X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nienawidze prasowac i nic nie prasuje i nie mam zamiaru :) Synka zadnych rzeczy nie wyprasowalam i tak samo teraz zadnych rzeczy dzidziusia nie bede prasowala. Prasuje w wielkiej ostatecznosci, czyli jakas koszula, itd.

Moja kreska jest od pipuszki prawie do piersi.

Gosiak lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko tu się z wami a udzielam. Dla mnie styknie :)

ash, Gosiak lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathy's wrote:
    Lara 82 to Ty pisalas ze Twoj maz chce tu sie przeprowadzic?

Nie Bella pisała :-)

Mój mąż to straszny patriota i zostaje w PL pomimo, że tyle rzeczy nas wkurza.

relge6yd3cl8y0me.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też udzielam się tylko tutaj, jestem jeszcze w grupie na fb, ale tamta jest taka ę ą i siedzę cicho i tylko czytam i się uczę :)
    Laski są trochę wykręcone w eko stronę, najchętniej leczyłyby się energią słoneczną :P

P. właśnie przygotowuje się do grania piątkowego i ćwiczy i maluszek się wypina w jego stronę :) Chyba mu się podoba jak tata gra :P

Kathy's witaj!! Mamy kolejną mamusię zza oceanu :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• Kathy's Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kocham Polske ale USA tez kocham i jest mi tu bardzo dobrze :)wiec Jak ktoras chce sie tu wybrac to smialo :)

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też tylko na Belly, a i tak jest co czytać.

relge6yd3cl8y0me.png
  • Stokrota :) Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opadły wam już brzuszki ?

1usajw4zbiudzgxg.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tylko witki opadaja, bo caly dzien z glupota innych ludzi musze sie uzerac ;]

Stokrota :), Sue, Gosiak, ash, kafabi, Aagnieszkaa, Topola lubią tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • ash Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla rozluźnienia posluchalam sobie serduszka mojego synka i zmierzylam sobie ciśnienie :)
    Juz mi lepiej!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:06

Gosiak, słoneczna 85, Asiaa1201 lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Cie Laurka w ogóle podziwiam, że Ty dajesz rade jeszcze pracować. W ogóle jak czytam te Twoje opowieści o zawiejach, zamieciach, porach wstawania i podróżach do pracy to...szacun...serio. Ja w 7 mies. poszłam na zwolnienie bo już dla mnie za nerwowo było (taka troche specyfika zawodu) ale teraz tak czy siak za chiny bym nie wysiedziała 8h nawet jak bym miała święty spokój.

1usajw4zbiudzgxg.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeszcze brzuszek nie opadl.. Przeciwnie mam wrazenie ze mi na zebra tak mocno wlazl ze dlatego tak bola :/
    Po tej tab paracetamolu wypocilam sie z 2 h a potem jakby mi ktos motor w tylek wsadzil :p polowe torby spakowalam , calej nie bo maz mnie opieprzylnze sie ledwo lepiej poczulam i ganiam juz... Wiec wygnal mnie do wyra... :p kurcze az jestem dobrej mysli ze sie uda wykurowac.. Tempka minela wiec dalej chyba dam rade :) oby:p
    Kathy's to moj m chcialby do usa :) On plywa ogolnie dla norwega wiec mu nie robi dokad wraca... I wg niego lepiej bylby w usa.. A ja wole tu, tu moj dom, moja rodzina i czyje sie ogolnie zwiazana zwlaszcza z naszym pieknym pomorzem :) wiec ani mi sie sni ruszac dupsko gdziekolwiek... :)tj nie ruszylam do wawy za kariera tak nie rusze do usa za widzimisie mojego m :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:14

Gosiak lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • NASTA Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrota :) wrote:
    Opadły wam już brzuszki ?

Mi już opadł :)

atdc20mmmoziyqnb.png

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie mi się wydaje, że dzisiaj mam go niżej niż wczoraj.I po żebrach juz nie dostaję kopytkami. Łoooo raju....ja to już mam stresa ;)

1usajw4zbiudzgxg.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z Ikea. Wiecie ile tu ludzi o 20 :-O szok.

Bella moj brzuch tez pod zebra wlazl. Moj sie smieje ze taki osobisty parapet maja moje cycki :-)

Ja pisze jeszcze na BabyBoom forum. Bardzo fajne. Tam mamy zamkniety watek. A i znamy sie dlugo bo od 2013 od czasu staran o ciaze. Zamkniete watki sa o tyle fajne ze poznalysmy sie juz na tyle dobrze ze kazda wstawila fotke aby byc mniej anonimowo, laski wstawiaja fotki dzieci i nie musimy sie martwic ze ktos to wyszpera.

Sue lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Mi jeszcze brzuszek nie opadl.. Przeciwnie mam wrazenie ze mi na zebra tak mocno wlazl ze dlatego tak bola :/
    Po tej tab paracetamolu wypocilam sie z 2 h a potem jakby mi ktos motor w tylek wsadzil :p polowe torby spakowalam , calej nie bo maz mnie opieprzylnze sie ledwo lepiej poczulam i ganiam juz... Wiec wygnal mnie do wyra... :p kurcze az jestem dobrej mysli ze sie uda wykurowac.. Tempka minela wiec dalej chyba dam rade :) oby:p
    Kathy's to moj m chcialby do usa :) On plywa ogolnie dla norwega wiec mu nie robi dokad wraca... I wg niego lepiej bylby w usa.. A ja wole tu, tu moj dom, moja rodzina i czyje sie ogolnie zwiazana zwlaszcza z naszym pieknym pomorzem :) wiec ani mi sie sni ruszac dupsko gdziekolwiek... :)tj nie ruszylam do wawy za kariera tak nie rusze do usa za widzimisie mojego m :)

Bella, mnie też pomogła wczoraj tabletka apapu :) Bo zdecydowanie zbiła gorączkę.

Jeśli miałabym gdzieś wyjechać, to musiałoby być tam ciepło :) Mój P. przebąkuje o Warszawie, no ale wiadomo - dla muzyka to miasto niesie więcej możliwości niż Wrocław, niestety...

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Jeśli miałabym gdzieś wyjechać, to musiałoby być tam ciepło :) Mój P. przebąkuje o Warszawie, no ale wiadomo - dla muzyka to miasto niesie więcej możliwości niż Wrocław, niestety...
    Mnie mój ex nie skusił nawet słoneczną Kalifornią ;)

Sue lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Mnie mój ex nie skusił nawet słoneczną Kalifornią ;)

Gosiak, ja zawsze byłam zdania, że tam mój dom, gdzie mój zadek (jak mawiał Pumba), ale od kiedy poznałam P. to jestem zdania, że dom jest tam, gdzie my go stworzymy :)

Więc pewnie Twój obecny już mąż skusiłby Cię nawet lodowatą Syberią :)

Gosiak, Topola, derii84, Lara 82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam kreskę od dołu do 2-3cm powyżej pepka, nie mam przez cały brzuch

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Gosiak, ja zawsze byłam zdania, że tam mój dom, gdzie mój zadek (jak mawiał Pumba), ale od kiedy poznałam P. to jestem zdania, że dom jest tam, gdzie my go stworzymy :)

Więc pewnie Twój obecny już mąż skusiłby Cię nawet lodowatą Syberią :)
    A tu masz rację, że z M. bym mogła wyjechać wszędzie ;) Może nie na stałe, ale jak bym go miała przy sobie, to by mi się wszędzie podobało :D

Sue lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    A tu masz rację, że z M. bym mogła wyjechać wszędzie ;) Może nie na stałe, ale jak bym go miała przy sobie, to by mi się wszędzie podobało :D

No właśnie :) Więc dobrze, że nie zostałaś w Kalifornii, bo wtedy mogłabyś nie poznać M :)
    Życie jest pełne niespodziewajek :)

Mój brzuch też jest niżej, bo ruchy czuję niżej, czasami mam wrażenie, że obraca mi głową w .. no wiecie w czym :P

A kreskę mam delikatną od piersi aż do Juliett ;)

‹‹ 1784 1785 1786 1787 1788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ