Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
IGNASIOWY KACIK
http://www.iv.pl/images/32089809691728899024_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/59875739569956828833_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/52257610161629377749_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/45897605345170290149_thumb.jpgcath, Gosiak, derii84, Katiś, kasia_1988, Pia Gizela, megg, justta, przedszkolanka:), kafabi, LadyDi, Bietka, Penelope, Lara 82, dorocia2324, Patrycja20, angelcia, Sue, asia888, Januszkowa, Kathy's, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:AsiaSzw, trzymam kciuki!
No i zdaj relację z użycia suchego szamponu. Bo też o nim myślałam do szpitala a nigdy nie używałam...najlepszy według mnie do ciemnych włosów pachnie czekolada
-
Dzień dobry
Agnieszka wszystkiego,co najlepsze,szybkiego porodu i zdrowia dla Ciebie i dzieciaczka
Gosiak gratuluję nowego,jakże bliskiego ku końcowi,tygodnia @-}--
Asia sliczny kącik dla Małego,taki subtelny @-}--
My wczoraj także kącik zrobiliśmy naszemu berbeciowi,jest bardzo skromny,całe ustawienie sypialni musielismy zmienić,ponieważ początkowa wizja okazała się klapą.
Współczuję Wam tej bezsenności,ale można to nazwać doskonałym treningiem do macierzyństwa w trybie nocnym
Dzisiaj muszę dwa ciacha zrobić,jutro tylko przystawki i salatke i goście na 18....też jestem koziorożcenWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 08:23
Gosiak, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Witam z rana i ja
dzis pospalam nawet do 7 z 1 przerwa z powodu problemow z zatkanym nisem ale juz z ranca odetkal sie, kaszlu nie ma, gardlo nie boli a katar juz tak nie meczy... Ale czuje ze ciezko mi sie oddycha, taki ciezar na klatce czuje
tempka sie miota ciagle, raz jest ok raz znowu 37,2, choc czytalam ze u kobiet w ciazy stan podgoraczkowy to od 37,6 wiec mogebuznac ze mieszcze sie w normien:p mimo to ide do laryngologa dzis by osluchal mnie czy wszystko ok:) bo myslalam ze katar przejdzie w miare to juz bede jak ryba w wodzie... A tu zonk
-
I dzisiaj mam ginekologa u ktorego moze bede todzic, planuje u dr matkowskiego z zaspy, ale gdyby cos sie zadzialo ze u niego nie , zreszta ma urlop od 2-9 lutego to moim asem w rekawie jest dr branicki polecony przez matkowskiego... Szczerze to ludze sie ze mi wyznaczy dzis jakis termin cc, wolalabym by to bylo np skonczony 39 tc a nie czekac do 40 tc skonczonego wg @
-
Hejka kochane
Derii i Aga wszystkiego najlepszego cudownego porodu i szczęśliwego życia z dzieciaczkami
Też mam już z trzeci dzień bóle @ale bardziej takie mulenie i ciągłe, to napewno macica ćwiczy przed porodemto co szamponu suchego też muszę dzisiaj kupić w razie W do szpitala
Dziewczyny super kąciki dla maluszków, ja fotela nie mam, będę się męczyć na łóżku jakoś
Ból bioder po nocy masakryczny, ale jak już wstane z łóżka i rozchodzę jest ok
Miłego dnia mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 08:50
derii84, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego najlepszego!
a ja dzis zaczynam aktywny dzien: gbs, zwiedzanie szpitala, zakupy, kino i pizza
obym miala sily!
milego dniaderii84, Pia Gizela, Lara 82, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Bella a są u Cb jakieś wskazania do cc?
Justta ddziękuję
Także nie mam fotela,więc będziemy się obydwie męczyć. Chciałabym fotel,ale niestety nie mam miejsca w sypialni już,aby gdzieies go ustawić
Mam nadzieję,ze karmienie Małego zajmie mi mało czasu,jak przy Tymku....OBY,wtedy to karmienie na łóżku nie będzie problememjustta lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ktore mialy KTG jesli mialyscie skorcz to jakie tetno mialo dziecko w tym czasie czy mozecie mi odpowiedziec.
Ja dzis mialam duzy skorcz i malemu skoczylo tetno do ponad 170 i bardzo sie przestraszylam. Polozna mowi ze to nie jest anomalia ze tak sie dzieje. Ale ja sie boje. Mam wziac nospe i sie polozyc. Jesli bedzie twardnial czesto to mam przyjechac wczesniej ma wizyte lub podjechac do szpitala. -
AsiaSzw wrote:Dziewczyny ktore mialy KTG jesli mialyscie skorcz to jakie tetno mialo dziecko w tym czasie czy mozecie mi odpowiedziec.
Ja dzis mialam duzy skorcz i malemu skoczylo tetno do ponad 170 i bardzo sie przestraszylam. Polozna mowi ze to nie jest anomalia ze tak sie dzieje. Ale ja sie boje. Mam wziac nospe i sie polozyc. Jesli bedzie twardnial czesto to mam przyjechac wczesniej ma wizyte lub podjechac do szpitala. -
Witam sie w 36 tyg ciazy i z pozostalymi 28 dniami do porodu
Agnieszka i derii wszystkiego najlepszego!! Szybkich porodow i bez komplikacji!!
AsiaSzw sliczny kacik dla synkajustta, derii84, Aagnieszkaa, angelcia, Lara 82, Januszkowa, juska19, Laurka, Penelope, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
Agnieszka - wszystkiego najlepszego!
Nie wiem , która to pisała, al jak mąż zaczyna wam chorować to nie ma czasu żeby leczyc go naturalnymi metodami tylko trzeba mu dowalić jakąś aspiryną 3 dni z rzędu, bo tak będzie się bujać z przeziębieniem raz jedno raz drugie. Mój mąż się ode mnie zaraził - ból gardła, fatalne samopoczucie i lekka gorączka. Już 3 dzień z rzędu daje mu aspiryne na noc i coś na gardło i w zasadzie przeszło. Wolałam nie czekać , żebym ja powtórnie sie nie zaraziła.
Co do mieszkania na wsi to ja bardzo bym chciała. Całe życie mieszkam w bloku. Co prawda zawsze na obrzeżach miasta, teraz w centrum. Wolałabym jednak więcej swobody no i metraz odpowiedni z ogrodem. Mąż i rodzice wychowali się w domkach jednorodzinnych i dla nich blok to koszmar. My planujemy kupic działke i sie budować. Ale to za jakiś czas.
Co do wścipskich ludzi - to zależy od miejsca. Generalnie na wsiach ludzie są wścibscy bo nie maja co robić. Ale w miejscach tzw sypialniach gdzie buduja sie ludzie nie ma tego. To dotyczy głównie starszych ludzi.
Ja mam dzisiaj drmatologa na 11.40. Myszę wymrozić kurzajke na stopie bo potem nie będę miała kiedy, a nie chcę żeby to cholerstwo sie powiększało. Mam nadzieję tylko że dam rade wrócic samochodem.Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja
Asia super kącik...a TY masz go odzielonego jakoś zasłonami od reszty pokoju, czy jak...??
Mnie cos kłuje od rana prawa nera albo dzis obok...
i jakies skurcze sie pojawiaja....i śluzu duzooooo....ehhhhh
a Mały daje popalic strasznie..wygina sie, przepycha...ehhh chyba mu juz niewygodnie, zreszta mi tez