X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw, trzymam kciuki!
    No i zdaj relację z użycia suchego szamponu. Bo też o nim myślałam do szpitala a nigdy nie używałam...

cath lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam się w 38 tygodniu ciąży :)
    Do porodu zostały 3 tygodnie!

Aagnieszkaa, Patrycja20, Katiś, kafabi, kasia_1988, bella84, justta, Penelope, Lara 82, angelcia, Sue, słoneczna 85, asia888, Januszkowa, Kathy's, Laurka, ash, Angélique89 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się wypowiem w sprawie suchego szamponu :D Bo od czasu do czasu używam. Na moich włosach szału po nim nie ma, ale zdecydowanie gdy mam widocznie przetłuszczone, takie oklapnięte włosy to pomaga mi tak na pół dnia. Potem znów trzeba odświeżać nim włosy.
    Osobiście polecam suchy szampon z Isany i Batiste (ten ma różne zapachy, ale ja różnicy nie widzę :P )

Gosiak, Groszek, derii84 lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Pia!

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    AsiaSzw, trzymam kciuki!
    No i zdaj relację z użycia suchego szamponu. Bo też o nim myślałam do szpitala a nigdy nie używałam...

a wiec : zdal egzamin. Wlosy nie sa tluste. Mam jedna nocna odgniotke ale tak to jest super!!! Jestem w szoku. Polecam Suchy Szampon Syoss. Ladnie nawet pachnie. I jest niedrogi.

Gosia gratki nowego tyg.

Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Pia patrzylam na ten Isany ale wziela Syoss bo jest dedykowany do wlosow przetluszczajacych sie a moje sa rekordowe w tym.
    Mysle ze na szpital ten suchy ogarnie temat. Na codzien nie bede go uzywac bo lubie miec swieze wlosy. Ale w sytuacji kryzysowej pierwsza rzecz ktora mnie uratowala.

Gosiak, Pia Gizela lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,

Ja wczoraj zarazona od Was śpiączka położyłam się o 22. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak wczesnie kladlam sie spać :-)

Niestety obudziłam się o 5:30...wyspana, i koniec snu. Za oknem ciemno. W brzuchu burczy. Jednak wolę mój rytm nocy i snu :-)

Ja też czuję że twardnieje mi górną część brzucha a na dole miękko. I od dwóch dni i w nocy i w dzień dopadaja mnie bóle@. Ciekawe co będzie dalej.

Błagam Fredzia żeby jeszcze nie wychodził, bo w niedzielę wyprawiam moje urodziny, a po za tym muszę się dopakowac. Opoznia się dostawa lozeczka i materacyka. Więc jeszcze nie jestem gotowa. W przyszlym tygodniu...bardzo chętnie.

Miłego dnia dziewczyny!

Mąż i Żona od 31 maja
    Mama 15 miesiecznego m3sxdqk3mrbqjtj1.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czego to ludzie nie wymyślą... ;)
    http://allegro.pl/mega-zestaw-wyprawka-do-szpitala-23szt-z-torba-i4973757805.html

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw - zgadzam się, w sytuacjach kryzysowych bardzo się przydaje taki szampon. Może nawet na wszelki wypadek i ja swój spakuję? Pomyślę.

Aagnieszkaa - ja wiem, że to głupio zabrzmi, ale cieszę się, że ktoś ma podobne do mnie bóle :D I jestem zdania, żeby dzieciaczki nasze czekały w brzuszkach do terminu!

Gosiak, AsiaSzw, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Czego to ludzie nie wymyślą... ;)
    http://allegro.pl/mega-zestaw-wyprawka-do-szpitala-23szt-z-torba-i4973757805.html

nie wiem śmiać się czy płakać :D

idę się ogarnąć i zrobić herbatkę

Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z Wami już dzis dzielę się urodzinowym torcikiem

1198698cwktgtemax.gif

Pia Gizela, Patrycja20, cath, derii84, bella84, megg, LadyDi, Bietka, Penelope, Lara 82, dorocia2324, Topola, angelcia, słoneczna 85, asia888, Januszkowa, Kathy's, Angélique89, gusiaa lubią tę wiadomość

Mąż i Żona od 31 maja
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aagnieszkaa wrote:
    A z Wami już dzis dzielę się urodzinowym torcikiem

1198698cwktgtemax.gif
    Agnieszka, wszystkiego naj, naj, naj! :)
    Szybkiego porodu i cudownych chwil we trójkę! :D
    Jaki smak tortu? :P

Aagnieszkaa, derii84 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) mnie tez od kilku dni meczy ten bol @! Moja torba spakowana juz do konca wczoraj kupilam fartuch dla mojego P. I to wszystko :) teraz tylko czekac. Chociaz te czekanie tez bedzie stresujace :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszkaa wszystkiego co najlepsze szybkiego porodu :)):*

Aagnieszkaa lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wszystkiego najlepszego.

Ciekawe czy ktos juz kupil taka torbe :-)

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    AsiaSzw - zgadzam się, w sytuacjach kryzysowych bardzo się przydaje taki szampon. Może nawet na wszelki wypadek i ja swój spakuję? Pomyślę.

Aagnieszkaa - ja wiem, że to głupio zabrzmi, ale cieszę się, że ktoś ma podobne do mnie bóle :D I jestem zdania, żeby dzieciaczki nasze czekały w brzuszkach do terminu!
    Pia...Ja tez się cieszę :-) gdyby nie Wy to pewnie bym leciała do ginka z tymi bólami...a tak wiem że trenujemy, tzn. pięknie brzmiaca macica trenuje ;-)

Mąż i Żona od 31 maja
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszkaa wszystkiego najlepszego i szybkiego porodu !!!

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł na torbe fajny tylko mi produkty do konca nie pasują ;)

• Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Agnieszka, wszystkiego naj, naj, naj! :)
    Szybkiego porodu i cudownych chwil we trójkę! :D
    Jaki smak tortu? :P
    Dzieki Gosiu

A smak..hehe...dla każdej taki jaki lubi najbardziej. Ja w niedzielę się wylamie z konwenansów i zrobię szarlotkę. Wychodzi mi super, a tort musiałabym kupić, a chcę żeby było tak bardzo po domowemu :-)
    Moi rodzice i mojego P. odwiedzą nas pierwszy raz po remoncie. Myślę że będą w szoku jak fajnie przerobilismy troche mesko-singielskie mieszkanie mojego męża, i wprowadziliśmy klimat rodzinny. Także ja do niedzieli nie rodze, a potem niech się dzieje wola nieba.

derii84, dorocia2324, Patrycja20 lubią tę wiadomość

Mąż i Żona od 31 maja
  • cath Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    A ja chciałabym na wieś. Mam co prawda działkę letniskowa w Wielkopolsce, ale razem z T chcielibyśmy tam zamieszkać na stałe. Lubimy takie klimaty. Kurki i gołębie to świat mojego T. Ja mialabym ogrodek ahh może się kiedyś spełni :)
    Nie Katiś uwierz mi nie chciałabyś ja nie mieszkam w samym Lęborku tylko w wiosce obok ponieważ tu mój mąż miał dom wybudowny! I ja np mieszkam juz z nim 2,5 roku a ja sie do tej pory bardzo męczę! Oczywiście nie mamy typowego gospodarstwa domowego, nie mamy zwierzaków oprócz psów i kotów. Ale dla mnie nawet taki Lębork zabity dechami jest 12 km dalej i w sumie jestem częściej w Lęborku niż w domu! Nasza wioska nie jest typowa wioska no ma chyba z 10 sklepów, aptekę, pocztę i nawet maly ośrodek zdrowia. Ale denerwuje mnie to ze każdy o każdym wszystko wie. Gdy wchodzę do sklepu to widzę jak sie za mna oglądają i szepczą ludzie ze ja to id tych itp itd. Dlatego zakupy w tych malych sklepikach robię jak mi czegos zabraknie jedynie :D
    Cale życie mieszkałam w bloku słysząc jak sąsiad kichnal mój tata mowil na zdrowie a on odpowiadal za sciana :) bardzo bym chciała sie przeprowadzić do bloku. Chociaż nie powiem my mieszkamy z dala od jakichkolwiek domów najbliższy jest pól kilometra od nas wiec to jest plus. Robiliśmy nie raz jakies imprezy glosne wielkie głośniki wystawione na dwór my się drzemy, śpiewamy, plywamy po stawie i nikt nam uwagi nie zwróci :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 1787 1788 1789 1790 1791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ