Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie ja będę pierwsza na liście, zaczynam się z tym oswajać
brzuchol ciągnie w dół, ale na razie tylko dyskomfort czuję (ból pachwin, słabe nogi - zawsze takie miałam przed okresem), żadnych bóli podbrzusza jak na razieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 23:24
Gosiak lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Angélique89 wrote:Gosiak, ile trwała cała ceremonia? To podobno ekspresowa sprawa, co nie? U nas też będą tylko świadkowie dlatego pytam Ciebie. Czy robione są jakieś zdjęcia, czy trzeba we własnym zakresie? Jakiś szampan czy coś?
wszystko o co pytasz było opcjonalnie za dodatkową opłatą - szampan, fotograf, muzyka.
Angélique89 lubi tę wiadomość
-
Katiś, ja niby juz mogę ale ja muszę czekać do 23 go bo moja siostra przylatuje i chcemy obie by była przy porodzie. Jak będę klęła po polsku to przynajmniej Ona zrozumie
chciałbym bardzo by to zobaczyła, przeżyła. To moja bliźniaczka I jesteśmy bardzo blisko.
Katiś wrote:A tak w ogóle to mogłaby już któraś z donoszonych zacząć rodzić bo nudno na tej naszej liście :pKatiś, Gosiak, Lara 82, megg, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 38 tc
20 dni do terminu
galaretka zaczęła Zmieniać się w gesty przezroczysto bialy śluz ciągnący
ból podbrzusza jak ma okres
może coś się powoli zaczyna dziać
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 01:25
Sue, Penelope, Katiś, Lara 82, Patrycja20, Aagnieszkaa, juska19, dorocia2324, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Hej
Spakowałam torbę
I znów nie mogę spać. A mój Kubuś też dziś i wczoraj jakiś taki spokojny. Niby coś tam się rusza, ale nie szaleje jak zwykle. Może ta pogoda tak wpływa na dzieciakisłoneczna 85 lubi tę wiadomość