Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Trzymam kciuki za wizytujące dziś
Mój syn wczoraj dostał kociokwiku, trwał do 4:/ ale ze zdumieniem na twarzy obserwowaliśmy taniec brzucha:)
Jestem Shakirą nie wstając nawet z łóżka
P. wybył na próbę do teatru, oczywiście mnie obudził o 9, po spaniu
Dziś dopinam zamowienie w gemini, zamawiam na zalando torbę do szpitala (bo nie mam takiej mniejszej, a z walizka nie chce raczej) i ochraniacz na allegro. Miałam nie kupowac, ale znalazłam taki pasujący do kocyka, wiec biorę, a co!
A! No i koszulę jeszcze!
Od 2 dni próbuje dodzwonić się do fryzjerki i nie moge! Wczoraj oddzwonila, to spalam! Wrr!
Gosiak,
a moze kup sobie cos, co wykorzystasz po porodzie? Bo na rzeczy, w ktorych teraz chodzisz pozniej nie bedziesz mogła patrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:28
-
ash wrote:Kasa z ZUSu bedzie dopiero 21 stycznia. Księgowa znowu dała ciała z zawiezieniem mojego zwolnienia
Beznadzieja!!!!!
Słoneczna a jak cenowo ten espumisan wiesz może? Z ciekawości pytam, bo mam juz ten Sab Simplex
pokazuje mi ok 25-26 zl w zaleznosci jaka apteka.
wiec moze w koncu cos u nas wymyslili dobrego.
Ash dostaals recpete na szczepionke?? -
Megg gdzie ty to wszystko wyczytujesz, bo ja czytam, czytam i nie znajduję tych informacji
Dziękuję!
Właśnie kupiłam kocyk z minky u Makaszki i ochraniacz na pół łóżeczka, tak na wszelki wypadek, zobaczymy jak bardzo Brzuszkowy będzie wędrował po łóżeczku
Słoneczna - mnie bardzo się te kule podobają, od dawna. Ale kupić, żeby mi się w sypialni kurzyły szkoda było mi kasy, a w dziecięcym myślę, że bym świeciłamegg lubi tę wiadomość
-
sorka, ze z takim hasłami, ale od tygodnia łatwiejsze "2" mi sie udaja...
a wczoraj i dzis biegunka....hmmm
od 3 dni zazywam zelazo...bo morfologia na wyczerpaniu...
cotton ball super- myslalam o zakupieniu
dzis tez wykorzystam kuponmusze nianie kupic i kosz na pampki
wypłata przyszlawiec trza szalec- prawdopodobnie juz ostatnia taka wieksza..
później to 80% bedzie...
chcialam stanik usztywniany z happymum ale nie ma mojego 80Cehhh....
Gosiak lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:pokazuje mi ok 25-26 zl w zaleznosci jaka apteka.
wiec moze w koncu cos u nas wymyslili dobrego.
Ash dostaals recpete na szczepionke??
Nie brałam recepty, bo mama mojej przyjaciółki jest pediatrą i mi wystawi na początku lutego.
Jeszcze muszę z nią przedyskutować temat dalszych szczepień.
Pokoik skończony, kurier z mebelkami bedzie za godzinę! Maz wieczorem zacznie skręcać hurrrraGosiak, Penelope lubią tę wiadomość
-
ash wrote:Nie brałam recepty, bo mama mojej przyjaciółki jest pediatrą i mi wystawi na początku lutego.
Jeszcze muszę z nią przedyskutować temat dalszych szczepień.
Pokoik skończony, kurier z mebelkami bedzie za godzinę! Maz wieczorem zacznie skręcać hurrrra
nasz dr powiedzial zeby szczepic teraz engerixemash lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Na allegro są, znalazłam też sklep http://cottonovelove.pl/. Na razie oglądam. Bo nie wiem na jaki kolor się zdecydować. I czy chłopiec może mieć w pokoju kule biało-niebiesko-różowe ;P Muszę to z mężem przedyskutować
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego