Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna tak mam zamowione i dzis juz beda montowac. ale to nic nie mialam jakiegos cisnienia a tu mi tez przewijak zrobili a tam bym tego nie miala musialabym kupowac ta dostawke na lozeczko co szczerze nie podoba mi sie za bardzo.
Ja wlasnie wciagnelam pierogi wigilijne. Dzis nie gotuje. Na jutro kupilam 1kg karkowki i !.5kg poledwiczek. Zaczynam gotowanie i mrozenie bo 1 szuflade juz zwolnilam
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Cześć mamusie
Gratuluję Wam udanych wizyt!
Ja swoją mam za tydzień w pt, wtedy gin zdejmie mi pessar i młody będzie miał zielone światło
JA wczoraj praktycznie cały dzień byłam poza domem i nawet nie miałam sił za dużo pisać jak wróciłam. Wy narzekacie, ze ciężko Wam wstawać a ja mam odwrotnie wczoraj musiałam wstać o 7:20 bo jechałam na pobranie krwi powiem Wam, że myślałam, ze się nie zwlokę z łóżka... Nie wiem jak to będzie jak młody się urodzi i będę musiała wstawać co kilka godzin, b o teraz w ogóle mnie do tego nie przygotowuje;)
Dzisiaj powinnam pojechać po wyniki ale mi się nie chce i zrobię to w poniedziałek
wieczorem miałam endo, wstępnie na 19,15 ale Pani zadzwonił, ze wcześniejsze godziny się zwolniły i mogę na 17:30. To pojechałam...i co, i czekałam godzinę na wizytę, bo takie opóźnienie było. Masakra umawiam się na konkretną wizytę u specjalisty prywatnego za którą płacę nie małe pieniądze i muszę czekać. Normalnie paranoja. Na domiar złego moja endo podwyższyła stawkę od stycznia... Chyba zacznę się rozglądać za innym lekarzem.
Dzisiaj sobie odpoczywamByłam tylko w aptece i osiedlowym. Teraz krówki się robią, bo mam ochotę na jakieś słodkości
JA na obiad dzisiaj serwuję makaron ze szpinakiem, kurczaczkiem i serkiem mascarpone
Co do robieni zapasów to ja chyba odpuszczę. W zamrażalce i tak zawsze coś do zjedzeni jest a poza tym ja czasami robię posiłki w pół godz, więc może tyle czasu wygospodaruję na jakiś obiadek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:28
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Aaaa mialam am powiedziec ze moje wyniki sie poprawily
jestem w szoku. Nieznacznie oczywiscie ale pierwszy raz jest progres. I THS tez mam super bo balam sie ze moze i u mnie sie przywlecze jakies za wysokie ale mam 0.72 wiec idealne w ciazy
)
Bietka nie martw sie łączę się w bólu ja codziennie wstaje przed 7 chlopakom zrobić kanapki i wyprawić ich i zawsze sobie mysle " jaka glupia jestes niech sami se robia " ale nie mam sumienia. Ostatnie nasze takie fajne ranki w kuchni bo jak maly bedzie to pewnie wtedy bede odsypiac.megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Ja robie ostatnie przygotowania dla Adasia bo jednak pania doktor zle zrozumielam mam miec ten zastrzyk bo grozi mi przedwczesny porod czyli moga przesunac cc
Dzis meza nagonilam do prania dywanow w nastepnym tyg ustawial lozeczko itp zeby miec gotowe wszystko u nas ponuro jest bardzo normalnie depresjii mozna sie nabawic
-
Ha ha kurde no 1.5kg ale bym sie narobila przy 5kg
Kurde laski wlasnie zglupialam. Ostatni stanik kupowalam 80E a teraz sie mierze ze pod biustem mam 90 cm ja pierdziele i musze chyba jednak pojechac wpierw pomierzyc te staniki bo wlasnie chcialam z rozpedu zamowic jedena z tabeli mi wychodzi teraz ze mam 90D masakra jakas
-
A ja nie mogę zasnąć! Wywietrzyłam w domu, dotleniłam się w oknie, piję wodę, nawet w ostateczności wzięłam paracetamol i nic. Dalej mnie głowa boli. Ale jest tak wietrzna pogoda, że chyba to przez to.
Bietka te meble, o których piszesz są bardzo ładne!
Gosiak chyba zamówię coś z tej księgarni. Dzięki za namiary -
ja licze ze tutaj na forum bedziemy sobie tak doradzac ze za duzo ksizek nie musze czytac
pije cole ..mialam taka ochoteeee i zafundowalam tym Frankowi czkawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:00
justta lubi tę wiadomość
-
megg wrote:ja licze ze tutaj na forum bedziemy sobie tak doradzac ze za duzo ksizek nie musze czytac
megg ja do tej pory nic nie czytałam i nie kupiłam dzieciowego. Ale im bliżej porodu tym bardziej mam stracha! A tymi książkami to chyba chcę siebie uspokoić
Poza tym mój mąż, który raczej stroni od książek ma 3 dzieciowe książki dla ojców. Ba!On je czyta! I mi zdaje relacje z tego, co tam wyczytał!megg, Penelope, Kasia_10.02, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Ja chce zamowic ksiazke
Pierwszy rok zycia dziecka- ma ktos? Widze ze w Smyku jest przeceniona ale na allegro i tak taniej wyjdzie
Nie mam tej książki. Obejrzałam w necie, co w niej jest. Ale też wiele informacji o pielęgnacji, karmieniu i obsłudze dziecka widziałam w Mamo tato, co ty na to. A to akurat mam w domu, bo mąż sobie pod choinkę zamówił
Wydaje mi się, że jedna - dwie pozycje książkowe o tej tematyce w domu nie zaszkodzą. A teraz jest jeszcze internet więc chyba wystarczy. -
megg wrote:Pia to twoj mąz sie bardzo zaangazowal! super
moj chyba nie wie co go czeka i woli zyc w nieswidomosci
Megg - ja mam jak twój mążNadmiar wiedzy i myślenia o tym wszystkim mnie przeraża!
Zawsze mówiłam, że wolałabym dostać takiego odchowanego 3latkamegg, Gosiak, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
A mnie troszkę słabo było, przytuliłam się do poduszki ok. 11 i zasnęłam:) obudziła mnie fryzjerka telefonem o 13:)
Z tego co pamiętam, umowilam sie na poniedziałek na 15:30
Teraz będę płacić za zamówienia z allegro:)
Chcę kupić proszek do prania z Jelpa, Orientujecie się czy znajdę w rossmannie go?
-
Cześć dziewczyny!
Mam poważne zmartwienie, może Wy coś pomożecie, bo ja już przegrzebałam cały internet i dalej nic nie wiem.
Zacznę od początku.
Moja siostra wyjechała na Święta do swoich teściów. Brat szwagra miał chore dzieci na ospę, bezpośrednio się nie widzieli przez całe święta, ale dziadkowie czyli teściowie mojej siostry widzieli się z chorymi dziećmi 4 dni przed przyjazdem mojej sis. Od powrotu mojej siostry minęły 2 tygodnie, nie widziałyśmy się przez ten czas, ale moi rodzice do niej pojechali (tydz. temu), a później się z nimi widziałam w tym samym dniu. Dodam, że nikt nie miał i nadal nie ma żadnych objawów ospy. Jestem bardzo przewrażliwiona na tym punkcie, bo nigdy nie chorowałam na ospę, ani nie byłam szczepiona. Pamiętam, że przychodziły upomnienia do domu, które targałam i wyrzucałam przed rodzicami, taka byłam:/ Zauważyłam dziwną plamkę na dłoni z małym pęcherzykiem w środku, nie wiem co to może być. Wpadam w panikę. Ospa jest bardzo niebezpieczna w ciąży. Jest jakaś szansa, że zdrowe osoby mogą przenieść wirus?