Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia tutaj sprawdzam https://kupony.allegro.pl/mobile/
ja chyba mam juz wszystko, moze dzis kupie jeszcze pieluchy dada jedynki w razie czego
i Sofi żyrafke bym jeszcze kupila małemu
ja nie moge juz patrzec na ciazowe ubrania, czekam tylko az wkoncu kupie cos normalnego
ale te tuniki Gosiu b.ładne
ciekawe czy w mojej biedronce sa te zupki babci zosi
ide sie zdrzemnac moze sie uda
AsiaSz przyjelam zaproszenie, wczesniej nie zauwazylam przepraszammam nadzieje ze bole miną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 11:54
-
Gosia to przepraszam w takim razie. Mam tylko ten nr ale dawno tez z siodemki nic nie przyszlo.
Sloneczna wysylam ci na pw moj numer zadzwon do mnie a wszystko ci powiem bedzie latwiej.
Megg ciesze sie ze przyjelas
Ja bylam wlasnie w zusie zawiezc moje L4 dostalam juz do 28 lutego gdybym chciala urodzic w 42tc hahaha ale jestem wsciekla bo moja szefowa grudniowe zw wyslala do zlego zusu. W pon powiedzieli jej ze niby przeslali do wlasciwego itp a dzis sie okazuje ze nawet sladu mojego zw nie ma. Jestem wsciekla. Musze jechac znowu do gina po ksero kopii grudniowego z pieczatkami przychodni i lekarza zawiezc szefowej i ona ma napisac adnotacje ze zw zaginelo i pierdy pierdu inaczej nie dostane kasy. Grrrrmegg lubi tę wiadomość
-
Agaa, a czym ja z nim nie rozmawialam:))
smialam sie wcozraj bo nawet na fotel dobrze nie moglam wejsc. pyta jak waga:)) a ja mowie ze no 11 na plusie..
a on no ale jaka waga?
to mowie 71.........
a on patrzy ze w karcie wpisane bylo 54, 56..
i mwoie , ale pani dr, to bylo jak wymitoowalam to chyba sie liczy od wagi wyjsciowej prawda?
a on no taaaaakkkkkk:) i sie smieje, niech bedzie od wyjsciowej jak ma CI to poprawic humor:))
no pytalam czy szczepic ? czy w ogole mam szczepic bo chce ta szczpeionka lepsza? a on ze tak ,szczepic i bardzo madrze.
co tam jeszcze. no 27 ide to zobaczymy ile wazy maly dzidzius:)
on smieszny jest- mowi ze jak doktro wsadzi pessar to sie trzyma super:))
co doktor to dokor:))
no i polozna mi polecil- i tylko jedna. wiec mowie, kurcze , a ona dobra jest ???
a on ze tak, dobre rece ma kobieta:) i duuuuuuza pani:)
to mowie ze Panu to pewnie obojetne kto to bedzie a ja jestem przerazona!!!
a on ze nie jest mu obojetne;) o nie:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:02
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga nie lubię Cię za te piękne włosy, za urodę!!
Oddaj trochę!
Dziewczyny... jest tu któraś w miarę ogarnięta w sprawach komputerowych? Potrzebuję kupić lapka (tzn moja Mama potrzebuje do internetu) no i chciałabym jej jakiś model zasugerować, aby był tani, ale śmigał - taki do internetu, sporadycznie jakiś word itp - jakieś sugestie, mogłaby któraś rzucić na to okiem? Bo czasu mało, jedziemy o 15stej
a w sklepie to nawet mi gówno do obudowy włożą i powiedzą, że super..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:07
-
Aagnieszkaa wrote:Pią, może coś spodoba Ci się z ozdób z tej strony http://www.moimili.net/sklep/mobil-laka-noca
PopatrzęDzięki! Te żurawie mi się też podobają! Mnie się za dużo rzeczy podoba! Niedobrze!
Ja też idę się położyć. Ból głowy nie mija, więc się położę. -
słoneczna 85 wrote:Agaa, a czym ja z nim nie rozmawialam:))
smialam sie wcozraj bo nawet na fotel dobrze nie moglam wejsc. pyta jak waga:)) a ja mowie ze no 11 na plusie..
a on no ale jaka waga?
to mowie 71.........
a on patrzy ze w karcie wpisane bylo 54, 56..
i mwoie , ale pani dr, to bylo jak wymitoowalam to chyba sie liczy od wagi wyjsciowej prawda?
a on no taaaaakkkkkk:) i sie smieje, niech bedzie od wyjsciowej jak ma CI to poprawic humor:))
no pytalam czy szczepic ? czy w ogole mam szczepic bo chce ta szczpeionka lepsza? a on ze tak ,szczepic i bardzo madrze.
co tam jeszcze. no 27 ide to zobaczymy ile wazy maly dzidzius:)
on smieszny jest- mowi ze jak doktro wsadzi pessar to sie trzyma super:))
co doktor to dokor:))
no i polozna mi polecil- i tylko jedna. wiec mowie, kurcze , a ona dobra jest ???
a on ze tak, dobre rece ma kobieta:) i duuuuuuza pani:)
to mowie ze Panu to pewnie obojetne kto to bedzie a ja jestem przerazona!!!
a on ze nie jest mu obojetne;) o nie:))
Ja na dziś to mam kartkę z pytaniami - jest tam 9 punktówO wagę lepiej niech mnie nie pyta
No i nadal zastanawiam się nad szpitalem. Dziś pewnie pora podjąć jakąś decyzję, bo muszę już umówić się z położną -
Agaaaa wygladasz pieknie! jakie masz cudowne włosy...ahhhhhhhhh
Ja tez myslalam nad tymi kulkami do pokoju ale nie kupuje ...
Ja tez sie zastanawiam nad szpitalem i chyba w niedziele przejade sie do tego gdzie na 90% chce rodzić i zobacze jeszcze raz co i jakchoć to kawałek drogi no ale co tam:)
Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
-
aga a jakie masz pytania??
ja juz ide tam gdzie on..
to juz nie beda wczesniaki AGAa:))
a wiesz ze czyatlaam na tej stronie co cath podawala, ze w swieta kobieta urodzila w spodnie dziecko w windzie a polozna na to nic???
Na Zelaznej
kurcze ja tak patrze ze jak sie nie posmaruje gdzies to lipa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:56
-
Pia ja tez m yslalam o tych kulach bo sa piekne. Ale narazie sie wstrzymuje zeby " nie nasrac " ozdobami bo u nas ten kacik malutki. Ale sa piekne!!!!
Gosia a wzielas nr do niego? Oni podaja, nawet teraz jak zobaczy cie z brzuszkiem to jak mu powiesz ze wiedzac o przesylce latwiej bedzie ci dzien z dzieckiem rozplanowac itp
A do nas dzis komody przyjadajupiiii zrobie fotki jak juz beda. Zostaje do kupienia fotel do karmienia i wsio
))
Agnieszka wygladasz super! No o wlasoach nie wspomneAagnieszkaa lubi tę wiadomość
-
co na obiad dzis macie??
ja rybe zrobie, ziemniaczki opiekane i surowke z kiszonej kapusty z marchewka i jablkiem:))
to dzis zamawiam meble:) skoro 19 dostane zastrzyk gotowki)
moj dzidzius piekny bedzie mial ladne mebelki:))
i musze cotton balls mu kupic:))
juz nie moge sie doczekac mojego SKarba!!!!!!))
AsiaSzw, megg, megg, Sue lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny! Dzieki za troske. :* Nie odzywam sie bo sil brak. Czuje sie tak jak i sie czulam. Dzis dodatkowo jest mi tak slabo, ze masakra. Rece jak z waty i mroczki przed oczami. Co chwile na taras wychodze sie dotlenic to mi pomaga. To chyba przez pogode, bo dzis wieje i leje jak durne. Jakis sztorm czy cos. Krocze mnie juz nie boli, teraz mnie napier****! Chodze po scianie, starajac sie delikatnie stawiac stopy na podlodze. No i wszystko nasila sie na wieczor.
A najlepsze jest to, ze moja przyjaciolka, ktora ma termin na 19 stycznia od dwoch tyg chodzi z podobnymi objawami, wiec to jest chyba to przygotowywanie sie do porodu. Tragedia, niedlugo to ani reka ani noga nie rusze. ;/ Chyba rozumiem juz co to znaczy jak kobiety mowia, ze sie porodu doczekac nie moga. Sama zaczynam powoli tak myslec, a wczesniej nogami i rekami sie zapieralam, ze chce urodzic w terminie, albo i po.
Jakby sie cos dzialo innego to poinforumuje, a juz na pewno jak bede rodzic to napisze od razu
W ogole to gratuluje dorodnych dzieciaczkow i trzymam kciuki za wizytujace dzis! :*
A jeszcze jakby tego bylo malo, to Pan, ktory zawsze przywozi mi paczki z Polski, mial mi wczoraj takowa dostarczyc, ale telefon ma wylaczonyByly tam czesci do auta za 1000 zl + fotelik, leaczek i takie tam pierdoly. Zaczynaja mi glupie mysli do glowy przychodzic ze sobie obliczyl, ze bardziej mu sie oplaca sprzedac te rzeczy niz brac ode mnie za przesylke ;/ Mam nadzieje, ze jestem w bledzie i ze sie odezwie i dostane te rzeczy w koncu, bo chcialabym juz spakowac torbe do szpitala.
Takze tak to u mnie. -
Aaaaa to super. Tez chcialam blyszczace, ale my robimy u stolarza i same fronty na polysk plus blat wychodzilo ok800 wiec slabo troche za 2 komody dac 2000
a ze my mamy malo miejsca to musielismy na wymiar aby wykorzystać całą przestrzeń.
Plecy mnie dalej bola, ale jest lepiej na szczescie. -
angelcia wrote:Aga nie lubię Cię za te piękne włosy, za urodę!!
Oddaj trochę!
Dziewczyny... jest tu któraś w miarę ogarnięta w sprawach komputerowych? Potrzebuję kupić lapka (tzn moja Mama potrzebuje do internetu) no i chciałabym jej jakiś model zasugerować, aby był tani, ale śmigał - taki do internetu, sporadycznie jakiś word itp - jakieś sugestie, mogłaby któraś rzucić na to okiem? Bo czasu mało, jedziemy o 15stej
a w sklepie to nawet mi gówno do obudowy włożą i powiedzą, że super..
a włosy chętnie oddam, mam ich strasznie dużo. Teraz w ciazy nawet na brzuszku, taki mały meszek - na szczescie! a nie kręcone loki
Ja od zawsze chodziłam na laser i wosk na bikini i pachy. Wczoraj byłam na wosku, bozzzeeee jak jestem gladziutka. Niestety muszę się tak męczyć, bo jak ogole się sama, to już wieczorem czuję ostre włoski, tak szybko mi rosną, więc to bez sensu.
Moja kosmetyczka powiedziała mi że ciąża jest przeciwskazaniem do rwania, ale robi to już od wielu lat wielu ciezarnym i nigdy nic się nie stalo. Zasada jest taka ze trzeba chodzić regularnie wcześniej i wtedy zna się ten ból i nie ma szoku.
Jeszcze mam zamiar pójść przed samym porodem. Zdecydowanie wolę zrobić sobie wosk brazylijski, niż golenie krocza w szpitalu...brrryyy
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
LadyDi ja tak mialam tydzien temu w środe...cały dzien w łożu, słabo mi bylo i duszno..juz jest oki..dzis mi polozna mowiła ze moze Maly sie tak ustawił ze przyblokował gdzies zyłe jakas "zasilajaca" i stad to osłabienie....uwazaj na siebie!!!