Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
JA mam jutro sesje brzuszkową
nie mogę się doczekać 
Jezu dziś miałam ochotę na sprzątanie i wiecie po odkurzeniu całago domu złapał mnie taki ból miesiączkowy a do tego ból w pachwinach ze chodziłam jak pingwin tylko w kolanach nogami ruszałam
Mąż sie ze mnie śmiał to mu powiedział aby go myszy zjadły za to że jest taki wredny
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
ja dostalam dzis mase ciuszkow od tesciowej, ktora dostala je od znajomej. jest tego juz az za duzo, lozeczko przyjezdza jutro wieczorem, a wozek zamowilam wreszcie wczoraj! uff juz tylko kropli sab simlpex mi brakuje do pelni szczescia i pelni gotowosci
Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
Laurka a jak to jest z dziewczynkami? Czy im tez sie cos robi ze wzgledow higienicznych czy tylko chlopcom?
Fajne zakupki cooo
ja juz wszystko mam. Dzis nawet sexi podpaski dokupilam haha.
Laurka a ile lat mieszkasz juz w USA? Mam przyjaciela w New Jersey
jakos Stany zawsze mi sie dobrze kojaza. A czy ty bedziesz pracowac do dnia narodzin czy jak to jest?
-
Wszystkiego dobrego Gosiak. Mam nadzieję, że i ja niedługo dołączę do grona mężatek. Obrączki wyślą mi w końcu we wtorek. Kobieta udawała, ze nie pamięta naszej rozmowy albo "nie rozmawiałam z nią tylko z kimś innym". Głos ma charakterystyczny, kłamczucha jedna. Teraz zażądałam potwierdzenia mailem naszych ustaleń. Do połowy tygodnia przyjdą moje sukienki, 8 różnych, w tym ta, której mi nie wysłali. Jakoś nagle znów się pojawiła.Gosiak wrote:Ja właśnie postawiłam na dwuczłonowe - też pracuję na systemach IT, ale tam mam swój unikalny krótki login na szczęście

Ja do swojego przez tyle lat też się przyzwyczaiłam i bardzo je lubię, jestem znana w branży i nie chciałam z niego rezygnować. Moje jest krótkie i bardziej niemieckie, mojego M. długie i polskie, zawsze na lotniskach mają kłopot z wymówieniem jego nazwiska, a jak widzą moje, to mają uśmiech od ucha do ucha, że proste i potrafią wymówić
Dzieci będą miały nazwisko po tacie a ja się śmieję, że będę się przedstawiać w zależności od okoliczności - w szkole nazwiskiem mojego M. - a jak kiedyś zmienię pracę na niemieckiego pracodawcę, to swoim panieńskim
Co do nazwiska, za namową narzeczonego zostawię podwójne. Moje jest francuskie, choć nie mam tu żadnej rodziny
, jego polskie ale bez końcówki "wski". Będą dwa krótkie z myślnikiem.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
asia888 wrote:dziewczyny ile placicie w Polsce za sesje brzuszkowe?
Ja tez nie place nic za sesje bo to corka naszych sasiadow nam robila zdjecia. Ona chodzi na jakis kierunek plastyczny czy cos takiego i tam tez maja fotografie.
asia888 lubi tę wiadomość
-
Ja mam sesję z koleżanką w środę, nie chciała żadnej kaski, ale coś wymyślę

W ogóle, ucieszyłam się, że na tvp1 leci Sissi, myślałam, że to ta wersja fajna z Romy Schneider, a to jakaś nowa słaba..
Byłam na zakupach, dałam 5zł na orkiestrę (wiem, trochę mało, ale tylko tyle miałam drobnych) i pani dała mi dwa serduszka. Kiedy powiedziałam jej, że jedno wystarczy odpowiedziała "no ale Pani ma teraz dwa serduszka". Wzruszyłam się

Co do obrzezania w USA pamiętam odcinek Sexu w wielkim mieście, w którym Charlotte spotkała nieobrzezanego faceta. Tam chyba naprawdę obrzezanie to norma, bo ona była zaskoczona, że on nieobrzezany i wręcz ją to obrzydzało. Ale nie sądziłam, że to jest taki standardowy zabieg, ze względów higienicznych
asia888, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Ja będę rozrabiac w butelce z dziobkiem.Lara 82 wrote:Ja to czasem taka zielona jestem. Bierzecie tantum rosa do szpitala i w czym to będziecie rozrabiać jakiś słoiczek i co dalej gaziki. No nie wiem tego.
Jedna torba na porodówkę spakowana, a do walizki powoli wrzucam co trzeba.
Cath no to już nie są przelewki
Lara 82 lubi tę wiadomość
Pola

Hania

-
Ja pamietam jak odliczałam do ślubu i jak już jedynka z przodu byłą to zleciało tak ze zanim się nie obejrzałam już byliśmy po
I stwierdziliśmy ze taka duża impreza na pare godzin to się wg nie opłaca.
Ale na 10 rocznicę ślubu obiecałam mojemu mężowi ze weźmiemy kościelny i też chce robić big impreze.
mam nadzieję że mu sie odwidzi
-
Katiś nie wywołuj wilka z lasuKatiś wrote:A tak w ogóle to mogłaby już któraś z donoszonych zacząć rodzić bo nudno na tej naszej liście :p
Ja w sumie po wtorku mogę rodzić
hahah jeszcze se wybieram
Nie mam ciśnienia ja teraz tylko uda zaciskam

[/url