Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja nie gram bohaterki zoo chce miec, ja jestem cienias jesli o bol chodzi, oczywiscie mam nadzieje ze dobrze na nie zareaguje.
Asiu nie wiem czy pytasz o ta konkretna firme czy o sam monitor ruchu?
Ja mam dwuplytkowy Angelcare do lozeczka.
Ze mna bedzie maz.Fedra lubi tę wiadomość
-
Ze mną mój mąż też będzie, hah tylko ze on jest taki jak mały chlopiec wszystko go interesuje o boje się żeby czasem jakiś kabelkow nie poodlaczal albo niesterowal łóżkiem w górę i w dół! Haha albo gorzej! Żeby nie zemdlal
Lara 82, Januszkowa, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
A no wlasnie Cath nie chcialam takiego. Nie mam nic przeciw wiem ze sa dobre ale z tym malym to i na spacer pojdziesz, w bujaczku bedzie i nawet jak maluch do wlasnego lozka sie wezmie. A ten plytkowy to tylko w lozeczku. Fajnie ze z monitorem to akurat super jak ma sie duzy dom
cath lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:A no wlasnie Cath nie chcialam takiego. Nie mam nic przeciw wiem ze sa dobre ale z tym malym to i na spacer pojdziesz, w bujaczku bedzie i nawet jak maluch do wlasnego lozka sie wezmie. A ten plytkowy to tylko w lozeczku. Fajnie ze z monitorem to akurat super jak ma sie duzy dom
No my mamy duży dom więc bez tego nie wyobrażam sobie funkcjonowania
-
Ze mną rownież będzie mój ukochany.
Laski czuje się masakrycznie. Od 5 rano czyści mnie. Nie mam apetytu. Mała jak na złość mało się rusza. Jest mi niedobrze. Czasem mam skurcz i kłucie w pochwie. A no i jeszcze ból lędźwiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 17:04
Pola
Hania -
Katiś wrote:Ze mną rownież będzie mój ukochany.
Laski czuje się masakrycznie. Od 5 rano czyści mnie. Nie mam apetytu. Mała jak na złość mało się rusza. Jest mi niedobrze. Czasem mam skurcz i kłucie w pochwie. A no i jeszcze ból lędźwiNie czysci mnie jakoś mega jedynie. aaa i moja mała jest normlanie katywna jak zawsze
Moze teraz troszke mniej ale rano i po południu tak samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 17:05
-
No Cath rozumiem cie doskonale. Ma nawet niania jest nie potrzebna puki nie zmienimy mieszkania
Kastis no no moze sie rozkrecasz. To czyszczenie to ponoc tak moze byc. Moja kolezanka brala na to wieksza dawke magnezu. Skorcze miala dalej ale nie czyscilo jej bo miala juz twgo dosc.cath lubi tę wiadomość
-
Od jutra 39 tc
brzuch tak nisko, że aż się boję hehe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f199b50ffcda.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f3e422be6be.jpgcath, AsiaSzw, Sue, Lara 82, Patrycja20, laureczka25, truskawkax25, dorocia2324, Angélique89, megg, Penelope, ash, asia888, juska19, LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asia jak Ty śliczna blondyna jesteś
Brzuszek faktycznie nisko.
A my właśnie z mężem sprawdzaliśmy w jaki dzień tygodnia się urodziliśmy, obydwoje w środęI tak obstawiamy, że nasza Nati urodzi się 11 w środę, termin mam na 9 w pon.
Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiś, mój Tomek też coś dziś leniwy. A ja się czuję źle, niedobrze mi cały dzień, co wstanę, to od razu leżeć chcę.
Zrobiłam dziś zupę ogórkową, teraz ryba dochodzi w piekarniku. Jakoś nie mam apetytu, ale P. gra dziś koncert, więc po próbie wpadł tylko do domu, dlatego musiałam się zmusić i coś zrobić do jedzenia.
Ze mną będzie P. przy porodzie, z nim będę czuła się bezpieczniej.
A jeśli uznam, że boli za bardzo, to nie będę się wzbraniać przed zzo.
Chociaż chciałabym rodzić na stojąco, więc to wyklucza zzo.
Czytam teraz tę książkę od Gosi "Aktywny poród" i jakoś tak "oswajam potwora".Fedra lubi tę wiadomość
-
Tak? Bo ja pamiętam, że jak oglądałam porody, to tam babeczce nogi w strzemiona zawiązali, bo była po zzo. Przeraziło mnie to, bo wyobraź sobie jak to musiało wyglądać
Ja na konsultacje jadę w tym tygodniu, więc pewnie sie dowiem jaka "polityka" obowiązuje w szpitalu
No bo chyba siłą mnie na fotel nie położą
Mnie na tych ginekologicznych krzesłach jest niewygodnie, bo mam za krótkie nogi i jakoś nie wyobrażam sobie rodzić w takiej pozycji, nienaturalnej kompletnie