Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja zjadlam zupke BAbci Zosi z soczewica- ale niestety jest cos tam co mi nie smakuje- nie wiem, wyrzucilam opakowanie.
Moze kolendra?
ciekawe jak inne. a wy jakie polecacie?>?> smakuje wam ta z soczewica?
a ja pospalam znowu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 17:11
-
słoneczna 85 wrote:a ja znajadlam zupke BAbci Zosi z soczewica- ale nie stety jest cos tam co mi nie smakuje- nie wiem, wyrzucilam opakowanie.
Moze kolendra?
ciekawe jak inne. a wy jakie polecacie?>?> smakuje wam ta z soczewica?
a ja pospalam znowu:)
Pomidorowa jest dobra, chociaż moja lepszaBarszcz ukraiński, botwina - dodaję jajko, czasem ziemniaczki...
Cebulowa chyba była smaczna, ale jadłam strasznie dawno temu. Kapuśniaku jeszcze nie próbowałam. Grzybowa z łazankami mi smakuje.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Topola wrote:Laurka, nam mówiła położna na kursie że nie trzeba żadnych gaci brać, że dają w szpitalu i że są super pod pachy prawie
Dlatego ja nie pakuję, nawet nie kupiłam i im zaufam. Zobaczymy jak na tym wyjdę
Ja na zadna szkole rodzenia nie poszlam. Najpierw byla w godzinach mojej pracy, a teraz po zmianie godzin jest w porze, o ktorej ja ide spac, takze LOL Kupilam sobie tylko trzy pary jakichs bezszwowych majtasow, skoro mam mega podpaski sobie wkladac.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sue jeszcze 6 dni na spakowanie torby:) wg umowy:))
ale czas leci.
MOj maz sie wczoraj zastanawial czy jak zacznie sie w nocy to bedzie tam w szpitalu na parkingu jakis stroz ktory nas wpusci na parking:) czy trzeba bedzie isc juz rodzac:)??
mysle ze jest ale glowy nie dam ucic jak to jest w nocy:)) -
słoneczna 85 wrote:Sue jeszcze 6 dni na spakowanie torby:) wg umowy:))
ale czas leci.
MOj maz sie wczoraj zastanawial czy jak zacznie sie w nocy to bedzie tam w szpitalu na parkingu jakis stroz ktory nas wpusci na parking:) czy trzeba bedzie isc juz rodzac:)??
mysle ze jest ale glowy nie dam ucic jak to jest w nocy:))albo mój M. mnie wysadzi i może podprowadzi na IP a potem będzie musiał jechać zaparkować auto.
-
Słoneczna mi tez ta zupa nie podeszła
Bede probowala innych. Zobaczymy
Skończyłam prasowanie i układanie w szafie i komodzie. Finisz!!!
Cieszę sie ze zaczęłam prac wcześniej bo bym nie dała rady teraz tego wszystkiego ogarnąć.
Właściwie to mam juz wszystko, muszę kupić tylko gaziki i octanisept.
Torbę spakuje w przyszłym tygodniu.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
do nas przyjechaly meble a w sobote bedziemy juz ustawiac i wieszac poskrecane
jutro popiore ochranicze na lozeczko, rozek i koszule swoje. dzis mi sie nie chcialao a i tak nie mam stanikow z hm i pewnie dzis nie pojade.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Mi tez ta zupa nie ppdchodzi. Natomiast moj syn zjadl caly garnek mowiac " nie wiem mamo p co ci chodzi ta zupa jest swietna "
Moja torba spakowana.
Gosia a twoj maz tez prosil abys spakowala tprbe wczesniej i co na jakim etapie jestes?Gosiak lubi tę wiadomość
-
Laurka, my byliśmy na takim jednodniowym, szybkim kursie. Trochę oprowadzania po szpitalu, trochę omówienia faz porodu. Na początku chciałam to olać ale dużo znajomych z pracy mówiło, że to dość przydatne dla nich było i że warto, to się skusiłam. Szału, ani specjalnych nowości nie było ale nie żałuję.
-
Laurka dzis byl proboszcz
zauwazyl brzuch i mowi to chyba ktos jeszcze z wami tu mieszka
mowie tak, a on : a slub macie? Ja mowie nie bo ja jestem rozwodka. A on no tak czyli z problemami. Kurwa. O nic nie pytal. 7 minut trwala koleda. No coz. Jego strata. W zeszlyym roku byl super ksiadz...szkoda ze nie dzis.
-
AsiaSzw wrote:Moja torba spakowana.
Gosia a twoj maz tez prosil abys spakowala tprbe wczesniej i co na jakim etapie jestes?
Dzisiaj przynosi moją walizkę i jutro będę się pakować - bo są już wszystkie rzeczy. Ale trochę się uspokoił kiedy się pakowaliśmy 03.01 jak dostałam skierowanie na IP - zobaczył, że to bardzo sprawnie poszło
AsiaSzw lubi tę wiadomość