Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
dziewczyny mnie chyba chwyci niedługo, bo mam bóle miesiaczkowe coraz częściej i po sikaniu dziś na papierze w sluzie który był do tej pory biały wypatrzyłam zabarwienie brązowe.. Siedze jak na szpilkach!
Dziś moja przyjaciółka wpadła z 4 workami ciuszkow bucikow zabawek itp kochanamegg, angelcia, dorocia2324, Januszkowa, Katiś, Patrycja20, asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Femaltiker stosowała moja kolezanka po cc. Mówiła, że walczyła o mleko najpierw na herbatkach bociankach itd a pożniej położna poleciła jej te saszetki i mówiła, że rewelacja. że herbatki herbatkami, ale ze tak zawiesina jej pomogła... a walczyła dłygo bo prawie 2 tyg po cc... teraz karmi już 5 miesiąc mówi że nadal ma pokarmu tyle, że dla dwójki starczyłoby.
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Katiś tak, ja za TYDZIEŃ JUŻ mam mieć cc
już się nie mogę doczekać
Też polecam rzeczy La Millou ja mam kurę poduszkę do karmienia jest świetnie milutka
Ja mam kocyk miętowo- różowy . Jakoś zarąbista....justta lubi tę wiadomość
-
Helo mamuski, ja walcze z przeziebieniem, katar troszke usteuje- nie wydmuchuje wagonu chusteczek i moge oddychac, choc czyje w srodku tam przesuszona sluzowke.. Gardlo drapie jak cholera a od rana ciagle mi tempka sie w stanie podgoraczkowym uttzymywala wiec w koncu zazylam paracetamol bo niby mozna w ciazy... Jedna tab wiecej nie mam zamiaru
leze pod kocem i sie poce na calego.. Czuje sie mega mega slaba... Jak jutro nie bedzie lepiej to chyba czas do lekarza bedzie
chociazby po to by sprawdzic czy pluca i oskrzela czyste.. Ale nie kaszle w sumie wogole wiec powinny byc czyste...
-
Megg u mnie na razie rozstępu nie ma chociaż dziurki po kolczyku są rozciągnięte
Macie dziewczyny taka kreskę na brzuszku?
Mi idzie aż pod biust ta kreska:) śmiesznie wygląda
Ja byłam dzisiaj na spacerku i czuje cały dzień takie bóle jak przed miesiączką ale ból jest ciągływiec pewnie to normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:02
megg lubi tę wiadomość
-
Pia pierwsze slysze o zastrzykach po cc. Pytanie nr 1 na co ona dostala te zastrzyki. Moze miala problem z krzepliwoscia i dostala jakas heparyne po cos, nie wiem, ale sie z tym nie spotkalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:04
-
A do mnie właśnie przyszły staniki do karmienia i powiem Wam, że jak je zobaczyłam to stwierdziłam, że przesadziłam z rozmiarem - ale jak przymierzyłam, to zapłakałam, bo jednak są ok, tzn. mają miejsce na to, żeby trochę urosły, ale generalnie za duże nie są. To są naprawdę dwa namioty i gumka
Lara 82, dorocia2324, Sue, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:I ponawiam moje pytanie:) Dziewczyny, które mają planowane cc - czy po zabiegu macie zlecone jakieś dodatkowe zastrzyki? Bo moja koleżanka 7.01 urodziła synka przez cc i ma 10 mega bolesnych zastrzyków zleconych.
Ja nie mam żadnych zastrzyków zlecvonych, ani po pierwszym cc też nie miałam, ciekawe na co te zastrzyki?