Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też z mężem będę rodzić
co do zzo to ja mam poradę anestezjologiczną w środę czy mogę je mieć i w razie "W" będę gotowa już by w trakcie porodu bez zbędnych papierów które są potrzebne nie robić zamieszania
Asia ślicznota! faktycznie brzusio niziutko
moja wczoraj też lenia miała, dzisiaj już aktywniejsza (nawet w nocy ) . Katiś jak Cię coś niepokoi to zawsze możesz sprawdzić na IP byś była spokojniejszaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suri97 wrote:Ze mna mojego ukochanego nie bedzie dlatego ze ja nie chce...
Bedzie oczywiscie czekal ale za drzwiami. Nie pozwole mu tam raczej wejsc. Zreszta jak by wszedl to nie na dlugo bo by i tak zemdlal.
Jeszcze zanim się zdecydowałam na dziecko miałam taki pogląd i nic go raczej nie zmieni.
Będzie za drzwiami i przyjdzie jak już mała będzie na świecie. A przy porodzie będzie ze mną profesjonalna doula, która doskonale wie gdzie i w którym momencie pomasować, żeby mniej bolało, co powinnam robić, kiedy skakać na piłce, kiedy wejść do wody, itp.cath, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:A jeśli uznam, że boli za bardzo, to nie będę się wzbraniać przed zzo.
Chociaż chciałabym rodzić na stojąco, więc to wyklucza zzo. -
Hej ... ją wkońcu wczoraj przespalam noc tak jak powinnam
byliśmy dziś z mężem na 2h spacerze ,leje się że mnie dużo gestego sluzu...
Ehhh czekam już na ten moment mam nadzieję że będę wiedzieć że to już są skurcze...
Co do porodu mój mąż będzie napewno ją chce i on też...Fedra lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Bedzie-rewolucja-w-przepisach-o-przewozeniu-dzieci,wid,17187722,wiadomosc.html
Jestem w szoku
Powiem tylko tyle że moja kuzynka ma 5 lat i ma 120cm wzrostu ponad już pewnie! No duża dziewczynka i nie wyobrażam sobie aby jeżdziła bez fotelika! Przecież to dziecko! -
A ja dzis siedze nad papierami. Ostatnie kikka dni narobilo mi stracha i postanowilam przygotowac mojemu M rozne papiery m.in moja deklaracje do zusu, wnoisek o macierzynski itp. Jakos tak lepiej mj jak to lezy i czeka bo w stresie roznie bywa.
Moje koty omijaja i go doke i fotelikcieszy mnie to.
Monitor ruchu zamowiony juz. Pewnie we wtorek przyjdzie. Tylko jakas straszna gapa ze mnie i przesylka pojdzie do pracy mojego Mbede sie wsciekac jak da mi znac ze juz przyszla a aznim on do domu wroci to ja bede niecierpliwa.
-
Powiedzcie mi co uważacie o modelu wózka Quinny Moodd ? Pani w moim mieście ma do sprzedania uzywany w bdb stanie. Malo uzywany.
Dla dziewczynki idealny, niby model gwiazd heh
Ile warty taki uzywany z fotelikiem lub bez ?? Poradźcie mi prosze