Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja też trzymam kciuki za wasze badania.. Narazie nie na dażam pisać z wami bo pracuje. Od września idę już sobie odpoczywac więc będę częściej..
Co do kalendarza chińskiego mi wychodzi chłopak..
A jestem zmęczona na twarzy co rusz jakiś wielki syfek, podjądam słodycze ale jeszcze nie tak bardzo no i wstręt do mięsa -
Atakasobiejedna wrote:Hej Mozecie przypomniec jak adapter do pasów kupowalyscie? Bo patrze na Allegro i nie wiem co wybrac.
Ja mam taki: http://www.tomi.pl/clippasafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-kobiet-w-ciazy-pl.html
i jestem bardzo zadowolona. -
Fedra wrote:Gin mi wyjasnil ze czesto po luteinie pacjetki maja plamienia dlatego on zaleca lutinus ja oczywiscie jestem odmiennym przykladem bo po lutinusie tez mialam plamienia ale juz nie takie przerazajace jak po luteinie
ja biore luteine, zostaly mi jeszcze 3tygodnie brania, oby nic sie nie wydarzylo...
idę na 10 do lekarza odebrac wyniki badań, nie będzie USG bo to ta pierwsza przychodnia gdzie nie mają, z ta straszna polozna i nie chce tam ciazy prowadzic, a poszlam tam zeby miec gdzies wpis ze bylam przed 10tc, odbiore wyniki i się stamtąd wypisuje i zostaje przy mojej Pani doktor ale jestem ciekawa jak wszystko wyszlo!!
-
Anusia811 wrote:Mam do Was pytanie, słabły Wam objawy np piersi mniej bolały lub traciłyście apetyt? Dodam że nie mam krwawień ani plamień tylko koleżanka mi kiedyś powiedziała że jak ból piersi słabnie to jest zły znak...
-
Ja kupiłam dokładnie taki sam adapter do pasów. Ale jeszcze nie doszedł bo tu za granicą poczta pracuje straaaaaasznie wolno.
Gosiak mówisz że się sprawdza? To super
Anusia, możesz u mnie posprzątać trochę jeśli szukasz zajęcia Bo ja jak wracam to marzę tylko żeby się położyć w mam w nosie kurz na półkach Hihi -
Anusia811 wrote:Mam do Was pytanie, słabły Wam objawy np piersi mniej bolały lub traciłyście apetyt? Dodam że nie mam krwawień ani plamień tylko koleżanka mi kiedyś powiedziała że jak ból piersi słabnie to jest zły znak...
ja też tak panikowałam jak TY, ale spokojnie z maluchem jest wszystko dobrze, a mnie piersi już prawie wcale nie bolą może delikatnie wieczorem, po
prostu to są spokojne bezproblemowe maluszki tak mi moja gin powiedziałaMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
U mnie ból piersi zanikł w 6 tygodniu. Do tej pory nic. Wiec, chyba nie u każdego jest tak samo.Anusia811 wrote:Mam do Was pytanie, słabły Wam objawy np piersi mniej bolały lub traciłyście apetyt? Dodam że nie mam krwawień ani plamień tylko koleżanka mi kiedyś powiedziała że jak ból piersi słabnie to jest zły znak...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:25
-
Może oczywiście niestety się zdarzyć że nagły zanik objawów może byś spowodowany jakimś problemem ale nie musi tak być. Kiedy masz następną wizytę?Anusia811 wrote:Penelope no u każdej jest inaczej ale koleżanka mnie wystraszyla a dokladniej nawet dwie kolezanki ze to zly znak ale widze ze nie koniecznie
-
Jeśli byłaś w środę, dwa dni temu i wszystko było dobrze to się nie martw, widocznie już Ci przechodzi objaw, a może to tylko na chwilę. Tez mam momenty, dni bez objawów i się martwię, a potem jak dowali to się modlę żeby już minęły. Odpoczywaj nad morzem i się nie zamartwiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:59