Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maarta:) wrote:AsiaSzw ja nie mam, bo kupilismy monitor oddechu i wtedy ponoc to nie dziala albo nie dziala dobrze jesli cos sie wsadzic pod materacyk.
O widzisz tego nie widzialam. My tez mamy monitor ale nie plytkowy tylko na pieluszke wiec tu akurat nie musialabym sie martwic.
Myslalam o takim
http://motherhood.pl/sklep/bawelniany-podklad-pod-przescieradlo-90x65cm-29 -
Ja kupilam na materac taki ochraniacz od spodu folia a na gorze jakby frotka, podobny mam na swoim lozku pod przescieradlem i nie odczuwam zadnego dyskomfortu z tego powodu (pocenia czy cos w tym stylu) przynajmniej jak mi wody odejda w nocy to materaca nie zamocze:) monitor tez mam pieluszkowy wiec mysle ze nie bedzie przeszkadzal, a zawsze to zabezpieczenie jest"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Justta slicznosci ten Twoj Leos!
Agnieszkaa ta historia to iscie amerykanski scenariusz. Tylko, ze tu nawet nie trzeba sie specjalnie starac, zeby rachunek polecial w grube tysiace.
Gosiak ladniutka ta torba. Ja nie szalalam. Mam bardzo standardowa, nijaka, czarna, bo chcialam, zeby moj maz mogl z tym wyjsc do ludzi.
AsiaSzw ja kupilam ochraniacz materaca do lozeczka. Jest pod przescieradlem. Kupilam, bo nie chcialam zadnych przeciekow z pieluszki na materac.Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Jesli pojawia sie jakies odparzenia, to zawsze mozna to zdjac. Ale jak dla mnie na chlopski rozum odparzenia to w pierwszej kolejnosci wina pampersa, a nie przescieradla z podkladka... Ale moze sie myle.
cath, Lara 82, Januszkowa lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A ja kupiłam sukienkę biała w happy mum, pani ja wlasnie prasuje:)
Załatwiliśmy obrączki, teraz musze jeszcze buty ogarnąć i bukiecik
I w sukience wyglądam zgrabnie, wow!Laurka, AsiaSzw, Gosiak, LadyDi, Pia Gizela, Lara 82, Patrycja20, słoneczna 85, asia888, megg, Januszkowa, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w przeddzień terminu porodu. Kolejny dzień woziłam siostrę na zakupy, ale dziś ewidentnie szybki powrót z powodu ciągnięcia podbrzusza. Chociaż bardzo bym chciała już urodzić to tak jak CATH I KATIŚ jakoś w kościach czuję że przenoszę. Oby tylko siostra się doczekała zanim wyjedzie
Gosiak, Asiaa1201, Lara 82, Patrycja20, megg, Januszkowa, agaaa28, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem czy u mnie to powoli oznaki zbliżającego sie porodu czy co mi zaszkodziło, ale od 2 dni czyści mnie prawie po każdym jedzeniu tj w odstepach około 3-5h po jedzeniu. I to jest takie parcie że długo nie wytrzymam i leciiiii. ehhhhnie wiem nie wiem. Wydaj mi sie że brzuch jakby ciut niżej, ale szału jeszcze nie ma. W piatek wzytsko zamkniete na szczelnie,żadnego rozwarcia ani nic.....
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Rudasku u mnie to samo z nogami, do tego pachwiny i całe "podwozie". Chodzę jak kaczka i czasami jeszcze zgięta w pół.
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Gosiak, kupiłam taka:
http://www.happymum.pl/sklep3/zdj/big/d407.jpg
Najfajniejsze, że każda ska leżała jakby na mnie szyta.
Mam cieliste szpilki, zastanawiam się czy założyć
U mnie brak objawow porodu:) jedyne co, to czuje, że młody sie przebija na dółAsiaSzw, Gosiak, dorocia2324, Lara 82, słoneczna 85, LadyDi lubią tę wiadomość