Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja on jest naprawde bardzo lekki i super sie go prowadzi.
Niestety moi przyszli tesciowe kupili go nam tydz po tym jak my tez kupilismy wozek. W zyciu by nam do glowy nie wpadlo ze nam wozek kupia...
A tak ....no sa dwa wozki. wiec na pewno bede ktorys potem sprzedawala.Kourtney lubi tę wiadomość
-
agaaa28- no to ja juz Ci zazdroszcze tego ze wiesz ze mozna rodzic jak sie chce;) Tez tego chciałabym przy tym porodzie. Mam nadzieje ze mi sie uda;)
A dzis tak mnie boli miednica, wszystkie kosci ze nie moglam sie ruszyc. Sie czuje jak staruszka! Maz sie ze mnie smieje a ja mam wrazenie ze moje dziecko jest juz bardzo, bardzo nisko i uciska mi co tylko moze.
W srode mam wizyte u poloznej i wcale bym sie nie zdziwila jakby jakies rozwarcie bylo. Do tego brzusio mi twardniej czy leze czy chodze...
Zbliza sie juz termin po maluFedra lubi tę wiadomość
-
Suri97 wrote:Patrycja on jest naprawde bardzo lekki i super sie go prowadzi.
Niestety moi przyszli tesciowe kupili go nam tydz po tym jak my tez kupilismy wozek. W zyciu by nam do glowy nie wpadlo ze nam wozek kupia...
A tak ....no sa dwa wozki. wiec na pewno bede ktorys potem sprzedawala.
a nie chcialabys teraz odsprzedac ? -
Francuska25 wrote:A Wy myslicie ze polozna taka szpitalna...( nie zapłacona) pozwoli Wam zmienic pozycje rodzenia???
Poza tym będę z doulą i ona mi też pewnie podpowie odpowiednie pozycje na określoną fazę porodu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusialabym jeszcze pogadac o tym z moim P. Ale mysle ze tak za ten 1100. Kupowalismy z tej strony
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/bebetto-luca-wozek-3w1-fotel-besafe-adac-4_p_1031.htmlKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam dzis dzien lenia. Pospalam sobie w dzien i polezalam. Zrobilam tez manicure i pedicure. Ze stopami bylo mi juz ciezko ale dalam rade
Musze jeszcze wloski ufarbowac, zrobic maseczke na twarz, brewki wyregulowac no i depilacja. I juz bede gotowa do szpitala
Gosiak lubi tę wiadomość