Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Sebza - gratuluję, ucałuj maluszka
LadyMK powiedz mi kochana jak u Ciebie wyglądały twardnienia, czy skurcze? Bolały Cię?
Zaczynam już mieć dość - brzuch jak skała, napieranie na szyjkę, częste oddawanie moczu, uczucie "mokra" w majtkach... JA NIE CHCĘ DO SZPITALA :o
angelcia a sluz jakie ma zabarwienie?Pola
Hania -
LadyMK powiedz mi kochana jak u Ciebie wyglądały twardnienia, czy skurcze? Bolały Cię?
Zaczynam już mieć dość - brzuch jak skała, napieranie na szyjkę, częste oddawanie moczu, uczucie "mokra" w majtkach... JA NIE CHCĘ DO SZPITALA :o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj brzuch juz od wczoraj od wieczora tak szaleje, zero chwili wytchnienia.
Kasiu ciezko powiedziec... albo sobie popuszczam, albo to sluz wylatuje samoistnie - bo nie dopuszczam mysli, ze to moga byc wody. Chyba bede musiala isc do apteki po te paseczki, które to rozpoznają. -
AsiaSzw wrote:Angelcia ja tez mam ciagle mokro. Podobno tak moze sie dziac to sluz jest rzadszy.
Ja robie sphagetti zaraz mi plecy odpadna.
No właśnie dlatego zapytałam... Bo ja też mam jakąś nadprodukcje śluzu przez ostatni tydzień...
Angelcia jak masz wątpliwości to może lepiej sprawdzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 13:42
-
nick nieaktualny
-
Zaczynam już mieć dość - brzuch jak skała, napieranie na szyjkę, częste oddawanie moczu, uczucie "mokra" w majtkach... JA NIE CHCĘ DO SZPITALA :o
Angelcia, ja mam tak od miesiącaSzyjka się co prawdę mocno skróciła, ale to nadal jeszcze nic nie znaczy
-
nick nieaktualny
-
Wody mogą się sączyć, ale spokojnie. Ja mam tak dużo śluzu, że raz byłam z tym na IP, bo myślałam, że to wody. Sprawdzili i wkładkę i PH wydzieliny bezpośrednio i wyszło, że nie wody. Pytałam pani, jak rozpoznać, że wody się sączą. Twierdzi, że przez cały dzień jedna wkładka byłaby za mało i teraz kieruję się tym kryterium. A wydziliny nadal dużo i bardziej wodnista. Pytałam też mojego gina o to i mówi, że tak ma prawo być na tym etapie.
-
Sebza - bardzo, bardzo, baaaaaaardzo gratuluję !!
Zaczyna się rozpakowywanie pełna paraale suuuuperrr
A my dziś w 12 dobie wracamy do domujupi! Jeszcze tylko czekamy na wypis i za chwile dziewczynki zobaczą swoje 4 kąty.
Topola, kasia_1988, Patrycja20, justta, kafabi, Januszkowa, AsiaSzw, Asiaa1201, laureczka25, Lara 82, Gosiak, angelcia, Pia Gizela, Sue, przedszkolanka:), Bietka, truskawkax25, ash, słoneczna 85, megg, juska19, Katiś, maja35, Laurka, Fedra, agaaa28, Suri97, Angélique89, LadyDi, Francuska25, asia888, Penelope, Aagnieszkaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość