Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Och to dobrze
tez uważam że nie powinno się dziecko uczyć na tak sterylne warunki bo później może szybciej łapać coś itd
Ale szwagierce jak powiedziałam ze tylko ten pierwszy raz przeprasowałam to powiedziała ze ona co pranie prasowała swoim dzieciom i temu pytamGosiak lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Ja wiem ale np mam wrażenie takiego twardego brzucha cały dzień dziś i tak jakby w ogóle nie puszczał tzn nie robił się miekki, jakby cały czas był napięty. Nie wiem czy przez to młody nie jest jakis ściśnięty.
Ale ale właśnie ma dziś 3 raz czkawkę.
No i z tymi czkawkami nie wiem ile w tym prawdy. U mnie były dzisiaj 2 razy. Chciała bym jednak,żeby to była prawda co dziewczyny pisały ... -
truskawkax25 wrote:Och to dobrze
tez uważam że nie powinno się dziecko uczyć na tak sterylne warunki bo później może szybciej łapać coś itd
Ale szwagierce jak powiedziałam ze tylko ten pierwszy raz przeprasowałam to powiedziała ze ona co pranie prasowała swoim dzieciom i temu pytamGosiak lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:I dlaczego aż 10 zastrzyków!
tak to są zastrzyki przeciwzakrzepowe ( na rozrzedzenie krwi)- aby nie powstały zakrzepy, zatory czyli min żylaki. 10 dniowa kuracja to standard po operacji... Pocieszę Cię ze ja biore takie od początku ciązy (juz jakieś 260 zastrzyków). One nie bolą. Malutka igiełka jest... a będę brała jeszcze przez 12 tyg po cc ze względu na to ze mam za gęstą krew min. -
Pia Gizela wrote:I dlaczego aż 10 zastrzyków!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:55
-
Kathy's wrote:Hey dziewczyny
czytam was Od samego poczatku to jest moja pierwsza ciaza mam termin Na 10 lutego bedzie dziewczynka Maya mieszkam w USA mam 24 lata na poczatku tak do 16 tygodnia wymiotowalam codziennie ale teraz czuje sie super:) nieudzielam sie tylko dlatego ze mamy roznice czasu juz nie pracuje Od 2 miesiecy sama zrezygnowalam z pracy ale teraz zajmuje sie mojej siostry 10 miesieczna coreczka
to mam praktyki:) bardzo sie ciesze ze do Was napisalam:)
No wiesz co! Tyle sie nie odzywac. Wysylam Ci wiadomosc na priv ;-]
Yyy cos mi nie dziala :[
Wschodnie czy Zachodnie wybrzeze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:09
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Gosiak ja się zastanawiałam, czy ta rozmiarówka alles będzie dobra na mój biust i się wahałam, żeby zamówić, ale teraz chyba się skuszę
Ja mam kreskę na całym brzuchu i to taką widoczną
Groszek ja też zostanę uwolniona w ten piątek z obrączki na szyjce, może już w ten sam dzień zbałamucę męża ;p
Prasować wszystkiego też nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:58
Gosiak, Groszek lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Pia to jest dostosowane do pacjenta, moja babcia starsza kobieta 89 lat po złamaniu rok temu kości udowej i po operacji miała prawie 1.5 miesiąca te zastrzyki w brzuch.
Aha. Uff. Bo już się martwiłam. Bo mnie ostatnio zaczęły mimowolnie nachodzić myśli, a co ja zrobię jak mi powiedzą, że będę ją miała!
Do tej pory nawet mi przez myśl nie przeszło, że mogłabym mieć cc. -
Ja nienawidze prasowac i malo co, rzadko kiedy prasuje. Na obecna chwile nawet zelazka ani deski nie mamy (kiedys dokupie ;]). Dla mnie jest wazne, zeby rzeczy byly czyste.
Gosiak lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A ja będę prasować wszystko
Lubie prasować, sprawia mi to przyjemność jak mam wszystko ładnie wyprasowane i poukładane
Dzisiaj mam dużo energii, posprzątałam dom, zrobiłam zakupy, ugotowałam obiad, zawiozłam moją babcie do koleżanki i przywiozłam. Niezłe aparatki z tych babć, umawiają się u jednej na ploty, schodzą i takie szczęśliwe
Ale żeby nie było zbyt fajnie dzisiaj to odwiedził mnie mój teść pod wpływem %, chciał przeprosić za teściową, nie wiem czy pamiętacie pisałam, że w Święta komentowała mój wygląd, że jestem gruba itd.Zawsze jak ma jakieś rozterki to przychodzi tutaj pod "wpływem" i trzeba go odwozić do domu. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak będzie dziecko, nie wpuszczę go do domu, bo nie pozwolę na to, żeby moje dziecko patrzyło na pijanego dziadka. Nigdy u mnie nie było takich akcji i nie będzie. Trzeba mu będzie spokojnie to wytłumaczyć jak będzie trzeźwy.
-
Ja chyba będę prasować, bo lubię, ładnie wygląda i też łatwiej się do szafy wkłada i układa, a jak kiedyś mówiłam, jeśli chodzi o szafę i układanie to na tym punkcie mam trochę pierdolca
P.S. Oglądam właśnie "Świat się kręci" i muszę przyznać, że kocham Bożenę DykielJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Kathy's witaj i rozgość się.
Jednak zaczepka dziś zadziałała i lutowe mamuśki się odzywają
Suuuuupeeerrrr
Przyznawać się ile Was tam jeszcze jest.
Kathy's a jak tam Twoje samopoczucie, dlaczego zrezygnowałaś z pracy ? jeśli można wiedzieć.megg lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Ja nienawidze prasowac i malo co, rzadko kiedy prasuje. Na obecna chwile nawet zelazka ani deski nie mamy (kiedys dokupie ;]). Dla mnie jest wazne, zeby rzeczy byly czyste.
-
Kathy's wrote:Ja wyprasuje tylko raz moja siostra tez nie prasowala bo uzywamy suszarki I ciuszki sa super po suszarce:)
witam Cię u nas...
oj tak mogę potwierdzić ciuszki po suszarce są genialne takie puszyste, ale ja mam jakieś zboczenie na punkcie wyprasowanych ubrań i mimo to prasuje.... a po porodzie tez bede prasowała.
Nawet mój mąż się ze mnie smieje po co ja te ciuchy pracuje jak wystarczy je elegancko złożyć jak są jeszcze ciepłe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:19