Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Jakie mam durne sny! Snilo mi sie ze odpisywalam wypracowanie od kolegi na przerwie;))
słoneczna 85, Sue, Aagnieszkaa, asia888 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na działalności jaki Pit się wypełnia?
ja miałam zawieszoną działalność od marca 2013r a zamknęłam w październiku 2014r.
byłam na ryczałcieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 11:24
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
derii84 wrote:Wy o rosolku,a ja mam z wczoraj
W trakcie akcji,gdy się zacznie,raczej nie zdąży mąż ugotowac tego rosolui teraz tak myślę,jak to wykombinowac,może ugotowac w tygodniu i zamrozić,a później szybko zagotowac i wlac do termosu?? Pytanie czy nie straci swoich właściwości??? Co wy o tym myślicie?
Bo mrożony to faktycznie z punktu widzenia medycyny chińskiej nie będzie miał tej energii... ale z drugiej strony lepszy mrożony niż żaden.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 11:25
-
Gosiak wrote:A ja właśnie od rana myślałam o Tobie - czy czasem nie rodzisz
haha
moje dziecię wygodnie sobie siedzi w brzuchu i ani myśli wychodzić
a szkoda
Umylam okna i tylko drzwi wejściowe i czesc tarasowa, jadalnia zostala sypialnia, pokój Konstancji, siłownia, garderoba lazienka i jeden pokój jeszcze. A jestem juz tak zmęczona! Chyba bede to na raty robicGosiak lubi tę wiadomość
-
Postanowiłam się dzisiaj nie lenic. Umówiłem się na pedicure z żelowych pazurkami, u rąk ściągam żel i robie zwykły manicure. Dodatkowo depilacja bikini woskiem i henna z regulacją. Będę zwarta i gotowa jakby co...
Ale zrobiliście mi ochotę tym rosołem. Musze kupić składniki później. -
ash wrote:Omg! Belly pokazuje 29 dni do terminu z OM!!
Ciekawe co doktor powie w czwartek!
Czuje sie coraz bardziej ociężała ;(
Jak pomyśle ze mam gdzies wyjść z domu to mi sie odechciewalalalal
ash, megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:Boroniówka spokojnie. Ja się urodziłam w 38tc i ważyłam 2850g. Moja siostra podobnie. Bedziesz miała lżejszy poród...
U mnie po pepsi dziecko trochę sie ruszyło, ale nie zrobiło 10 ruchów w 1h i teraz cisza....... sama już nie wiem co o tym myśleć. Czasami zdarzy się jakiś ruch ale taki z głębi. Nie wyczuję go pod dłonią
Sylwia moze tak sie ulozyl ze tak to odczuwasz? Tez tak czasem miewam i sie denerwuje ze nie czuje.... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
My już też po ostatnich badaniach (morfologia i mocz) czekając pod laboratorium które mamy w szpitalu spotkałam koleżankę która właśnie szła na porodówkę termin miała na ten sam dzień co ja
)). U nas na obiad dzisiaj pierogi idę się brać za nie
-
Cath ja też teraz tak myślę że moje dziecko wyjdzie po terminie aniżeli przed. To dobrze, niech siedzi. Łożysko wydolne bo wczoraj badali, przepływy ok, także niech rośnie pulpecik, bo póki co to ma 2750 g . Nasza kruszynka
Gosiak, Boroniówka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Helo
ja juz po wizycie u mojego doktorka sliwinskiego, szyjka zamknieta, twarda i ma 4,9 cm
wiec sie nie skraca poki co
mala wazy 3030 g, wszystko jest idealnie:) no i mamy dylemata z porodem bo on mowi ze to nam wiekszej roznicy nie zrobi czy porod bedzie 3 lutego czy 10 lutego bo tydzien to niewielka roznica a ciaza juz jet donoszona wiec ten i ten termin beda bez wplywu na mala, roznica taka ze jak porod 3go to mamy wiekszy komfort ze jedziemy wiemy kiedy i na ktora a nie kiedy zacznie sie akcja wiec to kwestia wygody i spokoju psychicznego ze nie dzialamy na wariata no i 3 go bedzie lekarz na bank a do 10 go czy dotrwamy niewiadomo bo to ciezko okreslic szanse ze dotrwamy sa takie jak te ze nie
i co tu zrobic:(
Patrycja20, megg, Bietka lubią tę wiadomość
-
No to teraz sie przywitam w końcu:)
Dzień dobry:)
Z moim samopoczuciem średnio. Wczoraj wieczorem załapałam takiego doła, płakałam zmywając i pod prysznicem. Jestem taka dziwna, że wolę "w samotności". P widział, że coś nie tak, przychodził do mnie do sypialni (tenisa oglądał w salonie), ale zna mnie na tyle, że wie, że głową muru nie przebije i jak nie chce to nie powiem.
Czasami mam takie dni, że jest mi po prostu smutno, nie potrafię nawet powiedziec dlaczego. Zawsze tak miałam przed okresem.
Katis, dobrze, że w domu. Podeślę Ci później listę
Gosia, mail poszedł.
Zaraz się zbieram i jadę do happy mum, może coś znajdę, jak nie to kupie przez Neta.
Gosiak, jak Ty kupowalas rzeczy z tego sklepu to bralas rozmiar jak sprzed ciazy?
Muszę kupic też buty, a że mamy styczeń to ciężko znaleźć delikatne szpileczkiAagnieszkaa lubi tę wiadomość