Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry. U nas za oknem pada snieg a od jutra temperatura znowu poleci na leb na szyje. Ja juz kszty energii nie mam w sobie. Zima mnie zabija. Nienawidze tej wszechobecnej bieli, zero koloru, slonca, wszystko jest takie denne i bez zycia. Wymeczylam sie w lozku 7 godzin. Jak maz sie polozyl, to ja zaraz wstalam. Byla 4:00, czyli moja normalna godzina pobudki. Zjadlam kanapke, bo przeciez to pora sniadania, i polozylam sie na kanapie. Mialam cala mase idiotycznych snow, a odpoczynku nie zaznalam w ogole. Nic a nic nie czuje, zebym spala. Nie moge sie doczekac wiosny z moim bobaskiem!
Dzisiaj tez nie odpoczne, bo wieczorem kolacja urodzinowa siostrzenicy meza.
A ja sie kurczowo trzymam mojego terminu 18 lutego, czyli srody popielcowej! I oby nie pozniej. 18.02. to data, ktora ja sama wyliczylam, ktora podtrzymuje belly i ktora podal lekarz na podstawie pierwszego USG. Takze nikt mi nie powie, ze jest inaczej, bo znam moje cykle i wiem, kiedy wystapila owulacja i wiem, kiedy bylo wspolzycie. Nikt mi nie wmowi jakimis glupimi metodami obliczen, ze dziecko sie poczelo przed wspolzyciem LOL08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Asiaa1201 wrote:Kasia a po co Ci Twój lekarz? Ich nie ma przeważnie przy porodzie.. Położne odgrywają tu najważniejszą rolę..
Chociaż powiem Wam, że muszę mojemu mężowi dac numer do mojego gina ordynatora tego szpitala i jak bardzo mnie będą męczyć to niech dzwoni a cooo?!
Jestem po usg Lili ma 3200. Czekam na badanie i ktG.
Mój ginekolog jest mi potrzebny bo chce aby to on zrobił mi ccAsiaa1201, Lara 82, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nareszcie dokopalam sie wstecz do posta Groszka! GRATULACJE! Sezon na lutowe dzieciaczki uwazam za otwarty!
Stokrota moze probuj tez butelek z roznymi smoczkami. Slyszalam, ze jednemu dziecku bedzie odpowiadac Tommee Tippee a innemu Dr Brown itd.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Laurka wrote:Stokrota moze probuj tez butelek z roznymi smoczkami. Slyszalam, ze jednemu dziecku bedzie odpowiadac Tommee Tippee a innemu Dr Brown itd.
http://www.babyboom.pl/rodzina/testujemy/butelki_calma_medela_opinie_o_produkcie.html -
Bonjour!
U mnie wlasnie zaczał sypac sniezek. Ja sie ciesze ze robi sie bialo..wole to niz ciagle wiatrzycho ;//
Juz od dwoch dni mam wieczorne bole- skurcze. Ciesze sie nawet bo juz czas;) W dzien jakos chodze, Lenka prawie wogole nie ma juz czkawki- bardzo sporadycznie. A juz kilka dni uchodzi ze mnie taka "wydzielina". Przypuszczam ze to czop sluzowy;) Dodatkowo to mnie kosci miednicy nadal bola bardzo;/ No ale pocieszam sie ze juz niedlugo.
A teraz siedze w papierach bo nie moge znalezc jednego swistka od mieszkania wrrrrrr;/ -
hej dziewczyny
ja jak zwykle późno do wszystkiego, na ogólną listę się wpisałam a tu Was tylko czytuję i listy nie zauważyłam wcześniej
możecie mnie wcisnąć na listę?
mam termin na 21 luty , czekamy na Syneczka a na imię będzie miał Mieszko
Suri97, Francuska25, Asiaa1201, dorocia2324, Laurka, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz po badaniach. Szyjka skrócona rozwarcie na opuszkek do centymetra. Wracam do domu i czekam mam zwiększyć mg i nospe i w razie w wrócić. Skurcze na kto rysowały się w granicy 50-60 % cokolwiek to znaczy. Dzięki za kciuki ale to jeszcze nir nasz czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 17:37
Gosiak, słoneczna 85, Sue, Lara 82, LadyMK, megg lubią tę wiadomość