Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jakie zamówilyscie spiworki???
wrzucicie linki?
dobrze ze piszecie, bo zapomnialam....calkowita klapa
dobrze, ze u Lady wszystko ok )
Sebza, trzymaj sie
Pia- gratki zakonczenia pracy, mam naziee ze uda Ci sie wybrac najlepszy dla Was szpital
Cath- napewno leniwce pyszne
ja po kolacyjce i zadlam pietrowe kanapki zrobione przez meza: serek, szyneczka, papryczka i cebulka, do przegryzienia ogorek kiszony
o rowniez mnie suszy, ze heeepije jak wielblad, przed ciaza bylam ta z małopijacych...
ponizej prezentuje dwie fotki z naszej sesji zdjeciowej z brzuszkiem... grubaski z nas
Katiś, Penelope, Sue, Patrycja20, angelcia, Lara 82, dorocia2324, AsiaSzw, Aagnieszkaa, Januszkowa, megg, Bietka, asia888, juska19, Pia Gizela, Asiaa1201, agaaa28, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyneczki macie już wszystko? Czegoś Wam brakuje?
Ja dzisiaj byłam w galerii - zjadłam prze pyszne lody u Grycana, już nie wspomnę o ich bitej śmietanie mmm! Dość już tych grzechów.
Byłam w Smyku - ceny laktatorów Medeli są masakryczne, wyprzedaże jakiś pojedynczych sztuk ciuszków - ogólnie to nie warto, cieszę się, że mam już wszystko.
Widziałam tą butelkę Medela Calma - cena 70zł! Może nie będzie mi potrzebna, tak jak smoczki
Ktoś też kupował tą huśtawkę Graco sweetpace - 999zł, ale piękna. Jednak bardzo droga jak na czas użytkowania na jaki się przydaje.
Były biustonosze do karmienia - 35zł, nie powiem, bo mimo, że jestem raczej nastawiona sceptycznie na ubrania i bieliznę typowo ciązową/dla mam to chciałam sobie kupić. Jednak gdzie ja to miałam przymierzyć? W Smyku nie ma przymierzalni, a przynajmniej nie zauwazylam
A, no i Kuzynka urodziła Piotrusia dzisiaj po 15stej. 58cm, 3700g w 40tc (równiutko!). Rano podali jej oxy, o 11 odeszły jej wody a po 15 tuliła Młodocianego. Czyli poród trwał ok 4,5h (liczą od odejścia wód). -
Groszek ladne zdjecia
Ja mam do wozka taki jakby materacyk a bede maluszka przykrywala grubym kocykiem. Dotego zaloze oslone z wozka i bedzie gitara
Ja juz wykapana i ide lulac bo dzisiejszy dzien mnie kompletnie wyczerpal.Groszek lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:A ja mam problem. W piatek o 18 zamknęłam zamowienie w aptece gemini i od razu zrobiłam przelew. Pieniadze zeszły mi z konta, nie mam żadnych transakcji oczekujących. A niedawno dostałam maila z gemini, że nie ma mojej wpłaty! Wtf?
Ja dziś składałam zamówienie, opłaciłam i od razu miało status opłacone. -
angelcia wrote:Dziewczyneczki macie już wszystko? Czegoś Wam brakuje?
Dziś wysłali kurierem staniki do karmienia, jutro mają wysłać koszule. Laktator i butelka Calma przyjdą pewnie do końca tygodnia.