Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Nie mogłam spać w nocy, bo mały sie tak wiercil i wypychał, że aż bolało, a ja nie mogłam złapać oddechu.
Zasnelam chyba po 3 i obudzilam się niedawno.
Agnieszkaa, wszystkiego co najlepsze!! Szczęśliwego rozwiązania i cudnego, zdrowego dzieciątka! Spełnienia marzeń!
Deri, o Tobie będę pamietać w takim razie jutro:)
Też chciałabym ktg mieć i posłuchać sobie serduszka tego małego karateki:)
Ja nie mam żadnych twardnień, skurczy, itd. Jedyne co, to czuje jego główkę nisko, bardzo nisko. Wczoraj miałam wrazenie, że sobie "toruje" drogę do wyjścia
I jesli u mnie zacznie się poród, to w nocy. Moj syn jest chyba wampirem i nie lubi dnia, bo w dzien jest leniwy, pare razy kopnie, a od 22 zaczyna imprezęjustta, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
O wlasnie, odnośnie kocykow:)
Ja sie szarpnę na pewno na komplet la Millou. Moja koleżanka ma wszstko od nich - śpiworek, kocyki, pościel itd i bardzo poleca.
Zreszta jak byłam u niej to widziałam, kocyki prane, nic sie z nimi nie dzieje, dalej są milutkie.
Moj śpiworek tez jest cudowny, a wykorzystam go pozniej w spacerowce i na sankach, wiec nie jest to wydatek na dwa miesiące:)
A, nie chce wyjść na marudę, ale ostatni raz robiłam zamowienie w gemini. To jest zart, że po zrobionym w piatek o 18 zamówieniu w poniedziałek o 16 dostałam maila, ze zamowienie nie zostało opłacone, a minął prawie tydzien a mojego zamówienia nie ma. Oszczędności oszczędnościami, ale jednak wole szybsza dostawę i obsługę.
We wrocu jest ponoc tez taka tania apteka, wiec się przerzucę na niąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:24
derii84 lubi tę wiadomość
-
PiaGizela na pewno piękny, bo to dla twojego maluszka
Sue moja Kruszyna też nocnym wampirkiem jest, kopie wtedy i wypycha się jak szalona, w dzień pojedyncze wypychanie, widocznie lubią nocmałe wampirki, za to jak pobuszuje tak do 23 to przesypia do rana i budzi się ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:31
Sue lubi tę wiadomość
-
Odwiedziłam OVufriend. Wiecie, że jest już temat : Lutowe Śnieżynki- czyli po naszemu lutowe testerki
. Co prawda jeszcze nie testują, bo jest czas, ale wiecie co to oznacza
Że za chwilę pojawią się na Belly Październikowe mamusie 2015 - a to dla nas znak, że czas się rozdwajaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:50
Gosiak, Sue, justta, dorocia2324, Patrycja20, derii84 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Jej dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale tak jakby delikatnie ta rwa mi przechodziła... może to chwilowe albo coś... oczywiście czuję ból przy chodzeniu, ale nie aż taki jak przedtem... oby!
justta, Katiś, Sue, dorocia2324, derii84, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
Sue0 ja poszlam do apteki sieciowej- na stronei sprawdzialam ceny i jeszcze mialam rabat 15 % . poszlam i od razu kupilam co trzeba bylo.
w DoZ tez sa dobre ceny i pewnie u was takie sa. ja robilam zakupy w cosmedice.
fakt ze czasem mczegos nie ma- np kwasy omega sie skonczyly i nie bylo pregny ani omegamed- ale kupilam tran mollersa za niecale 30 zl 250 ml i tak przeliczylam
ze 5 ml ma 600 mg DHA- wiec bardzo ekonomicznie:)) tylko ze w formie plynnej:) ale ja lubie nawet:)
za szczepionke engerix zaplacilam 51 zl!
za podklady seni 60 na 90 jakos 8 zl.
a czesc rzeczy typu wkladki mialam z allegro z jakiegos Hubi czy cos.justta, Sue, ash lubią tę wiadomość
-
Gosia, zapomniałam pogratulować donoszonej ciąży!!
Katiś, ja ostatnio weszlam na ovu i szukałam lutowych testerek, wtedy nie było:)
Ja mam termin na polowe lutego, nic nie poprane, więc cicho siedze:)
Poza tym, moja intuicja mi mowi, że akcja zacznie sie w nocy 14.02:)
pierwowrodki czesto przenoszą ciążę.
Cieszę się, że poki co u nas była cisza i większość z nas jest już bezpieczna i nawet jak cos sie zacznie dziać, to dzieci już sobie poradzą
Mojej mamy znajoma urodziła córkę w 42tc, to dopiero masakra!!
Swoją drogą ciekawe co u Sebzy:) pisała, ze jak milczy to znaczy, że ok, ale i tak mogłaby dać znaka jakiegosGosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
No kurde blaszka! W nocy w koncu jakos zasnelam mocnym snem po tylu tygodniach, ze nawet nie uslyszalam jak maz wrocil z pracy. I co? 2:00 w nocy wyrwaly mnie ze snu nasze obie komorki dzwoniace w tym samym czasie. Od razu wiedzialam co sie dzieje. Zostalo mi mniej niz dwie godziny snu, a szpital dzwoni, wysyla smsy i emaile Kod szary - Uzbrojona osoba. Wszyscy dzisiaj przyszli do pracy zli, ze ich to obudzilo w srodku nocy.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Stokrota....trzymamy kciuki..pisz w miare mozliwośći...
Wiecie co ja sie spakowałam bo wczoraj widzialam sie z kolezanką i mowiła ze nie ma znaczenia ktore dziecko..ona urodziła 26 dni przed terminem!wiec lepiej byc gotowym!
derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja sie okropnie dzisiaj czuje. Mdlosci, okropny bol zoladka i zgaga, rozwolnienie, bol glowy i bol podbrzusza. Masakra jakas. Zrobilam sobie goraca herbatke i postaram sie zjesc chociaz chlebka z maselkiem. Pozniej zrobie ryzowke to moze rozgrzeje mi sie ten zoladek.
Dziewczyny ja synka urodzilam 19 dni po terminie! Termin mialam na 8 wrzesnia, a urodzilam 27 wrzesnia. Lezalam w szpitalu z przerwa 2 tyg. Dlatego tak bardzo chce urodzic troche przed terminem albo w terminie. Nie wyobrazam sobie zostawic na tak dlugo synka a z reszta P nie bedzie mogl miec az tyle wolnego i kto sie mlodym zajmie.
Stokrota trzymam mocno kciuki, zeby wszystko poszlo sprawnie i bez komplikacji!!