za dziś wizytujaceWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 07:49
-
Dzień dobry!
Powodzenia na wizytach!
Mnie od wczoraj wieczora boli głowa, w nocy coś pospałam. Ale teraz to już ból mnie na całęgo obudziłWłaśnie zrobiłam sobie małe capuccino, może podniesie mi trochę ciśnienie i ból ustąpi.
Ja się na fb nie zapisywałam. Ja jestem tu i wy mi wystarczacie
Co do allegro! Śmiech na sali! -
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:A ja zastanawiam się czy nie jechać na IP. Pisałam ostatnio że ciągle latałam na 2... do tej pory czuje się tak jakby mi się ciągle chciało do tego dzisiaj w nocy doszły skurcze utrzymują się nadal.
-
Ja dzis spałam jak zabita
Wróciłam juz z piekarni, siadam do śniadania!
Kupon z Allegro...szkoda gadać! Phi, sie wysilili
Powodzenia wszystkim wizytujacym
Dajcie znac po!
Fedra, pytałam mojego gina co do tematu cc i skóra do skory.
Powiedział, ze przy znieczuleniu od pasa w dół jesli wszystko jest ok to dostaje sie dziecko od razu właściwie.
Na sali pooperacyjnej jest i tak w pobliżu pielęgniarka, która czuwa nad matka i dzieckiem.
Widocznie co szpital to inna praktykaFedra, justta lubią tę wiadomość
-
ja nie moglam spac ale potem zasnelam a o 7 wstalam i zawiozlam wymaz juz.
Bylam tez w Zusie i pieniadze dostane ok 19 stycznia.
chyba przez to nie moglam spac.
a maz mowil ze mu sie snily cala noc porody..
dobre i 10 zl...zamowie od 2 sprzedawcow to bedzie na 50 zl.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Melduje sie po wizycie
Ignas ma sie dobrze nawet bardzo. Wykarmiony jest niezle. Wazy 2596g wiec lekarz powiedzial ze moze dobic i do 3800 i ze fajnie bedziemnie to nie martwi bo cc wiec luzik. Ma wodniaczka w jaderku do obserwacji. Kolejna wizyta za 2 tyg i wymaz na GBS pobierze.
Jak mnie zobaczyl w drzwiach to juz widzial ze cos ze mna nie tak. Pomogl wdrapac sie na fotel i naprawdedobrze uslyszec mile slowo i porade o lekarza dot plecow.
Dziekuje za kciuki dziewczyny.
Patrycja. Moze organizm sie wlasnie tak przygotowuje do porodu. Ta moja kokezanka co rodzila miesiac temu miala dokladnie tak jak ty.megg, Patrycja20, Gosiak, ash, słoneczna 85, kasia_1988, Penelope, przedszkolanka:), Fedra, Lara 82, Bietka, agaaa28, dorocia2324, sebza, justta, Januszkowa, asia888 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. dzisaj ja poproszę o kciuki bo mam wizytę. ależ jestem ciekawa ile moja kruszynka waży....
Deri może pomogłoby zatejpowanie pleców . Mi swojego czasu pomogło i to bardzo.megg, ash, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak, poczekamy, zobaczymy:) bo z nimi to roznie bywa;)
Pani dzownila w dwa miejsca zeby sie dowiedziec czy mi wyplaca i kiedy.
bo jak ja dzownilam to niczego sie nie dowiedzialam...
Asia to u Ciebie duzy dzieciaczek jak na ten tydzien:) witaj w klubie- wiem ze moze byc +/- .
ciekawe jak u mnie bedzie 27 stycznia- jaka waga i w ogole..
u mnie tak dokladnie nie sprawdzal na usg tego wszytskiego co u was wczoraj.
chyba sie wybiore po paczka do piekarni na osiedlu:))
Pia Gizela, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny