Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co Wy dziewczyny dziś tak wcześnie uciekacie wszystkie? ;p
Ja jutro mam wizytę u położnej o 9:40. Pewnie nic ciekawego się nie dowiem oprócz wagi.
Co do zgagi to ja się męczę z nią od 5 miesiąca ciąży dzień w dzień, więc znam ten ból. Klade się ze zgagą i wstaje też z nią. Już nie mogę się doczekać dnia bez tego cholerstwa! Czekam z utęsknieniem!
W ogóle to W. powiedział mi ostatnio, że on już nie pamieta jak ja bez brzucha wyglądam ;p
A no i kreske też mam od pipy aż po cycki, tylko jakaś taka nieudana jest, bo krzywa ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 22:16
-
Ja uwielbiam Warszawę, robimy sobie tam z moim J wycieczki, ostatnio pojechaliśmy specjalnie na wieczór latynoski do teatru Buffo
Najbardziej w świecie kocham jednak Kraków i nie wyobrażam sobie na stałe wyjechać gdzieś dalej, pracowałam w samym centrum, bo na ul. Grodzkiej i cieszyła mnie ta myśl, że tyle ludzi z całego świata przyjeżdża zobaczyć Kraków, poznać historię, a ja mogę tu być tak często i podziwiać trakt królewskisłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Nadrobilam was
troszkę żeście się naprodukowaly
Witam nową koleżankę
Ja mam coraz mniej czasu żeby zaglądać do Was, remont w moim domu trwa i niestety ale z Jaśkiem będę musiała przynajmniej z miesiąc być u rodziców ;]
Dziś widziałam swoją piękną łazienkęśliczna
jeszcze kuchnia i przedpokój i można się wprowadzać
Tę czarne lakierowane płytki z brokatową fugą mmmm
Januszkowa, Penelope, Lara 82, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Stokrota ja resztkami sil ciagne. Naprawde. Czuje sie i wygladam jak zombie. W domu jest tyle rzeczy do zrobienia a nie ma kiedy sie za to wszystko zabrac. Wczoraj po pracy chcialam iles rzeczy zrobic (i zrobilam), to w efekcie poszlam pozno spac i znowu zero odpoczynku i ochlapy snu.
A ja jako rodowita warszawianka powiem Wam - kocham i nienawidzeZadnego innego zycia nie znalam, bo od 6. roku mieszkalam z rodzina w jednym miejscu, wiec cala edukacja, praca, rodzina i znajomi wszystko w Warszawie. Jak moj obecny maz przylecial po raz pierwszy to byl w szoku w jakim ja tempie chodze i jak ludzie zasuwaja po tych chodnikach ;] Z Warszawy wylecialam za Wielka Wode na amerykanska mega wies i... juz bym inaczej nie mogla. Jak tylko sie tu przenioslam jak reka odjal skonczyla sie moja bezsennosc. Cisza i spokoj, zadnych pijanych Legionistow dracych ryja pod oknem. Zaczelam uprawiac ogrodek i nie klne po 50 razy na dzien, bo autobus uciekl albo w ogole nie przyjechal, ha ha ha. Sa miejsca i masa ludzi za ktorymi tesknie, ale nie wyobrazam sobie, zebysmy mieszkali w Warszawie. Chociaz z Jayem naprawde moglabym gdziekolwiek na swiecie - bez znaczenia!
Topola, Gosiak lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Cos dzisiaj wszystkie śpicie
mam przeczucie ze juz któraś lutowka urodzila bo ostatnio jakoś mniej dziewczyn pisze na forum
Mąż mnie wygonił z łóżka bo mu swiecilam telefonem i spie dziś na kanapie..coś czuje ze długa noc przede mną..
Penelope lubi tę wiadomość
Laureczka25 -
Ja poszłam spać po 22, ale budziłam sie o 23:45, potem po 1 i teraz - teraz juz na razie nie udało się zasnąć. Gardło boli, jedyna poprawa to mniejszy katar i możliwość oddychania przez nos, wiec myślę, že bardzo powoli, ale będzie lepiej...
Penelope lubi tę wiadomość
-
Ja to jeszcze jak zwykle się nie położyłam, dziś wstałam o 14 (rekord) więc może mi tak szybko tej nocy nie pójść. Jutro mam wizytę u położnej na 11:45 i pewnie ledwo się zwlokę. A tak poza tym to cały wieczór znów boli mnie brzuch jak na okres. Będzie juz z, 7-8 dni takiego bólu.
laureczka25 lubi tę wiadomość
-
Laureczka, no i aż się wierzyć nie chce że dziś już połowa stycznia i oprócz jednej zaplanowanej cesarki Mistrzyni nie ma żadnych innych niespodzianek.
Ooo, mój Zdziebąd właśnie czka więc to nie dziś, na mnie nie liczciedobranoc w takim razie
Gosiak, laureczka25 lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Ja to jeszcze jak zwykle się nie położyłam, dziś wstałam o 14 (rekord) więc może mi tak szybko tej nocy nie pójść. Jutro mam wizytę u położnej na 11:45 i pewnie ledwo się zwlokę. A tak poza tym to cały wieczór znów boli mnie brzuch jak na okres. Będzie juz z, 7-8 dni takiego bólu.
Oo Penelope to widzę ze mamy podobny rytm dnia ja też dziś wstałam o 14 i aż się przeraziłam jak spojrzałam na zegarek :p a jutro wizyta na 16 wiec może zdążę
Jutro mąż ma wolne to pewnie sobie nie pośpie bo mamy jechać na ostatnie zakupy przed porodem..chyba w ogóle nie opłaca mi się iść spaćPenelope lubi tę wiadomość
Laureczka25 -
Wypryszczylo mnie na tyłku i udach :p najwyżej podczas porodu bede się wstydzila :p
A propo seksu to mój mąż wciaz mnie gnebi ale ja jestem nieugieta bo po prostu nie mam ochoty..wkurza mnie nawet gdy mnie dotyka, opiera o mnie głowę gdy lezymy i w ogóle wszystko..zrobilam się niedotykalska może to przez te uderzenia gorąca
Wniosek jest taki ze chętnie bym się zamieniła do końca ciąży na takiego męża który się boi seksuAsiaa1201, derii84 lubią tę wiadomość
Laureczka25 -
A ja też już nie śpię od 5. Już nawet była herbatka i kanapeczka.
Nadrobiłam Was wczoraj, ale już nie miałam siły nic pisać. Byłam wczoraj kilka godzin u koleżanki i wróciłam taka padnięta do domu.
Najlepsze jest to, że podczas wizyty tak mi nogi spuchły, że przy powrocie nie mogłam butów włożyć. Całe szczęście, że mąż po mnie przyjechał.
A dziś o 18 mam spotkanie z położną.
A Kuba od wczoraj nie miał ani razu czkawki, a miał zawsze conajmniej 2 razy dziennie.... Niech siedzi jeszcze z 2 tygodnie, bo mam trochę spraw jeszcze do ogarnięcia -
Witamy się. Bilans nocny to dwa razy siku+jeden krótki ból @. Ja dziś nie rodze :p co prawda czkawki nie było od przedwczoraj dopiero, ale czuję że dziś nie jest nasz dzień. Spokojnie sobie czekamy
Gosiak, Pia Gizela lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Witam i ja.
Moje bezsenne noce chwilowo poszly w niepamiec ale boje sie az zapeszac. Nawet siku potrafi sie nie zdazyc.
Ja mam na 9 KTG, chlopaki wyprawione i ja sie musze wyszykowac. Dzis testuje suchy szampon.chociaz jak patrze w lustro to mam wrazenie ze nic procz wody temu zadaniu nie podola
Milego dnia dziewczynyGosiak, derii84, Penelope lubią tę wiadomość