Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
JA mam jutro sesje brzuszkową
nie mogę się doczekać
Jezu dziś miałam ochotę na sprzątanie i wiecie po odkurzeniu całago domu złapał mnie taki ból miesiączkowy a do tego ból w pachwinach ze chodziłam jak pingwin tylko w kolanach nogami ruszałamMąż sie ze mnie śmiał to mu powiedział aby go myszy zjadły za to że jest taki wredny
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
ja dostalam dzis mase ciuszkow od tesciowej, ktora dostala je od znajomej. jest tego juz az za duzo, lozeczko przyjezdza jutro wieczorem, a wozek zamowilam wreszcie wczoraj! uff juz tylko kropli sab simlpex mi brakuje do pelni szczescia i pelni gotowosci
Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
Laurka a jak to jest z dziewczynkami? Czy im tez sie cos robi ze wzgledow higienicznych czy tylko chlopcom?
Fajne zakupki coooja juz wszystko mam. Dzis nawet sexi podpaski dokupilam haha.
Laurka a ile lat mieszkasz juz w USA? Mam przyjaciela w New Jerseyjakos Stany zawsze mi sie dobrze kojaza. A czy ty bedziesz pracowac do dnia narodzin czy jak to jest?
-
Gosiak wrote:Ja właśnie postawiłam na dwuczłonowe - też pracuję na systemach IT, ale tam mam swój unikalny krótki login na szczęście
Ja do swojego przez tyle lat też się przyzwyczaiłam i bardzo je lubię, jestem znana w branży i nie chciałam z niego rezygnować. Moje jest krótkie i bardziej niemieckie, mojego M. długie i polskie, zawsze na lotniskach mają kłopot z wymówieniem jego nazwiska, a jak widzą moje, to mają uśmiech od ucha do ucha, że proste i potrafią wymówić
Dzieci będą miały nazwisko po tacie a ja się śmieję, że będę się przedstawiać w zależności od okoliczności - w szkole nazwiskiem mojego M. - a jak kiedyś zmienię pracę na niemieckiego pracodawcę, to swoim panieńskim
Co do nazwiska, za namową narzeczonego zostawię podwójne. Moje jest francuskie, choć nie mam tu żadnej rodziny, jego polskie ale bez końcówki "wski". Będą dwa krótkie z myślnikiem.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
asia888 wrote:dziewczyny ile placicie w Polsce za sesje brzuszkowe?
Ja tez nie place nic za sesje bo to corka naszych sasiadow nam robila zdjecia. Ona chodzi na jakis kierunek plastyczny czy cos takiego i tam tez maja fotografie.asia888 lubi tę wiadomość
-
Ja mam sesję z koleżanką w środę, nie chciała żadnej kaski, ale coś wymyślę
W ogóle, ucieszyłam się, że na tvp1 leci Sissi, myślałam, że to ta wersja fajna z Romy Schneider, a to jakaś nowa słaba..
Byłam na zakupach, dałam 5zł na orkiestrę (wiem, trochę mało, ale tylko tyle miałam drobnych) i pani dała mi dwa serduszka. Kiedy powiedziałam jej, że jedno wystarczy odpowiedziała "no ale Pani ma teraz dwa serduszka". Wzruszyłam się
Co do obrzezania w USA pamiętam odcinek Sexu w wielkim mieście, w którym Charlotte spotkała nieobrzezanego faceta. Tam chyba naprawdę obrzezanie to norma, bo ona była zaskoczona, że on nieobrzezany i wręcz ją to obrzydzało. Ale nie sądziłam, że to jest taki standardowy zabieg, ze względów higienicznychasia888, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Ja to czasem taka zielona jestem. Bierzecie tantum rosa do szpitala i w czym to będziecie rozrabiać jakiś słoiczek i co dalej gaziki. No nie wiem tego.
Jedna torba na porodówkę spakowana, a do walizki powoli wrzucam co trzeba.
Cath no to już nie są przelewkiLara 82 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Ja pamietam jak odliczałam do ślubu i jak już jedynka z przodu byłą to zleciało tak ze zanim się nie obejrzałam już byliśmy po
I stwierdziliśmy ze taka duża impreza na pare godzin to się wg nie opłaca.
Ale na 10 rocznicę ślubu obiecałam mojemu mężowi ze weźmiemy kościelny i też chce robić big impreze.
mam nadzieję że mu sie odwidzi
-
Katiś wrote:A tak w ogóle to mogłaby już któraś z donoszonych zacząć rodzić bo nudno na tej naszej liście :p
Ja w sumie po wtorku mogę rodzić
hahah jeszcze se wybieram
Nie mam ciśnienia ja teraz tylko uda zaciskam