Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja a ja ci szczerze polece gdyz mam identyczny.
tylko ja mam ta wersje w ciemniejszym rozu i jeszcze mam do tego gondole.a fotelik mam z maxy cossi tez rozowy pasujacy do tego.
Takie cudo dostalam nowiusienkie od rodzicow od mojego P. i az sie balam pytac ile za to zabulili.
Dla.mojej ksiezniczki bedzie idealne.
Jak cos to pytaj jeszcze)
Wstawilabym zdjecie ale mam na tel z nie da sie tu z telefonu plikow zdjec wstawiac
Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Ja tez bede rodzila z moim P. Przy pierwszym porodzie nie bardzo chcialam zeby byl bo jakos nie widzialam tego i troche mnie to krepowalo. Ale tak wyszlo, ze byl przy porodzie i absolutnie nie zaluje, wrecz przeciwnie uwazam to za najlepsza decyzje. Byl dla mnie wielkim wsparciem, poprawial koszule, fotel, trzymal za reke. Niezapomniane chwile, wiec polecam.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Przepisy przepisami, ale myślę, że dla mądrego rodzica bezpieczeństwo dziecka jest na pierwszym miejscu i raczej nie będzie dziecka woził bez fotelika. Nie wyobrażam sobie tego i mam nadzieję, że jest to tylko kolejny durny projekt.
Mój profesor na studiach na zajęciach z tworzenia prawa takie pomysły nazywał biegunką legislacyjnądorocia2324, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Czytałam to już właśnie mój mąż mi pokazał
Powiem tylko tyle że moja kuzynka ma 5 lat i ma 120cm wzrostu ponad już pewnie! No duża dziewczynka i nie wyobrażam sobie aby jeżdziła bez fotelika! Przecież to dziecko! -
Asia, ja nawet nie przewoziłabym tyłem do kierunku jazdy, bo nie mamy opcji wyłączenia poduszek powietrznych.
Słyszałam, że przepisy się miały zmienić i w ogóle na przednim siedzeniu dziecka nie będzie można wozić, a tu proszę - pochwała głupoty...
No i oby Twoi znajomy nie przekonali się w bolesny sposób, że tak się dziecka nie wozi...
-
Gosiak wrote:I to ma być niby ukłon w stronę rodzin wielodzietnych... paranoja
Gosiak, przyszedł mi do głowy hardcorowy żart... Ukłon taki, że w razie wypadku taka rodzina już nie będzie wielodzietna...
Wybaczcie, ale głupota niektórych (w tym wypadku posłów, którzy napisali ten projekt) mnie czasami rozwala totalnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 19:00
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:Dokładnie o tym samym sobie pomyślałam...
Gosiak, najgorsze są komentarze artykułu:
"no nareszcie,brawo ustawodawcy,ja bym poszedł dalej i pozwolił niech każdy sam decyduje czy ma wozić dzieci w foteliku czy bez niezależnie od wieku."
W przypadku takich ludzi działa selekcja naturalna (głupota sama się eliminuje), tylko tych dzieci szkoda...