Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoje dziecie leniweeee straaaaasznie. Czuję raz na jakis czas że wbija mi gdzies nózkę ale to jest wypchnięcie. Pod ręką czuc tylko twardsze miejsce.Kopniaków brak. Czasami wydze jak cos przeslizguje się pod skórą, ale dzisiaj marnie z tym. Czasami nie odrózniam twardnienia od wypuchania i nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Gosiak, kupiłam taka:
http://www.happymum.pl/sklep3/zdj/big/d407.jpg
Najfajniejsze, że każda ska leżała jakby na mnie szyta.
Mam cieliste szpilki, zastanawiam się czy założyć
U mnie brak objawow porodu:) jedyne co, to czuje, że młody sie przebija na dółGosiak lubi tę wiadomość
-
Na TLC leci program o dziewczynie, która została poparzona w 90-paru % jak była maleńkim dzieckiem. Matka weszła z papierosem do pokoju płaczącego dziecka, po czym wyszła, żeby mała się, jak to ujęła, "wyryczała" i zostawiła papierosa. Dziewczynka miała nawet spalone kości czaszki, ciało było twarde jak drewno, ledwie odreanimowali...
Ja nie rozumiem jak można palić w obecności dziecka a co dopiero wyjść i zostawić papierosa. Zdarzają się nieszczęśliwe wypadki ale dla mnie to nie był nieszczęśliwy wypadek tylko szczyt głupoty.
Do tego potem matka zostawiła rodzinę, żeby jak to ujęła "nie mieć wyrzutów sumienia". Ojciec został sam.
Nie wiem aż co powiedzieć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:50
-
Co do podkładu na materacyk to ja również zakupiłam. I ja również sądze, że odparzenia to raczej pampers, ale jakby jakimś cudem była to wina tego podkładu to zawsze mogę go wyciągnąć
Nie będę ryzykowała przecieku na materacLara 82 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:ja podkład też mam. Nie wydajemi się , żeby podkład odparzał - przecież na to daje sie bawełniane prześcieradło!
-
Helo
bedziemy dumac jeszcze jutro matkowski i w czwrtek branicki, wiec do czwartku musimy ustalic deadline
A wiecie jak moj m wymyslil? Jemu pasuje 6 ty luty bo to poatrk na weekend idealnie bo jak zrobi pepkowe to koledzy beda mogli chlac bez przeszkod hehe a w tyg zawsze gorzej bo na nast dzien do pracy :p a moi todzice wymyslili zebym przenosila do 17 go bo tata ma urodziny i beda razem obchodzichehe kazdy pod siebie :p postaram sie podjac decyzje wspolnie z lekarzem.. Poki co zaciskam poslady
Gosiak fajna torba, wlasnie tez mysle nad torba do wozka, upatrzylam sobie firme kees, maja taka czarna torbe wiec m nie bedzie sie wstydzil taka miec.. Z 2 strony mysle czy potrzebna taka torba? Czy nie wystarczy zwykla torebka ktora miesci format a4? Bo w takiej torbie to nosi sie przewijak, jakies chusteczki jakiegos pampersa czy 3 i moze butelke ale to pewnie pozniej jak juz sie nie karmi ...? Czy moze cos pominelam? -
nick nieaktualnyGosiak - nie zgodze się. Wpierwszej kolejności do dupki przylega pampers i to pampers odparza. Przecież na podkład kładzie się prześcieradło. dziecko ma jeszcze spiworek i majkie gatki na nogach. WIęc stycznośc z podkładem jest żadna- tj przez kilka warstw bawełny. A najbliżej jest własnie pampers
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam podklad na materacyk, na to zalozylam prześcieradło
Mam taki, ze z jednej strony jest frotta, a z drugiej ceratka.
Angelique, ciezko te historie ogarnąć umysłem
A sukienka lezy naprawdę pieknie:) i humor od razu lepszy:)Angélique89, słoneczna 85 lubią tę wiadomość