Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za wizyty!
my juz po sniadanku i paczku:) meble przyjada jutro
Czy wszytskie macie spieworki? bo ja myslalam ze jak dziecko bedzie w kombinezonie i mam cieply kocyk na suwak to wystarczy? na to mozna tez kocyk.
teraz zaczelam sie zastanawiac???
u mnie GBS tez nie ma.
-
Nam została do rozważenia nadal kwestia niani z monitorem oddechu. Do kupienia na pewno wanienka ze stojakiem i pieluszki, bo nie mamy ani jednej paczki
Ktoś może mi podesłać jakąś logiczną promocję na pieluszki?
Myśleliśmy, że na początek kupimy białe pampersy. A potem może te rosmannowskie? Nie wiem. -
no wlasnie nei wiem czy kupic spiwor- . jak bedzie zimno to moge zrobic jeszcze kolderke z rozka no i oslonka jest w gondolce wiec nie wieje,
nie chce tez przegrzac.
nie mam pojecia. naprawde.
co do pieluch to ja kuuiplam 2 paczki bialych pampersow 1 po 33 szt. a potem zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:07
-
megg wrote:ja sie nastawiam na kombinezon+ kocyk/kolderka
Ja teżMam dwa kombinezony takie włochate z H&Mu i z Pinokio i do tego w wózku mam zimowe przykrycie. Kupiłam jeszcze kocyk. I mam coś takiego http://allegro.pl/rozek-spiworek-koldra-cieply-kokon-2-czesci-kolory-i4961989167.html.
Myślę, że wystarczyLiczę na łagodną końcówkę lutego i już przyjemny marzec
megg lubi tę wiadomość
-
część mamusie!
Mistrzyni piękne dziewczynki!!! tylko pozazdrościć
Szpitalne mamy trzymajcie się cieplutko!
JA dzisiaj idę do apteki kupić ostatnie rzeczy dla mnie i młodego ni i w końcu pójdę po te staniki do karmienia, bo chyb czas najwyższy
Dziewczyny powiedzcie mi jaki termometr bezdotykowy polecałyście? bo ustaliliśmy z mężem, że nie będziemy bawić się w zwykłe elektroniczne.
Do mnie ostatnio co chwilę ktoś dzwoni i pyta czy jeszcze jestem w dwupaku;p ostatnio jak mąż rozmawiał se swoją mamą to ona mówiła, żeby dał jej znać jak zacznę rodzić bo ona chce być na bieżącoOn jej na to, ze opcji takiej nie ma bo będzie ciągle na telefonie siedziała i go rozpraszała, a on musi być skupiony i że da jej znać jak będzie po wszystkim ;p
-
dzień dobry
ale masz cudowne te dziewczynki, aj
gratuluję udanych wizyt i kciukam za całą resztę,bo dzisiaj ich sporo :
co do śpiworka to ja wczoraj kupiłam po promocji w tesco, bardzo śliczny,milusi ale bez przesady grubynam się przyda na pewno do wózka pod kocyk na początku
tylko nie wiem czy po szpitalu w tym czy lepiej w rożku zabrać
do nas dzisiaj przyszedł fotelik i mata edukacyjna, został wózek i pampersy i czekamy
miłego dnia lutówki -
nick nieaktualnycześć wszytskim!
dzisiaj zaczęłam 36tc i tym samym 9miesiąc, do porodu 35dni.
Rano dopadł mnie jakis 1 marny skurcz i na razie cisza....
nie wiem czy to przez antybiotyk czy to że ostatnio nie spałam ale dzisiaj znowu przespałam 10h ;] i gdyby nie piesek to spałabym jeszcze.Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:no wlasnie nei wiem czy kupic spiwor- . jak bedzie zimno to moge zrobic jeszcze kolderke z rozka no i oslonka jest w gondolce wiec nie wieje,
nie chce tez przegrzac.
nie mam pojecia. naprawde.
co do pieluch to ja kuuiplam 2 paczki bialych pampersow 1 po 33 szt. a potem zobaczymy.
to ja też planuję 2-3 paczki mieć, a potem dokupi się -
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do-wozka-fotelika-sanek-90cm-x0-i4922094210.html
ja znalazlam taki spiworek...
duzo ludzi go bierze... tylko jaki kolor ;p
mam grafitowy wozek... hmmm, to wszystko takie ciemne ?
czekam na pare paczek, jakos powoli ida
przeciez juz po swietach;/
wlasnie przyszedł monitor angelcare i smoczki
miłego dniasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
PiaGizela mam taki sam śpiworek jest świetny mięciutki i mam też taki podobny do tego co Groszek wstawiła
on może właśnie starczyć na dłużej później na sanki nawet, więc chyba jesteśmy obkupieni
Groszek możesz kupić jakiś kolorowy, do grafitu wszystko pasuje i nie będzie takie ciemne, ja do brązu kupiłam pomarańczowyświetnie wygląda
I właśnie teraz się zastanawiam że może ten rożek-śpiworek wziąć do fotelika jak będziemy wychodzić z maluszkiemah te dylematy mamusiowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:44
Groszek lubi tę wiadomość