Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Widziałam tą butelkę Medela Calma - cena 70zł! Może nie będzie mi potrzebna, tak jak smoczki
A na allegro:
http://allegro.pl/medela-calma-zapasowy-smoczek-silikonowy-2szt-hit-i4948722928.html
http://allegro.pl/medela-butelka-150ml-do-smoczka-calma-z-nakretka-i4980833440.html
http://allegro.pl/calma-medela-smoczek-zapasowy-do-calmy-1-sztuka-i4966346598.html
http://allegro.pl/medela-calma-butelka-do-karmienia-ze-smoczkiem-i4968469532.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 07:09
-
hej wam, ja wstalam z mezem o 6, do 6.30 bilam sie z myslami jesc czy nie jesc, wczoraj maz nesquika nam kupil, jednak ochota byla silniejsza, wiec my po zupce mlecznej juz.
Teraz czekalismy z niecierpliwoscia bo m odbiedal GBSa i naszczescie dziada nie wyhodowano, wynik ujemny
no to idziemy dalej spacGosiak, megg, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Mistrzyni suuuuuper dziewczynki sa cuuuuudowne !!! Buziaki dla Was :*
Dzisiaj wizytabo 13.40. I bardzo sie ciesze. Moje dziecko chyba lezy gdzies kolo zoladka bo tak mnie nawala prawie cala noc masakra az mam dreszcze....MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Witam porannie.
Mistrzyni super ze sie odezwalas. Dziewczynki sa piekne. Trzymam kciuki abyscie szybko wyszly do domku.
Ja wczoraj mialam koszmarny dzien. Az szkoda gadac. Mam chyba kumulacje wszystkich zlych nastrojow z calej ciazy ktorych udalo mi sie uniknac. Teraz sama siebie nie poznaje. Chcialabym przespac ten czas bo nie moge ze soba wytrzymac.
Kciuki za wizytujace dziewczynki !!!MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Aaaa mistrzyni cudownie
a te twoje dwie księżniczki sa cudowne
tylko je wytarmosic i wycałować
Ja dzis wizytuje o 14:10zobaczymy jak tam moja morfologia! Nie chce miec krwii przetaczanej wiec mocno kciuki trzymajcie!
Ogolnie pobilam rekord mojego spania! Polozylam sie o 21 wraz z mężem i spalam aż do teraz11 godzin
oczywiście z 7 razy chodziłam siku ale na szczęście bardzo szybko zasypiam.
Obudzila mnie znów lecaca krew z nosa. To juz chyba 10 raz w ciąży! Masakrasłoneczna 85, MistrzyniWKochamCieMisiu, ash lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
wstaje a tu taki widok księżniczek ! Mistrzyni gratulacje są cudowne!
Powodzenia dziś dziewczyny na wizytach
A jak tam Twoja chrosta Januszkowa, jest więcej? (Chyba dobrze pamiętam ze tobie wyszla. ?)
Lara gratuluję rozpoczęcia nowego tyg. Oj Coraz blizejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 08:05
MistrzyniWKochamCieMisiu, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Zaczyna mi strasznie dokuczać ból brzucha, podbrzusza zupełnie taki jak na okres ;/ albo trwa ciągle, albo odstepami, zauważyłam też ze ciężko mi jest stać dłużej na nogach bo Zaraz mam wrażenie że zemdleje, a brzuch czuje tak że ciągnie mnie w dół... Wizyta 26/01 ciekawe czy dotrwam... A strach mnie paraliżuje
-
Część Kochane,
Zacznę od gratulacji dla naszej Mistrzyni.
Przepiekne masz dwa Skarby. Bardzo się cieszę że wszystko u Was dobrze.
Cieszę się ze u nas lutowek ta końcówka jest taka spokojna, nie szalejemy z rozpakowywaniem przed czasem. Oby jak najdluze dzieciaczki siedziały w naszych brzuszkach.
A my w jak najlepszej formie i nastroju dotrwaly do porodu.
Wszystkim smutasom przesyłam pozytywną energię a za wizytujace trzymam kciuki.
Dziś mam w planie wyprasowac wszystkie ubranka dla małego, które wczoraj wypralam. Zobaczymy czy podolam. Pieluchy tetrowe prasowalam w nieskończoność
AsiaSzw, MistrzyniWKochamCieMisiu, Januszkowa lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Ja już po wizycie, szyjka bez zmian, ale się już na tym etapie nie przejmujemy. Mam dość wysokie ciśnienie 130/90. Na 10:00 mam KTG, więc czekam. I ciśnienie będę miała jeszcze raz mierzone o 10:00. Powiedziała, że wiesiołka jak najbardziej łykać a z herbatką z liści malin i masażem krocza mam się wstrzymać do 20-ego. Potem już śmiało.
megg, dorocia2324, słoneczna 85, angelcia, Patrycja20, Januszkowa, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Hejka kochany my dziś wyspani
Mistrzyni piękne córeczkiaż łezka się w oku kręci że już coraz bliżej do zobaczenia i przytulenia naszych kruszynek
. Już się nie mogę doczekać
Dziewczynki kciuki za wizyty i zdawać relacje jak tam przygotowania
A jak tam nasze szpitalne? Wszystko ok?
Idę coś zjeść, miłego dniaMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Gosiak trzymam kciuki za KTG no i ciśnienie żeby było mniejsze, powodzenia
Megg właśnie dobre pytanie, a sama nie mam pojęcia czy się coś wcześniej pije i coWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 09:30
megg lubi tę wiadomość
-
Mistrzyni ogromne gratulacje!! Tak bardzo sie ciesze, ze z Wami wszystko w porzadku. Coreczki przesliczne!! Mi tez lzy poplynely jak czytalam wiadomosc. Przy dwojeczce to na pewno czasu prawie wcale nie ma.
Ja planuje pic herbatke na laktacje zaraz po porodzie, zeby podkrecic produkcje. Mam juz spakowana w torbie do szpitala.megg, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c9d728a94f5.jpg
A TO JAŚKOWY DOMEK W 38 TCGosiak, dorocia2324, megg, Pia Gizela, MistrzyniWKochamCieMisiu, Patrycja20, angelcia, Lara 82, Katiś, LadyDi, juska19, Januszkowa, Penelope, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
A ja czekam aż do mnie przyjdzie herbatka na laktację, kupiłam tą od Madeli, Bociek chyba się nazywa
I będę pić kompocik z jabłek. I liczę na sukces laktacyjny
Chociaż na razie nic mi nie cieknie z sutków
Odkurzyłam, posprzątałam kuchnię i zabieram się za mycie podłóg oraz poskładanie i wywieszenie prania. Trzeba się ruszać