Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katis tak oddzielony zaslonami aby maly mial troche prywatnosci. Puki swojego pokoju nie bedzie mial
Cath, Sylwia dzieki za info bo malo sie nie posralam ze strachu. Mam teraz jakas obsesje straszna ze jak czuje twardy brzuch to sobie mysle co u niego
-
Deri mam wskazanie od ortopedy, moje wskazanie to przebyty uraz kosci ogonowej w dziecinstwoe ktory ja mocno przemiescil i jest ustawiona pod tak ostrym katem ze mimo ze w trakcie porodu sn kosc sie nagina to u mnie dziecko nie przejdzie kanalem rodnym a utknie i jest spore ryzyko dla mnie i dla dziecka stad lekarz zaleca cc...
-
Dzień dobry. Pospaliśmy dziś troszkę dłużej i obudziła mnie czkawka, więc jest ok
Nie chwaliłam się że kupiliśmy ostatnio takie fajowe łóżeczko co się dostawia do naszego łóżka, odpina jeden bok i dziecko spi blisko, a na swoim łóżeczku. Będziemy tak spać na początku a potem do osobnego pokoiku się Mio przeniesie. To w zasadzie przez męża bo ja mówiłam, że mogę w nocy wstawać i chodzić do drugiego pokoju od razu, ale on się boi i stresuje że coś się może dziecku stać i chce mieć go na oku na początku. Planował wogóle żeby spał z nami w łóżku ale absolutnie się na to nie zgodziłam. Wtedy to ja byłabym zestresowana, że to niebezpieczne dla dziecka, już nie wspominając że dla nikogo wygodne. Mowy nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:02
Gosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
a u mnie masakra..,
Mały strasznie nisko, strasznie sie wypycha, chyba mu niewygpdnie....strasznie mnie dusi, w nocy nie spie bo mi duszno, co sie uloze to on fika bo mu chyba żle...wczoraj szyjka mnie kłuła, bolała, jakies skurcze...
ehhhh coraz blizej!!!! -
czesc!
My w Polsce kupilismy domek na wsi;) Taka fajna, malutka wioseczka...jeden sklepik;p 8km od duzego miasta. Mi tam jest bosko;)
Ja wychowalam sie na wsi, a moj maz w miescie i teraz on sie troszke boi tej naszej wsi, bo mowi ze duzo myszy i robactwa- a on strasznie sie boi takich "zyjątek"Odwazniak.
We Fr mieszkam w bloku i sie dusze normalnie! ;////
Cos mnie kregoslup pobolewa dzis... dziwnie jakos. Wogole wstawałam dzis do syncia w nocy bo plakal i sie z lozka nie moglam zwlec;p Zastygłam normalnie i mąz musial mnie wspomoc i popchnac hiihihi -
Niedawno była rozmowa o produktach La Millou, są świetne, ja mam zamiar jeszcze zamówić do wózka taką poduszkę na później
http://www.lamillou.com/shop/sleepy-pig
i może jakiś kocyczek do tegoah jakie to piękne jest
Dziewczynki z tymi bólami i niedogodnościami już niedługo, to pocieszające jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:25
-
justta wrote:Niedawno była rozmowa o produktach La Millou, są świetne, ja mam zamiar jeszcze zamówić do wózka taką poduszkę na później
http://www.lamillou.com/shop/sleepy-pig
i może jakiś kocyczek do tegoah jakie to piękne jest
Dziewczynki z tymi bólami i niedogodnościami już niedługo, to pocieszające jest
Dla mnie te kocyki są przepiękne i jakbym miała wybrać któryś, to nie wiem który bo co jeden to ładniejszy! Ale cena jak dla mnie zaporowa. Mąż by mi nie wybaczył marnotrawstwa pieniędzy
Senność mnie ogarnęła, a Brzuszkowy mi się wierci i wypina tak, że aż woli mnie brzuch, pęcherz, przepona i kręgosłup.
To sobie ponarzekałamjustta, derii84 lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Justta fajna podunia.
Ja to bym chciala jeszcze taki kocyś
http://effii.pl/sklep/akcesoria/kocyk-dzieciey-80x100-ecru.html
Ale mam juz 2 w takiej cenie i 3 to juz chyba pod burżujstwo podjedzie
o nie! te kocyki też są na mojej chciejliścieAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Hej Wam,
Agnieszka wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i dzidzi.
Derii Tobie już dziś składam również jakbym zapomniała.
Asia Szw super kącik, i pytanko ta komoda to jedna część czy 2 komody i gdzie kupowałaś? to ikea?
Asiu mi skurcze dochodziły do 40 % ale ich nie czułam, ale przyznam szczerze nic mi nie mówili o tętnie małego. Ale ja miałam w szpitalu mierzone co 2 godz. i zapisywane i to tętno się zmienia. Jak o 6 rano czasem to miał 120 bo spał razem ze mną, a np. po południu jak się wiercił to czasem do 170 dochodziło. Mi marudzili w szpitalu tylko o tych skurczach ale nic o tętnie młodego myślę, że jakby było nie tak jak trzeba to by reagowali.derii84, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Hej Wam,
Asia Szw super kącik, i pytanko ta komoda to jedna część czy 2 komody i gdzie kupowałaś? to ikea?
Asiu mi skurcze dochodziły do 40 % ale ich nie czułam, ale przyznam szczerze nic mi nie mówili o tętnie małego. Ale ja miałam w szpitalu mierzone co 2 godz. i zapisywane i to tętno się zmienia. Jak o 6 rano czasem to miał 120 bo spał razem ze mną, a np. po południu jak się wiercił to czasem do 170 dochodziło. Mi marudzili w szpitalu tylko o tych skurczach ale nic o tętnie młodego myślę, że jakby było nie tak jak trzeba to by reagowali.
Lara komody robione na zamowienie to sa 2 skrecone ze soba. Bede miala jeszcze przewijak na jedna ale jeszcze sie robi. No ten moj skorcz to byl na 55% czulam tylko napiecie brzucha. Zmartwilam sie tylko tym tetnem. Ale ponic faktycznie tak oze byc -
AsiaSzw wrote:Pia jeszcze ten jest super. Mam 2 z Poofi i jestem zauroczona nimi. Super firma
http://poofi.pl/shop/
niee!!! już nie oglądam tych waszych kocykówsą takie ładne!
Do mnie właśnie dzwonił kurier, że będzie z kocykiem ale od MakaszkiAsiaSzw, justta lubią tę wiadomość