Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue chyba zalezy jak duzy Rossman bo wydaje mi sie ze wdzialam ale to tez zalezy w ktorym.
na pewno w jakims Tesco sa czy Leclercu- nie wiem co tam masz.
Januszkowa wydaje mi sie ze wirus moze bez problemu sie przeniesc ale nie zakladajmy najgorszego.obserwuj sie i jak cos to w pon do rodzinnego..
w pon ide na badanie dna oka- 150 zl znowu mniej.
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Ja chorowałam na ospę razem z moim bratem - on miał 7 lat ja 4. Każde z nas chorowało inaczej - Tomek był cały w kropkach, a ja miałam bardzo malutko. Jak nas mama smarowała jakąś maścią, to liczyliśmy kto ma więcej. To też zależy od dziecka jak daną chorobę przechodzi.
Mam nadzieję Januszkowa, że się nie zaraziłaś, a ta kropka to jakaś krostka maleńka.
Obserwuj się uważnie, staraj się tą ręką nie dotykać, żeby nie roznosić po ciele. I jak coś się będzie działo, od razu do lekarza!
Trzymam kciuki, żeby to nie była żadna choroba!
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:
Kurde laski wlasnie zglupialam. Ostatni stanik kupowalam 80E a teraz sie mierze ze pod biustem mam 90 cm ja pierdziele i musze chyba jednak pojechac wpierw pomierzyc te staniki bo wlasnie chcialam z rozpedu zamowic jedena z tabeli mi wychodzi teraz ze mam 90D masakra jakas
Ale po porodzie zakłądamy, że pod biustem będziesz miała tyle samo. Wszystkie poradniki mówiące o tym jak dobrać rozmiar stanika do porodzie podają takie info. Zwiększy nam się tylko biust.
Ew. możesz sobie kupić na okres przejściowy taką przedłużkę do obwodu. Ja nosiłam teraz 80G a teraz chyba kupię 80I i przedłużkę.
http://allegro.pl/save-a-bra-przedluzacz-zapiecia-stanika-3szt-i4889991695.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:51
-
Ja chorowalam na wszystkie choroby zakazne i to jest najlepsza szczepionka.
Januszkowa trzymam kciuki aby to byla zwykla krostka nic wiecej!!!!
Gosia a no to nie jest glupi pomysl. z ta przedluzka. Ale i tak podejde i pomierze. I zamowie na allegro.Gosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
A ja klepnęłam zamówienie w Gemini - w przyszłym miesiącu kupię laktator + butelki i termometr bezdotykowy
I kolejne 400 zł nie będzie moje
Teraz zostało mi tylko kupić koszulę do szpitala jeszcze jedną i staniki do karmienia - ale to chyba kupię w HM, bo wejdę
-
KURWA NIENAWIDZE ZIMY!!!!!!!!
Nie dojechalam do pracy. O 5:30 rano, 30 minut jazdy od domu w snieznej nawalnicy, moj samochod wpadl w poslizg i obrocil sie poltora raza. Dzieki Bogu zatrzymal sie na skraju rowu. Cale zycie przelecialo mi przed oczami. Mam tego wszystkiego dosyc. To bylo rowno 6 godzin temu. Wrocilam do domu i w ramionach meza sie uspokoilam i zasnelismy.
O 15:15 mam te pieprzona wizyte u lekarza, wiec i tak musze tam jechac, ale przynajmniej maz mnie zawiezie a tesc odbierze. Olalabym to cieplym moczem i zostala w domu, gdyby nie te durne papiery o zwolnienie poporodowe, ktore lekarz musi wypelnic :[
A Mistrzyni pewnie nie ma czasu. Nie wiem jak Wy, ale ja raczej na porodowce nie bede przegladala Internetu.
Spokojnego, bezpiecznego weekendu zycze wszystkim Mamusiom.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, współczuję przeżyć... masakra jakaś.
U mnie we Wrocławiu już po zimie, teraz wieje tak, że łeb chce urwać a deszcz mi zaraz szybę balkonową wybije.
Mistrzyni często pisała właśnie wieczorem, więc może też się odezwie własnie później albo dopiero po wyjściu ze szpitala.
Mnie jest dzisiaj strasznie niedobrze, czuję taki niesmak w ustach, nie wiedzieć czemu. Chyba zaraz pójdę do sklepu i kupię colę, może mi trochę pomoże, bo już nie wiem co robić
-
zazdroszcze wam jednak tej sprawnosci, wczoraj sie umeczylam tym wyjazdem do lekarza to dzis moj brzuch normslnie wariuje, spina sie co chwila i puszcza, normalnie nie moge wstac bo ciagle jak kamien nawet czuje jak leze. To nie boli ja to poprostu czuje, no ja naprawdesie zastanawiam ile my w dwupaku wytzymamy.? Chyba tylko ten u gory wie.