Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Poza tym, moja intuicja mi mowi, że akcja zacznie sie w nocy 14.02:)
pierwowrodki czesto przenoszą ciążę.
Slysze czasem taki poglad, a w ogole nie mam na to dowodu w moim otoczeniu. Wrecz przeciwnie. Pierwsze dziecko urodzone przed terminem wsrod moich znajomych.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A wiesz Laurka, że ja tez? Tylko jedna moja koleżanka przenosiła ciąże, reszta wszystkie wcześniej. Więc to pewnie kolejny mit:)
Ja mam przeczucie co do terminu, może dlatego, że moja mama urodziła idealnie w terminie ustalonym z OM. I tak sobie wmawiam:)
Poza tym, P. gra teraz i jakby sie cos zaczęło, to do szpitala zawiezie mnie nasz kumpel, ale rodzic musiałabym sama:( wiec mam nadzieje, że Tomasz posiedzi tak długo jak trzeba:)
-
dorocia2324 wrote:Ja sie okropnie dzisiaj czuje. Mdlosci, okropny bol zoladka i zgaga, rozwolnienie, bol glowy i bol podbrzusza. Masakra jakas. Zrobilam sobie goraca herbatke i postaram sie zjesc chociaz chlebka z maselkiem. Pozniej zrobie ryzowke to moze rozgrzeje mi sie ten zoladek.
Dorocia ja mam podobny poranek, tylko bez rozwolnienia. Od rana mi niedobrze, chce mi sie wymiotowac, cos a la zgaga w gardle. W nocy brzuch mnie pobolewal, ale okazalo sie, ze to gazy ;\ Ale przynajmniej ocieplilo sie odrobine.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sue wrote:A wiesz Laurka, że ja tez? Tylko jedna moja koleżanka przenosiła ciąże, reszta wszystkie wcześniej. Więc to pewnie kolejny mit:)
Ja mam przeczucie co do terminu, może dlatego, że moja mama urodziła idealnie w terminie ustalonym z OM. I tak sobie wmawiam:)
Poza tym, P. gra teraz i jakby sie cos zaczęło, to do szpitala zawiezie mnie nasz kumpel, ale rodzic musiałabym sama:( wiec mam nadzieje, że Tomasz posiedzi tak długo jak trzeba:)
Ja jestem pierwszym dzieckiem i mama urodzila mnie 2 dni przed terminem :]08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Stokrota kciuki!
Napiszę Wam coś śmiesznego - koleżanka, z którą nie rozmawiam od lat zaczepiła dziś dziewczynę, która pełni w pracy moje obowiązki i zaczęła ja o mnie wypytywać: a Gośka już urodziła? A będzie wracała do pracy? A jak wygląda? Bardzo gruba?
No luuuudzie... sama waży koło 100kg a w ciąży nie jest. Nic tylko się śmiać...dorocia2324, Patrycja20, Laurka, AsiaSzw, justta lubią tę wiadomość
-
dzień dobry!
lutówki i wody?? matko!
Stokrotka trzymamy kciuki, dawaj znać jak będziesz mogłajak się uda dziś to może na wyprawkę z rmf fm się załapiesz hihi
jeju a ja torby nie spakowałam jeszcze, w sobotę najwyższa pora!
Gosiak ja się śmieje i do moich dziewczyn ciągle powtarzam : nacieszcie się póki jestem grubsza od Was, bo niedługo wracam znowu do formy
chorowitki zdrowiejcie jużGosiak lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Dorocia ja mam podobny poranek, tylko bez rozwolnienia. Od rana mi niedobrze, chce mi sie wymiotowac, cos a la zgaga w gardle. W nocy brzuch mnie pobolewal, ale okazalo sie, ze to gazy ;\ Ale przynajmniej ocieplilo sie odrobine.
No to mozemy polaczyc sie w bolu... -
stokrotka trzymam kciuki
Dziewczyny powiedzcie mi czy też macie takie "pieczenie" pod żebrem? ja mam pod prawymi żebrami! To jest okropne! Do tej pory miałam jak np długo siedziałam a teraz mam od wczoraj wieczora cały czas! To boli, piecze, swędzi ciężko opisać! -
Stokrota trzymaj się i się nie martw,dzidzius napewno ma się dobrze,a Ty się nie denerwuj a wręcz stoicki spokój!!!! Przesyłam pozytywną energię :-*
Sue u mnie teraz wszystkie koleżanki przeniosły ciążę bez względu czy to pierwsza czy kolejna ciąża,choć faktem jest ze większość z nich miała drugą lub trzecią ciążę
Ja nie chce przenieść,ok mogę przenieść po 14 lutym z terminu OM,ale jak przeniose z ich cholernego polowkowego usg to będę MARCÓWKĄ,a wszystko już mam gotowe dla Niunia naszegi